ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

رئیس مجلس از برگزاری جلسه رای اعتماد در تاریخ ۳۰ مرداد خبرداد

  • کد خبر: ۷۷۵۴۱
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
رئیس مجلس از برگزاری جلسه رای اعتماد در تاریخ ۳۰ مرداد خبرداد
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون های تخصصی از امروز به بررسی برنامه های وزرای پیشنهادی می پردازند، گفت که جلسات رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم از روز شنبه هفته آینده ( ۳۰ مرداد) آغاز می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز (شنبه) و پس از اعلام وصول نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: بر اساس ماده ۲۰۲ آیین نامه، دولت محترم دو هفته فرصت برای ارسال لیست وزرا به مجلس داشتند که کمتر از یک هفته این کار صورت گرفت.

 

وی ادامه داد: دولت برنامه کلی وزرا را در چند صفحه و در ضمیمه لیست به مجلس ارسال کرده که در سامانه بارگذاری می شود. همچنین مواردی همچون تجربه، تخصص مرتبط، شرح حال وزرا، برنامه و سوابق علمی و اجرایی و سایر امتیازات قابل استناد در سامانه در اختیار همه نمایندگان قرار می گیرد. تاکید دارم که حتما وزرا تمام برنامه های خود را در این سامانه قرار دهند که مورد رجوع همه نمایندگان و کمیسیون های تخصصی است.

 

رییس مجلس شورای اسلامی درباره روند بررسی صلاحیت ها گفت: بلافاصله امروز این لیست به کمیسیون های مجلس ارسال می شود؛ وظیفه ما بررسی برنامه های وزرا در مهلت یک هفته ای در کمیسیون ها و تطبیق آن با اسناد بالادستی و قوانین است لذا کمیسیون ها نقش مهمی دارند.

 

قالیباف ادامه داد: گزارش کمیسیون ها درباره وزرا به صحن بسیار مهم است لذا نظرات خود را به طور روشن و شفاف اعلام کنند که نظراتشان در صحن علنی قرائت می شود. مبنای تصمیم گیری مجلس مبتنی بر توانایی، کارآمدی، پاسخگویی، برنامه، اسناد بالادستی و چابکی در تصمیم گیری است.

 

وی افزود: در بررسی ها به این نکته توجه شود که رییس دولت رییس جمهوری است که وظیفه پیشبرد کارها را به عهده داشته و می خواهد با این تیم کار کند. البته این بدان معنا نیست که مجلس به کل این لیست رای دهد چون در قانون پیش بینی شده که مجلس حرف آخر را در رای اعتماد بزند منتها ما انصاف داشته که رییس جمهور با انتخاب این تیم می خواهد کارش را انجام دهد. بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی مبتنی بر موارد مندرج بر قانون همچون داشتن تجربه، برنامه، کارآمدی، پاسخگویی و تخصص باشد.

 

رییس مجلس توضیح داد: بررسی برنامه و صلاحیت وزرا در کمیسیون های تخصصی تا ظهر سه شنبه هفته جاری انجام می شود؛ جلسات امروز و فردای صحن مجلس از ساعت ۸ تا ۹:۳۰ خواهد بود و بعد از آن بر اساس جدول زمان بندی مشخص شده وزرا در کمیسیون های تخصصی حضور پیدا می کنند.

 

وی ادامه داد: از روز شنبه (۳۰ مرداد ) جلسات رای اعتماد در صحن علنی مجلس آغاز می شود که ان شاءالله تا سه شنبه و یا حداکثر چهارشنبه هفته آینده کار بررسی صلاحیت ها به اتمام می رسد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->