اوکراین به بزرگترین پالایشگاه نفت روسیه در دریای سیاه حمله پهپادی کرد وزیر ارشاد درباره استخدام برادرزاده‌اش در وزارت بهداشت توضیح داد دادگاه عالی هند، قانون ایالتی تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان را رد کرد عملیات زمینی جدید ارتش رژیم صهیونیستی در شرق خان‌یونس آغاز شد گفت و گوی تلفنی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان کمیسیون امنیت ملی مجلس با برخی گزینه های وزارت امور خارجه مخالفت خواهد کرد ظریف: آماده گفتگو مطابق با برجام هستیم تاکید نیروی پدافند هوایی بر لزوم بهره گیری بیشتر از دانش‌های بومی گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور منتخب با رئیس جمهور قزاقستان افزایش آمار شهدای غزه به ۳۹ هزار نفر بیانیه وزارت دفاع روسیه درباره رزمایش امداد و نجات دریایی ۲۰۲۴ در دریای خزر تکذیب دستور اژه‌ای درباره توقف آزادسازی قیمت بلیت هواپیما مراسم تحلیف رئیس جمهور با حضور قطعی ۵ رئیس‌جمهور و ۱۰ رئیس مجلس از سراسر جهان برگزار می‌شود افزایش خیره کننده کمک‌ به دموکرات‌ها بعد از اعلام انصراف بایدن رزمایش امداد و نجات و امنیت دریایی ۲۰۲۴ به پایان رسید زاکانی به تهدید استعفای دسته‌جمعی برخی از اعضای شورای شهر تهران پاسخ داد نماینده ولی‌فقیه در سپاه: هیچ زمانی جبهه استکبار مثل امروز، احساس ضعف و شکست نداشته است صدور کیفرخواست برای علی‌اکبر رائفی‌پور (یکم مرداد ۱۴۰۳) نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: بیانات رهبری مسیر مجلس را برای رأی به وزرا روشن کرد سی‌ان‌ان می‌گوید که مشکلات مرتبط با سلامتی دلیل انصراف بایدن نبوده است
سرخط خبرها

۲۴۰هزار کشته و بیش از ۲تریلیون دلار هزینه ارمغان حضور آمریکا در افغانستان

  • کد خبر: ۷۷۸۶۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹
۲۴۰هزار کشته و بیش از ۲تریلیون دلار هزینه ارمغان حضور آمریکا در افغانستان
در حالی که حضور آمریکا در افغانستان روز‌های پایانی خود را سپری می‌کند، این حضور ۲۰ ساله ۲۴۰ هزار کشته و بیش از ۲ تریلیون دلار هزینه در پی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که حضور آمریکا در افغانستان به سرعت به پایان خود نزدیک می‌شود هزینه ۲۰ سال حضور این کشور در افغانستان بیش از پیش نمایان می‌شود.

 

موسسه امور عمومی و بین‌الملل واتسون در دانشگاه براون در گزارشی نوشت که هزینه جنگ آمریکا در افغانستان که از پاییز ۲۰۰۱ آغاز شد و تا چند روز دیگر پایان می‌یابد ۲.۲۶ تریلیون دلار بوده است.

 

این هزینه توسط وزارت دفاع و وزارت خارجه آمریکا شده است. از سوی دیگر طی این مدت ۲۴۱ هزار نفر به طور مستقیم در نتیجه این جنگ کشته شده‌اند.

 

طی این ۲۰ سال در مجموع ۲ هزار و ۴۴۸ هزار نظامی آمریکا در این جنگ کشته شده و هزار و ۱۴۴ نفر از نیرو‌های ائتلاف ناتو نیز در این جنگ جان خود را از دست دادند.

 

در این گزارش آمده است که ۶۹ هزار نیروی افغانستانی نیز در این جنگ جان خود را از دست دادند و ۷۲ روزنامه نگار و ۴۴۴ نیروی کمک‌های بشردوستانه نیز در این جنگ ۲۰ ساله کشته شدند.

 

این آمار شامل کسانی نمی‌شود که به دلیل بیماری، عدم دسترسی به غذا، آب و زیرساخت‌ها و دیگر نتایج غیر مستقیم جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

 

گروه طالبان یکشنبه (۱۵ اوت/۲۴ مردادماه) بعد از خروج «اشرف غنی»، رئیس‌جمهور سابق افغانستان وارد شهر کابل شد. روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال، ورود نیرو‌های طالبان را به منزله خاتمه تلاش‌های ۲۰ ساله آمریکا و دیگر کشور‌های غربی برای «بازسازی افغانستان به شکل یک دموکراسی مدرن» دانسته است.

 

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد. این در حالی است که طی هفته‌های اخیر جنگ در افغانستان شدت گرفته و طالبان موفق شده‌اند بسیاری از مناطق افغانستان را به تصرف خود درآورند.

 

ایالات متحده و دیگر کشور‌های عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آن‌ها در افغانستان ادامه داشته است.

 

بعد از آنکه دولت افغانستان روز یکشنبه سقوط کرد ارتش آمریکا به منظور خارج کردن دیپلمات‌های خارجی و شهروندان آمریکایی از افغانستان تأمین امنیت فرودگاه کابل را در اختیار گرفت.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->