ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

چرا روزنامه خراسان شمالی تعطیل شد؟

  • کد خبر: ۸۰۱۵۷
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
چرا روزنامه خراسان شمالی تعطیل شد؟
روزنامه خراسان شمالی از ۲۹ تیرماه ۸۴ به‌صورت مستمر منتشر می‌شد و آخرین شماره آن در ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۰ به چاپ رسید.

به گزارش شهرآرانیوز - رییس خانه مطبوعات خراسان شمالی در باره تعطیلی این روزنامه در گفتگو با ایرنا گفته است: هیئت امنای روزنامه خراسان به علت کاهش درآمدهای روزنامه تصمیم به تعطیلی روزنامه محلی در این استان گرفته‌اند.

 

علی خادمی روز جمعه با بیان اینکه با تعطیلی این روزنامه ۴۰ نفر بی‌کار می‌شوند ادامه داده است: هزینه‌های بالای فعالیت، به‌ویژه قیمت بالای کاغذ، سبب شده تا ادامه فعالیت میسر نباشد و میزان درآمدها جوابگوی هزینه‌ها نیست. اکنون تمامی روزنامه‌های محلی این استان تعطیل و یا نیمه‌فعال است و به لحاظ اقتصادی در شرایط نامناسب به سر می‌برند.

 

وی خواستار حمایت مسئولان برای تداوم فعالیت روزنامه خراسان شمالی شده است: یکی از راهکارها برای حمایت از رسانه‌ها، انتشار آگهی‌ها در روزنامه‌های الکترونیکی است، با توجه به بالا بودن قیمت کاغذ، روزنامه به‌صورت الکترونیکی و در فضای مجازی منتشر شود و آگهی‌ها هم به‌صورت الکترونیکی انتشار یابد، این اتفاق برای پایگاه‌های خبری و خبرگزاری‌ها هم می‌تواند محقق شود و در این صورت بخش زیادی از مشکل مالی رسانه‌ها حل می‌شود.

 

وی درباره روزنامه‌های دارای مجوز این استان گفته است: در خراسان شمالی چهار روزنامه شامل خراسان شمالی، اترک، نسیم و اتفاقیه دارای مجوز است که همه تعطیل و یا نیمه‌فعال است. هم اکنون ۴۰ رسانه دارای مجوز در این استان فعال هستند که از این تعداد ۱۷ پایگاه خبری، چهار روزنامه، هشت هفته‌نامه، چهار ماهنامه و هشت فصلنامه است. همچنین در استان ۱۲ دفتر خبرگزاری کشوری از جمله ایرنا، ایسنا، مهر، تسنیم، فارس، پانا، شبستان، برنا و ایکنا  فعال هستند.

 

رییس خانه مطبوعات خراسان شمالی درباره فعالین رسانه ای خراسان شمالی گفته است: ۲۱۵ نفر فعال رسانه‌ای در استان هستند که از این تعداد ۱۸۹ نفر تایید شده است و مابقی حذف شده‌اند. خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد و از جمله استان هایی است که شاخص مطبوعات و رسانه های آن وضعیت خوبی ندارد.

 

خراسان شمالی سی و یکمین استان از نظر تعداد رسانه های دارای مجوز است و  به ازای هر ۴۴ هزار و ۵۷۱ نفر یک رسانه دارای مجوز دارد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->