لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان
سرخط خبرها

آیا تحصیل معلولان رایگان می‌شود؟

  • کد خبر: ۷۹۵۰
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹
  • ۱
آیا تحصیل معلولان رایگان می‌شود؟
در جلسه امروز هیئت وزیران که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین روحانی، رییس جمهوری تشکیل شد، آیین‌نامه‌های ماده ۹ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت به تصویب کابینه دوازدهم رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، به گفته محمد شریعتمداری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، آیین‌نامه اجرایی ماده ۹ این قانون امروز از تصویب دولت گذشت و ابلاغ شد. براساس ماده نهم از فصل چهارم قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت: «افراد دارای معلولیت واجد شرایط در سنین مختلف می‌توانند با معرفی سازمان از آموزش عالی رایگان در واحد‌های آموزشی تابعه وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر دستگاه‌های دولتی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز آموزش عالی دولتی و غیر دولتی بهره‌مند شوند. اعتبارات موضوع این ماده هر سال ذیل ردیف اصلی سازمان پیش بینی و دولت مکلف به تامین این اعتبار می‌شود».
آن‌چه امروز در هیئت وزیران به تصویب رسیده است، تبصره ماده فوق است که آیین‌نامه اجرایی این ماده را سه ماه پس از ابلاغ یا لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان، وزارت‌خانه‌های هدف و دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و برای تصویب به هیئت وزیران ارسال می‌گردد و با توجه به اینکه قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، مصوب ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ می‌باشد و از یکم اردی‌بهشت ۱۳۹۷ توسط رییس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است، اجرای این بند از قانون مذکور، با ۱ سال و نیم تاخیر به تصویب رسیده است.
مسئله تحصیل رایگان معلولان، موضوعی است که سازمان بهزیستی را به علت عدم تخصیص بودجه لازم با مشکلات فراوانی نسبت به مددجویان خود مواجه ساخته است و باید دید منابع مالی اجرای این ماده چگونه تامین خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جعفر تقی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
0
0
باسلام و احترام .
قانون تحصیل رایگان در قوانین سال 83 وجود داشت و اجرایی میشد .بدین شکل که دانشجو شهریه واریز میکرد و تا هفتاد درصد آن را بعد از چند ماه سازمان به حساب دانشجو واریز میکرد. قوانین جدید نقایص فراوانی دارد و هیج بودجه ای برای اجرایی شدن آن وجود ندارد. باید قانون ماده 9 کامل اجرا شود و دانشحویان دارای معلولیت بدون هیچ پرداختی و دور از دغدغه به تحصیل ادامه دهند. سالهاست مطالبه گر حقوق خود هستیم و با بی مهری مسئولین و افکار معلول حراسی و معلول گریزی روبرو هستیم.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->