کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران
سرخط خبرها

ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر

  • کد خبر: ۷۸۱۰۲
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر
در حوادث افغانستان، یک نام در میان رهبران طالبان، برجسته شد: "ملا عبدالغنی برادر" رئیس دفتر سیاسی طالبان.

شهرآرانیوز - ملا عبدالغنی برادر ریاست تیم مذاکره کننده طالبان را برعهده داشت. او یکی از معدود اعضای موسس طالبان است. هم اکنون رهبری عالی طالبان برعهده یک روحانی سنی به نام "ملا هیبت الله آخوندزاده" است.

ملاعبدالغنی برادر یکی از چهره‌های معتدل این گروه در برابر طیف‌های تندروی این گروه است. وی در روز سه شنبه گذشته بعد از ۲۰ سال حضور اجباری در خارج از افغانستان، به قندهار برگشت.

 

ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر



ملا عبدالغنی برادر متولد سال ۱۹۶۸ در منطقه اورزگان در جنوب افغانستان است، اما در شهر قندهار (مرکز اصلی طالبان) رشد کرد و بزرگ شد. با حمله ارتش شوروی به افغانستان، به صف مبارزان ضداشغالگری شوروی و مجاهدین پیوست.

گفته می‌شود او در این مدت در کنار ملاعمر (موسس و اولین رهبر طالبان) با نیرو‌های شوروی می‌جنگید. ملاعمر در این جنگ، یک چشم خود را از دست داد. آن‌ها بعدا، طالبان را در دهه ۹۰ میلادی تاسیس کردند.

همچنین بر اساس مطلب منتشر شده در بی بی سی، ملا عبدالغنی برادر با خواهر ملاعمر نیز ازدواج کرده و هر دو باهم فامیل هستند. ملاعمر بعد از حمله امریکا به افغانستان در سال ۲۰۰۱ و سقوط حکومت طالبان در کابل، درگذشت.

ملا عبدالغنی به هنگام حکمرانی طالبان بر اکثریت خاک افغانستان بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱، سمت وزیر دفاع را برعهده داشت. گفته می‌شود وی چهره پشت پرده در خیلی از حملات طالبان قبل و بعد از حمله امریکا به افغانستان در سال ۲۰۰۱ بوده است.

اما ملا عبدالغنی در گذشته به مدت ۸ سال در زندان بود. وی در سال ۲۰۱۰ در شهر کراچی پاکستان توسط نیرو‌های امنیتی این کشور بازداشت شد. همچنین تصاویری از او به هنگام بازداشت و دستبند به دست منتشر شد تا جدیت دولت پاکستان در بازداشت او اعلام شود.

 

ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر



در این عکس ها، دست‌های او بسته شده بود و یک همراه، به وسیله زنجیر فلزی بسته شده به دستانش، او را می‌کشید.


علاوه بر این، تصاویری از او در محل سازمان اطلاعات و امنیت پاکستان در حالی که چشمانش با پارچه سفید بسته شده منتشر شد.

 

ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر



او در سال ۲۰۱۸ با فشار دولت امریکا و رایزنی قطر از بازداشت پاکستان آزاد شد. هدف از این اقدام کمک به مذاکرات و فعالیت‌های دولت امریکا برای ارتباط با طالبان و خروج امن از افغانستان بود.

ملاعبدالغنی برادر در میان بخش‌های مختلف طالبان، از احترام بالایی برخوردار است. او مذاکرات با دولت ترامپ و از جمله دیدار و گفتگو با مایک پمپئو را در سال ۲۰۲۰ برعهده داشت.

این مذاکرات منجر به امضای توافقنامه‌ای میان دولت امریکا و طالبان شد. این توافقنامه درباره خروج امن نظامیان امریکایی از افغانستان در مقابل خودداری طالبان از حمله به نیرو‌های نظامی خارجی در این کشور بود.

وی ریاست هیات طالبان را در برخی سفر‌های خارجی برعهده داشت که مهمترین آن سفر به پکن و دیدار با وزیر خارجه چین بود. چین شاید بهترین و دوستانه‌ترین موضع را در برابر سیطره طالبان بر حکومت افغانستان داشت. دولت چین آمادگی خود را برای داشتن رابطه دوستانه با طالبان اعلام کرد.

 

ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر

 

ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان کیست؟ + تصاویر

منبع: عصرایران

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->