صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

آیا واکسن سینوفارم داخل ایران تاییدیه WHO دارد؟

  • کد خبر: ۷۸۶۶۰
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۸
آیا واکسن سینوفارم داخل ایران تاییدیه WHO دارد؟
از روز گذشته خبری در رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شده است که واکسن سینوفارمی که وارد ایران شده تاییدیه سازمان جهانی بهداشت ندارد، اما وارد کننده این واکسن این موضوع را تکذیب می‌کند.

از روز گذشته خبری در رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شده است که واکسن سینوفارمی که وارد ایران شده تاییدیه سازمان جهانی بهداشت ندارد، اما وارد کننده این واکسن این موضوع را تکذیب می‌کند.

اطلاعات اعلام شده توسط سینوفارم نشان می‌دهد که این شرکت در ماه‌های گذشته دو نوع واکسن تولید کرده است؛ یکی سینوفارم نوع پکن به اسم BBIBP-CorV و دیگری سینوفارم نوع ووهان.

این دو واکسن اگرچه توسط یک شرکت تولید شده‌اند، اما کاملا با هم دیگر تفاوت دارند؛ واکسن نوع پکن دارای تاییدیه سازمان جهانی بهداشت با تاثیرگذاری ۷۹درصد است و واکسن ووهان با تاثیرگذاری ۷۲.۵ درصد هنوز تاییدیه سازمان جهانی بهداشت نگرفته است.

براین اساس از روز گذشته برخی شایعات در فضای مجازی منتشر شد که سینوفارم نوع ووهان به ایران وارد شده و به همین دلیل هم کارآیی پایینی از این واکسن در کشور دیده شده است، این موضوع منجر به نگرانی زیادی درباره واکسنی شده که بیش از ۱۵میلیون دز از آن در ایران تزریق شده است.


واکسن سینوفارم داخل ایران تاییدیه WHO دارد

جمعیت هلال‌احمر به عنوان واردکننده اصلی واکسن سینوفارم این موضوع را کاملا رد می‌کند.

محمدحسن قوسیان مقدم، دبیرکل جمعیت هلال‌احمر در این رابطه به خبرآنلاین می‌گوید: سازمان هلال احمر این موضوع را کاملا تکذیب می‌کند ما واکسنی را آورده‌ایم که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت است.

او می‌افزاید: ما تنها واکسنی را وارد می‌کنیم که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذاودارو باشد، اگر واکسن مورد تایید نباشد اصلا آن را خریداری نمی‌کنیم، چراکه با سازمان غذاودارو قرار داریم که واکسن‌های معتبر وارد شوند.

براساس اخبار منتشر شده در ماه‌های گذشته، تاکنون ۵ واکسن مجوز سازمان غذاودارو ایران را گرفته‌اند که واکسن سینوفارم BBIBP-CorV هم در بین آن‌ها وجود دارد:

 

آیا واکسن سینوفارم داخل ایران تاییدیه WHO دارد؟

 

کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذاودارو هم به روزنامه جهان صنعت گفته بود که "واکسن سینوفارم چینی دو نوع است، ولی واکسن ووهان در ایران مجوز مصرف ندارد و بعید می‌دانم هلال‌احمر این واکسن را وارد کرده باشد. "

قوسیان مقدم توضیح می‌دهد: «ما از اول در حال واردات واکسنی هستیم که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت بوده است، اصلا هر واکسنی که ما وارد می‌کنیم در فرودگاه چک می‌شود تا مشخص شود مجوز‌های لازم را دارد یا نه.»

بخاطر تخفیف صلیب‌سرخ واکسن سینوفارم ارزان‌تر وارد شد

از سویی برخی ادعا کردند که به دلیل قیمت پایین واکسن وارد شده توسط هلال احمر این واکسن نوعی است که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت ندارد، اگرچه قیمت دقیقی از واکسن وارد شده اعلام نشده است، اما سخنگوی سازمان غذاودارو گفته که قیمت این واکسن کمتر از ۱۰دلار بوده است.

دبیرکل هلال احمر با تایید ارزان‌تر بودن این واکسن می‌گوید علت آن واردات نوعی دیگر از واکسن نیست. او می‌گوید: ایراد گرفتند که، چون قیمت واکسن سینوفارمی که وارد کردیم پایین‌تر است پس ما واکسن دیگری را وارد کردیم. اما واقعیت این است که به علت این که این واکسن از طریق صلیب سرخ واکسن وارد کرده‌ایم توانستیم نسبت به برخی شرکت‌ها تخفیف بگیریم. ما به عنوان یک محصول کمکی واکسن کرونا را به کشور را وارد کردیم و حتی روی آن‌ها علامت صلیب سرخ هم قرار دارد.
او ادامه می‌دهد: این ماجرا‌ها درست نیست، ما دنبال سود نیستیم و فقط قصد خدمت‌رسانی داریم.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->