سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جدیدترین جزئیات فعالیت مشاغل در رنگ‌بندی کرونایی (یکم شهریورماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۸۳۱۱
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
جدیدترین جزئیات فعالیت مشاغل در رنگ‌بندی کرونایی (یکم شهریورماه ۱۴۰۰)
 طبق اعلام دبیر اتاق اصناف ایران، در هر سه شرایط زرد، نارنجی و قرمز کرونایی همه مشاغل به جز ۷ گروه مجاز به فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر مجتبایی در گفتگو با ایسنا، درباره تکلیف فعالیت مشاغل در حال حاضر و بعد از تعطیلات سراسری شش روزه در استان‌های مختلف گفت: بر اساس مصوبه تاریخ ٢٧ تیر ١٤٠٠ قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا در کلیه شهر‌ها در هر وضعیتی اعم از قرمز، نارنجی و زرد کلیه مشاغل اعم از صنفی و غیر صنفی به استثنا هفت گروه شامل رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها بصورت پذیرایی در فضای بسته (بصورت بیرون‌بر می‌توانند فعالیت کنند)؛ تالار‌های پذیرایی؛ سالن‌های سینما و تئاتر؛ پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته به استثنای پاساژ‌های تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر (پاساژ‌های عمومی نظیر پوشاک، کیف، کفش و موبایل همچنان مجاز به فعالیت نیستند)؛ استخر‌های سرپوشیده و باشگاه‌های بدنسازی؛ شهربازی و باغ وحش‌ها؛ نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.

وی همچنین تاکید کرد که این هفت گروه از سوی ستاد ملی کرونا اعلام شده نه اتاق اصناف و بخشی از این مشاغل اصلا صنفی نیستند و ما فقط بخاطر اطلاع رسانی کامل به اطلاعیه قرارگاه اشاره کردیم. گروه‌های غیرصنفی می‌توانند پیشنهادات خود را مطرح کنند تا در صورت پذیرش از سوی ستاد ملی کرونا اجرا شود.

به گزارش ایسنا، کشور از اواخر تیر ماه وارد پنجمین موج کرونا شده که هنوز هم ادامه دارد و در روز‌های گذشته رکود فوتی‌های کرونایی طی دو سال گذشته شکسته شد. در این شرایط بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا از دوشنبه تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ تا پایان روز شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ تنها ۲۱ رسته گروه شغلی یک در محدودیت جدید امکان فعالیت داشتند و حالا از دیروز (یکشنبه ٣١ مرداد) شیوه جدید فعالیت مشاغل در استان‌های مختلف اعلام شد.

گفتنی است که مصوبه محدودیت هفت شغل در شهر‌های زرد، نارنجی و قرمز از ۲۸ تیر اجرایی شد و پیش از آن در شهر‌های قرمز فقط گروه ۱، درشهر‌های نارنجی گروه ۱ و ۲ و در شهر‌های زرد گروه ۱ و ۲ و ۳ مجاز به فعالیت بودند و فعالیت گروه چهار شغلی در هر سه حالت ممنوع بود، اما به نظر می‌رسد به دلیل شرایط اقتصادی و انتقاداتی که از سوی مسئولان صنفی مطرح شد وضعیت تغییر کرد.

البته مصوبه جدید هم با توجه به چشم انداز نامعلوم واکسیناسیون و وضعیت شیوع ویروس در شهر‌های مختلف منطقی به نظر نمی‌رسد. برای مثال این سوال مطرح است که آیا می‌توان تا زمان آبی شدن شهر‌ها همه پاساژ‌ها با اجاره‌های سنگین مغازه‌ها را تعطیل یا همه رستوران‌ها را ملزم به ارائه خدمات بیرون بر کرد.

گفتنی است که طبق اعلام مسئولان صنفی، حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد واحد‌های صنفی اجاره‌ای هستند و نقش صنوف از شیوع ویروس کرونا کمتر از ۱۵ درصد است و سهم حمل و نقل عمومی در گسترش بیماری خیلی بیشتر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->