قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است عرضه بنزین سوپر در این جایگاه‌های سوخت تهران و کرج (۴ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی ترامپ برای خودروسازان جهانی نقشه کشید | زنگ خطر به صدا درآمد پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد
سرخط خبرها

نظارت بر تخلفات کارخانجات لبنی در خراسان‌رضوی بیشتر می‌شود

  • کد خبر: ۷۹۵۰۲
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۳
نظارت بر تخلفات کارخانجات لبنی در خراسان‌رضوی بیشتر می‌شود
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: هرگونه تخلف قیمتی کارخانجات لبنی از آیین‌نامه‌ها بررسی و نظارت بر آن بیشتر می‌شود.

طنین همتی|شهرآرانیوز، در ماه‌های گذشته یکی از درخواست‌های دامداران افزایش قیمت شیرخام به‌وسیله ستاد تنظیم بازار بود و باتوجه‌به افزایش افسارگسیخته قیمت نهاده‌های دامی، هزینه حمل‌ونقل و دستمزد، این افزایش بعد از گذشت چندین‌ماه منطقی بود. از ابتدای امسال زمزمه درخواست افزایش قیمت شیر دوباره مطرح شد که این افزایش به بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری موکول و سرانجام مصوب شد شیر خام به کیلویی۶۴۰۰تومان افزایش یابد. اما کارخانجات لبنی طبق گفته دامداران زودتر به استقبال افزایش قیمت رفته بودند، به‌طوری‌که بعضی کارخانجات شیر را با نرخ قدیم از گاودار می‌خریدند و قیمت نهایی محصولات لبنی را مطابق قیمت جدید شیر محاسبه می‌کردند که در دوسه هفته گذشته شاهد افزایش قیمت چندبرابری در محصولات لبنی مثل شیر و ماست در بازار بودیم.

رئیس اتحادیه گاوداران خراسان دراین‌باره به خبرنگار شهرآرانیوز گفته بود: افزایش قیمت محصولات لبنی معمولا در ستاد تنظیم بازار کشور تأیید می‌شود، آن‌هم فقط در 4قلم شیر (فقط نوع بالشتکی)، ماست، پنیر و دوغ. قیمت سایر محصولات در کارخانجات آزاد است و شرکت لبنی با هر قیمتی می‌تواند محصولش را در بازار عرضه کند. اما این دلیل نمی‌شود که بهای تمام‌شده شیر برای کارخانجات بررسی نشود و آن‌ها خود را برای هر افزایش قیمتی مجاب بدانند. دستگاه‌های نظارتی باید اساس این افزایش قیمت‌ها و پایه قیمت شیر را بررسی کنند.

فرشید صراف، در ادامه افزود: اگر شرکت‌های لبنی شیر را ۶۴۰۰تومان نخرند، اما در محاسباتشان این نرخ را در نظر بگیرند، در حق مصرف‌کننده ظلم کرده‌اند. ما بارها گفتیم که ما خودمان هم به‌عنوان مصرف‌کننده تمایلی به افزایش قیمت نداریم، چون این سیر صعودی قیمت‌ها ناخواسته کاهش مصرف را به‌دنبال دارد.

 

تشدید نظارت‌ها و بررسی قیمت خریداری‌شده شیر خام 

علی غفوری‌مقدم، معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی، نیز در گفت و گو باشهرآرانیوز، با قطعی‌شدن قیمت جدید شیرخام از تشدید نظارت‌ها و بررسی قیمت خریداری‌شده شیر خام از سوی کارخانجات لبنی خبر داد و گفت: در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار مقرر شد دستگاه‌های نظارتی بر نحوه قیمت‌گذاری کارخانجات لبنی نظارت کنند.
به‌گفته وی سقف خرید شیرخام ۶۴۰۰تومان تصویب و به کارخانجات ابلاغ شده است که با این قیمت از دامداران خرید کنند. بعضی کارخانجات شیر را با قیمت‌های بیشتر از ۴۵۰۰تومان (نرخ قدیم شیر خام) خریدند. طبق روال گذشته، وقتی قیمت شیر افزایش می‌یافت، ۱۰قلم از محصولات لبنی سازمان‌ حمایت از مصرف‌کننده باتوجه‌به این افزایش قیمت قیمت‌گذاری می‌شد و قیمت‌گذاری بقیه محصولات در اختیار کارخانجات و در چهارچوب ابلاغی بوده است.

 

قیمت ۱۰محصول لبنی هنوز افزایش نیافته است

این مقام مسئول گفت: با وجود اینکه قیمت شیر افزایش یافته است، قیمت 10محصول لبنی که بحث حمایت از مصرف‌کننده در آن مطرح است، هنوز اعلام نشده است. برخی هماهنگی‌ها بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت انجام شده است تا این ۱۰قلم تعیین تکلیف شوند. باتوجه‌به اینکه هنوز قیمت این ۱۰قلم تعیین نشده است، دستگاه‌های نظارتی موظف شده‌اند این موارد و تخلف قیمتی را پیگیری کنند.

 

۳۵درصد محصولات لبنی استان از کارخانجات استان‌های دیگر تأمین می‌شود

معاون امور بازرگانی سازمان صمت خراسان‌رضوی یادآور شد: حدود ۳۵درصد محصولات لبنی استان از کارخانجات استان‌های دیگر تأمین می‌شود و بقیه از کارخانجات داخل استان تأمین. در مکاتبه‌ای که تعزیرات استان با سازمان ما داشت، مقرر شد بررسی‌ها و‌ نظارت‌ها بیشتر ‌شود. اگر مشخص شود کارخانجات با قیمت جدید، شیر نخریدند و افزایش قیمتی مغایر قیمت شیر خریداری‌شده باشد، برخورد می‌شود.

وی اضافه کرد: باتوجه‌به اینکه بعضی کارخانجات خارجی استان زودتر از اعلام افزایش قیمت شیرخام، قیمت محصولاتشان را افزایش دادند، این موضوع در جلسه ستاد تنظیم بازار مطرح شد و ما منتظر بودیم افزایش قیمت ۱۰قلم از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کننده زودتر اعلام شود که این اتفاق هنوز نیفتاده است. این امر باعث شده است روند بررسی و رسیدگی به موضوع با مشکلاتی مواجه شود. اما باتوجه‌به آخرین تصمیمات در ستاد تنظیم بازار، مقرر شد پیگیری‌ها هرچه زودتر انجام و با متخلفان برخورد شود.

 

قیمت لبنیات در میان اصناف کنترل شده است

امیر دلداری، رئیس اداره نظارت و کنترل اتاق اصناف مشهد نیز گفت: در بحث کنترل قیمت در محصولات لبنی بیشتر افزایش قیمت‌ها از سوی کارخانجات لبنی است و واحدهای صنفی با درنظرگرفتن سود مجازشان محصول لبنی را عرضه می‌کنند. حتی دیده شده است برای فروش بیشتر، محصول را با سود کمتر می‌فروشند. در کل قیمت‌ها در اصناف و سوپرمارکت‌ها کنترل شده است و ما سود بیشتری در این واحدها ندیدیم. اگر هم افزایش قیمتی دور از انتظار است، از سوی کارخانجات لبنی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->