فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد
سرخط خبرها

قطعی و اختلال در سایت املاک و اسکان هفته آینده برطرف می‌شود (۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۹۳۴۰
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
قطعی و اختلال در سایت املاک و اسکان هفته آینده برطرف می‌شود (۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰)
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی گفت: به دلیل اتصال سامانه‌های تایید کننده به بخش‌های دیگر، سامانه املاک و اسکان به مدت دو روز قطع شده که در ابتدای هفته آینده این مشکل برطرف خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی  درباره قطعی سایت سامانه املاک و اسکان که از روز گذشته صورت گرفته است، گفت: یکی از سامانه‌های تایید کننده اطلاعات متقاضیان وام ودیعه مسکن که باید به بخش‌های مختلف متصل می‌شد توسط همکاران درحال به روز رسانی است.
او ادامه داد: سامانه‌های تایید کننده که اطلاعات متقاضیان را تایید می‌کند باید به بخش‌های فنی متصل می‌شد در یک مقطعی دچار مشکل شد که در حال حاضر توسط همکاران ما این مشکل در حال بررسی و برطرف شدن است.
محمود زاده بیان کرد: در هر مقطعی باید این بخش اصلاح می‌شد که همکاران در بخش فنی به این جمع بندی رسیدن که سامانه را برای دو روز قطع کنند تا سیستم بتواند ارتباط کامل برقرار و وصل شود.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: این مشکل طی دور روز آینده برطرف خواهد شد و این سامانه از ابتدای این هفته عملیاتی خواهد شد.
محمود زاده تاکید کرد: هیچ محدودیتی برای ثبت نام وجود ندارد و متقاضیان می‌توانند به سرعت و به صورت روزانه برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنند، ما پیشنهاد مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن را ارائه خواهیم داد و در صورتی که مشکلی در این بخش ایجاد شود مهلت آن را تمدید خواهد شد.
او همچنین درباره ۱۰ ابلاغیه که روز گذشته وزیر راه و شهرسازی درباره بخش مسکن اعلام کرده است، اظهار کرد: معاونت مسکن و ساختمان در این حوزه طرح‌های اجرایی را آماده کرده که در اولین جلسه شورای عالی مسکن ارائه و بررسی خواهد شد و به زودی این مراحل اجرایی، جزئیات و نحوه ثبت نام و مشخصات آن اعلام عمومی خواهد شد.
براساس این گزارش رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی به منظور اجرای برنامه‌های رئیس دولت سیزدهم در حوزه راه و شهرسازی و تحقق اهداف و برنامه‌ها، جزئیات ۱۰ اقدام راهبردی وزارت راه و شهرسازی را برای اجرا به معاونان خود در حوزه‌های مختلف ابلاغ کرد که بخشی از این اقدامات در رابطه با ایجاد نهضت ملی مسکن، بانک زمین، تکمیل تمامی واحد‌های باقی مانده مسکن مهر و... است.
وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم به منظور اجرای دقیق، سازماندهی شده و قابل پایش ۱۰ اقدام راهبردی وزارت راه و شهرسازی در نامه‌ای خطاب به معاونان، رؤسا و مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه دستور داد نحوه اجرای برنامه‌های هرکدام از اقدامات راهبری توسط متولی و یا متولیان حداکثر یک هفته تهیه و به همراه اطلاعات کامل و منابع اعتباری موردنیاز به دبیرخانه مرکزی اقدامات راهبردی وزارت راه و شهرسازی در معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع ارسال شود.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->