نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور علاج قطعی مبتلایان به آلرژی مزمن تزریق واکسن است آروین قهرمانی چرا اعدام شد؟ + جزئیات پرونده پیش‌بینی بارش باران در بیشتر نقاط کشور (۱۴ آبان ۱۴۰۳) توضیح سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش در خصوص زمان واریز پاداش تشویقی اضافه تدریس معلمان
سرخط خبرها

ایورمکتین چیست؟ | درمان کرونا با Ivermectin + عوارض

  • کد خبر: ۸۰۰۰۸
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
ایورمکتین چیست؟ | درمان کرونا با Ivermectin + عوارض
قرص ایورمکتین در دوزهای بسیار ویژه برای درمان برخی از کرم های انگلی تأیید شده، سازمان غذا و داروی آمریکا ایورمکتین را برای استفاده در پیشگیری یا درمان کرونا در انسان یا حیوان مجاز یا تأیید نکرده است.

شهرآرانیوز - وب سایت سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا گزارشی را منتشر کرد که در بخشی از این گزارش نوشته شده: «یکی از وظایف FDA (سازمان غدا و داروی آمریکا) این است که داده های علمی یک دارو را به دقت ارزیابی کند تا مطمئن شود که این دارو برای مصارف خاص هم بی خطر است و هم موثر. در برخی موارد  استفاده از یک داروی  برای پیشگیری یا درمان کووید19 که تأیید نشده یا مجوز استفاده اضطراری از FDA را دریافت نکرده ، بسیار خطرناک است.

 

به نظر می رسد علاقه فزاینده ای به دارویی به نام ایورمکتین برای پیشگیری یا درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا در انسان وجود دارد. برخی از فرمول های حیوانی ایورمکتین مانند تزریقی ، مخمر و مرطوب کننده در ایالات متحده برای درمان یا جلوگیری از انگل در حیوانات تأیید شده است. برای انسان ، قرص ایورمکتین در دوزهای بسیار ویژه برای درمان برخی از کرم های انگلی تأیید شده و فرمول های موضعی (روی پوست) برای شپش سر و بیماری های پوستی مانند روزاسه وجود دارد.

 

با این حال  FDA گزارش های متعددی از بیمارانی دریافت کرده است که پس از خوددرمانی با ایورمکتین نیاز به مراقبت های پزشکی از جمله بستری شدن در بیمارستان داشته اند.

 

سازمان غذا و داروی آمریکا ایورمکتین را برای استفاده در پیشگیری یا درمان کرونا در انسان یا حیوان مجاز یا تأیید نکرده است. ایورمکتین برای استفاده انسان برای درمان عفونت های ناشی از برخی کرم های انگلی و شپش سر و بیماری های پوستی مانند روزاسه تأیید شده است.

 

داده های موجود نشان نمی دهد که ایورمکتین در برابر کرونا موثر است. آزمایشات بالینی ارزیابی قرص ایورمکتین برای پیشگیری یا درمان کرونا در افراد در حال انجام است.

 

مصرف دوزهای زیاد ایورمکتین خطرناک است

اگر ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی برای شما نسخه ایورمکتین می نویسد، آن را از طریق منبع قانونی مانند داروخانه بگیرید و دقیقاً طبق دستور مصرف کنید. هرگز از داروهای مخصوص حیوانات برای خود یا افراد دیگر استفاده نکنید. محصولات ایورمکتین حیوانی بسیار متفاوت از محصولات مورد تایید انسان است. استفاده از ایورمکتین حیوانی برای پیشگیری یا درمان کرونا در انسان خطرناک است.

 

ایورمکتین چیست و چگونه استفاده می شود؟

قرص های ایورمکتین توسط FDA برای درمان افراد مبتلا به استیریلوئیدیازیس روده ای و انکوکرسیازیس ، دو بیماری ناشی از کرم های انگلی ، تأیید شده است. علاوه بر این برخی از اشکال موضعی ایورمکتین برای درمان انگل های خارجی مانند شپش سر و بیماری های پوستی مانند روزاسه تأیید شده است.

برخی از اشکال ایورمکتین حیوانی برای جلوگیری از بیماری کرم قلب و درمان برخی انگل های داخلی و خارجی تأیید شده است.

 

مصرف ایورمکتین چه زمانی می تواند بی خطر باشد؟

FDA ایورمکتین را برای درمان یا پیشگیری از کرونا در افراد یا حیوانات مجاز یا تأیید نکرده است. ثابت نشده که ایورمکتین برای این موارد بی خطر یا موثر است.

 

اطلاعات غلط زیادی در اطراف وجود دارد و شاید شنیده باشید که مصرف دوزهای زیاد ایورمکتین اشکالی ندارد. این به هیچ عنوان درست نیست. هرگز سر خود آن را مصرف نکنید. حتی سطوح ایورمکتین برای مصارف مورد تایید انسان می تواند با داروهای دیگر مانند رقیق کننده خون تداخل داشته باشد. همچنین اگر ایورمکتین را بیش از حد مصرف کنید باعث تهوع ، استفراغ ، اسهال ، افت فشار خون (فشار خون پایین) ، واکنش های آلرژیک (خارش و کهیر) ، سرگیجه ، آتاکسی (مشکلات تعادل) ، تشنج ، کما و حتی مرگ شود.
 

محصولات ایورمکتین برای حیوانات با محصولات ایورمکتین برای انسان متفاوت است.

 

داروهای حیوانی اغلب بسیار متمرکز هستند زیرا برای حیوانات بزرگ مانند اسب و گاو استفاده می شوند  که وزن آنها بسیار بیشتر از ما - یک تن یا بیشتر است. چنین دوزهای بالایی می تواند برای انسان بسیار سمی باشد. علاوه بر این ، FDA داروها را نه تنها برای ایمنی و اثربخشی مواد فعال ، بلکه برای مواد غیر فعال نیز بررسی می کند. بسیاری از مواد غیر فعال موجود در محصولات برای حیوانات برای استفاده در افراد ارزیابی نمی شوند. در برخی موارد ، ما نمی دانیم که چگونه این مواد غیر فعال بر نحوه جذب ایورمکتین در بدن انسان تأثیر می گذارد.

 

ایورمکتین چیست؟ | درمان کرونا با Ivermectin + عوارض

 

داروی «ایورمکتین» برای درمان کرونا

در زمستان ۹۹ دکتر اندرو هیل ویروس شناس از دانشگاه «لیورپول» ادعا کرد ایورمکتین می‌تواند در نبرد علیه ویروس کرونا «تحول آفرین» باشد. اما با این حال برخی از محققان نسبت به این یافته تردید نشان داده و ابراز داشتند که قبل از استفاده از این دارو به عنوان یک درمان بالقوه، به داده‌های بیشتری نیاز است. آنها اشاره کردند که داروهای دیگری مانند «هیدروکسی کلروکوین» و «توسیلیزوماب» نیز تنها در آزمایشات اولیه امید زیادی ایجاد کردند اما محققان در آزمایشات بعدی متوجه شدند که در واقع استفاده از آنها هیچ فایده‌ای ندارد.

 

در طی آزمایشاتی بالینی در هند اعلام شد: آیورمکتین (Ivermectin) که یک داروی ضد انگل است، می‌تواند میزان مرگ‌ومیر بیماران مبتلا کووید ۱۹ را کاهش دهد. این مطالعه هنوز در ژورنال‌های علمی منتشر نشده‌است. پیش تر نیز سازمان جهانی بهداشت توصیه کرد داروی ضد انگلی ایورمکتین در بیماران کووید -۱۹، به جز در کارآزمایی‌های بالینی، مصرف نشود، چرا که هنوز شواهدی درباره سودمندی آن وجود ندارد.

 

یک سال پس از شیوع کرونا در ایران، توزیع داروی ایرانی آیورمِکتین در سراسر کشور آغاز شد.

 

به تازگی سازمان غذا و داروی ایالات متحده هشدار داد که مصرف این داروی، مختص اسب و گاو برای پیشگیری یا درمان کووید ۱۹ خطرناک است و می‌تواند کُشنده باشد.

 

این سازمان توضیح داد که قرص‌های ایورمکتین و فرمول‌های موضعی برای انسان "دوزهای بسیار خاصی" دارند که به طور قابل توجهی کمتر از دوزهایی است که برای حیوانات در نظر گرفته شده است.

 

سازمان غذا و دارو افزود: «این داروهای حیوانی برای حیوانات بزرگی مانند اسب و گاو استفاده می‌شوند که وزن آنها بسیار بیشتر از یک انسان است. مصرف چنین دوزهای بالایی می‌تواند برای انسان بسیار سمی باشد.»

 

ایورمکتین چیست؟ | درمان کرونا با Ivermectin + عوارض

ترجمه توئیت: شما اسب نیستید، شما گاو نیستید، (مصرف / تجویز ایورمکتین را) بس کنید.

 

منبع: منیبان/ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->