بورس به مدت سه روز از فردا (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | دورکاری با ابلاغ استانداران ممکن است نحوه فعالیت بانک‌ها، فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ دستور وزیر کار بر حفظ روال عادی انجام امور و خدمت‌رسانی به مردم در وزارت رفاه برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت دستورالعمل فوری رئیس کل گمرک ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول
سرخط خبرها

جدیدترین جزئیات فعالیت مشاغل در رنگ‌بندی کرونایی (یکم شهریورماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۸۳۱۱
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
جدیدترین جزئیات فعالیت مشاغل در رنگ‌بندی کرونایی (یکم شهریورماه ۱۴۰۰)
 طبق اعلام دبیر اتاق اصناف ایران، در هر سه شرایط زرد، نارنجی و قرمز کرونایی همه مشاغل به جز ۷ گروه مجاز به فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر مجتبایی در گفتگو با ایسنا، درباره تکلیف فعالیت مشاغل در حال حاضر و بعد از تعطیلات سراسری شش روزه در استان‌های مختلف گفت: بر اساس مصوبه تاریخ ٢٧ تیر ١٤٠٠ قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا در کلیه شهر‌ها در هر وضعیتی اعم از قرمز، نارنجی و زرد کلیه مشاغل اعم از صنفی و غیر صنفی به استثنا هفت گروه شامل رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها بصورت پذیرایی در فضای بسته (بصورت بیرون‌بر می‌توانند فعالیت کنند)؛ تالار‌های پذیرایی؛ سالن‌های سینما و تئاتر؛ پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته به استثنای پاساژ‌های تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر (پاساژ‌های عمومی نظیر پوشاک، کیف، کفش و موبایل همچنان مجاز به فعالیت نیستند)؛ استخر‌های سرپوشیده و باشگاه‌های بدنسازی؛ شهربازی و باغ وحش‌ها؛ نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.

وی همچنین تاکید کرد که این هفت گروه از سوی ستاد ملی کرونا اعلام شده نه اتاق اصناف و بخشی از این مشاغل اصلا صنفی نیستند و ما فقط بخاطر اطلاع رسانی کامل به اطلاعیه قرارگاه اشاره کردیم. گروه‌های غیرصنفی می‌توانند پیشنهادات خود را مطرح کنند تا در صورت پذیرش از سوی ستاد ملی کرونا اجرا شود.

به گزارش ایسنا، کشور از اواخر تیر ماه وارد پنجمین موج کرونا شده که هنوز هم ادامه دارد و در روز‌های گذشته رکود فوتی‌های کرونایی طی دو سال گذشته شکسته شد. در این شرایط بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا از دوشنبه تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ تا پایان روز شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ تنها ۲۱ رسته گروه شغلی یک در محدودیت جدید امکان فعالیت داشتند و حالا از دیروز (یکشنبه ٣١ مرداد) شیوه جدید فعالیت مشاغل در استان‌های مختلف اعلام شد.

گفتنی است که مصوبه محدودیت هفت شغل در شهر‌های زرد، نارنجی و قرمز از ۲۸ تیر اجرایی شد و پیش از آن در شهر‌های قرمز فقط گروه ۱، درشهر‌های نارنجی گروه ۱ و ۲ و در شهر‌های زرد گروه ۱ و ۲ و ۳ مجاز به فعالیت بودند و فعالیت گروه چهار شغلی در هر سه حالت ممنوع بود، اما به نظر می‌رسد به دلیل شرایط اقتصادی و انتقاداتی که از سوی مسئولان صنفی مطرح شد وضعیت تغییر کرد.

البته مصوبه جدید هم با توجه به چشم انداز نامعلوم واکسیناسیون و وضعیت شیوع ویروس در شهر‌های مختلف منطقی به نظر نمی‌رسد. برای مثال این سوال مطرح است که آیا می‌توان تا زمان آبی شدن شهر‌ها همه پاساژ‌ها با اجاره‌های سنگین مغازه‌ها را تعطیل یا همه رستوران‌ها را ملزم به ارائه خدمات بیرون بر کرد.

گفتنی است که طبق اعلام مسئولان صنفی، حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد واحد‌های صنفی اجاره‌ای هستند و نقش صنوف از شیوع ویروس کرونا کمتر از ۱۵ درصد است و سهم حمل و نقل عمومی در گسترش بیماری خیلی بیشتر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->