چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

از «فایزر ناصرخسرو» تا سینه قبرستان

  • کد خبر: ۸۰۲۲۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
از «فایزر ناصرخسرو» تا سینه قبرستان
باوجود سرعت گرفتن واکسیناسیون همگانی تزریق واکسن تقلبی همچنان قربانی می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بعد از خبر ساخت واکسن کرونا، خیلی زود بازار سیاهش هم رونق گرفت؛ بازار شایعه و دروغ‌های رنگارنگ، بازاری که هرلحظه توانست با شایعه به سود کلانی برسد و هویج را به کیلویی بیش از ۳۰ هزار تومان و زنجبیل را به کیلویی ۲۵۰ هزار تومان برساند و بعد هم رفت سراغ واکسن تقلبی.

 

وضعیت بحرانی می‌تواند هر بحران زده‌ای را مجاب کند که بدون چک وچانه هر مبلغی را بپردازد؛ آن‌هایی که می‌خواهند خودشان و خانواده شان را از مرگ برهانند و ایمن کنند، و چه موقعیتی درخشان‌تر از این برای فرصت طلبی شیادها؟! برای همین بعد از آن خبر‌های زیادی از دستگیری فروشندگان واکسن‌های تقلبی شنیدیم و کار حتی به جایی رسید که چند پرستار و دکتر هم نتوانستند جلو خودشان را بگیرند و قسم پزشکی شان را شکستند.

 

۲ هفته پیش پلیس پرستار یکی از بیمارستان‌های پایتخت را دستگیر کرد که در ازای گرفتن ۱۳ میلیون تومان واکسن تزریق می‌کرد؛ واکسن‌هایی که همه اش آب مقطر بود. اواخر مرداد هم پلیس اعضای باندی را دستگیر کرد که واکسن‌های تقلبی مارک آسترازنکا را به بیش از ۲۰۰۰ نفر تزریق کرده بودند، درحالی که واکسنی در کار نبوده، بلکه دارو‌های ریکلاس بوده است که بعد از پلمب کردن درِ شیشه ها، آن را در کارتن می‌گذاشتند و هر دز واکسن تقلبی را ۵ تا ۷ میلیون تومان می‌فروختند. یکی از این افراد متقلب پزشک بوده است. در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، حتی شخصی را دستگیر کرده اند که با تهیه پسماند‌های بیمارستانی و جداسازی پوکه‌های واکسن و پرکردن آن با مواد تقلبی، واکسن کرونای تقلبی تولید می‌کرده است.


دیروز هم رئیس سازمان غذاودارو در گفتگو با رسانه‌ها تأکید که «تاکنون سابقه واردات رسمی واکسن فایزر به کشور نداشته ایم؛ بنابراین شک نکنید آنچه به عنوان فایزر در بازار آزاد و ناصرخسرو فروخته می‌شود، تقلبی است.» حتی روابط عمومی شرکت فایزر در اطلاعیه‌ای گفته است خریدوفروش واکسن فقط از طریق دولت‌ها انجام شده و هیچ معامله‌ای با بخش خصوصی در هیچ کجای دنیا انجام نگرفته است. مهم‌تر اینکه نگهداری فایزر به دمای منفی ۷۰درجه سانتی گراد نیاز دارد و این یعنی وضعیت خاصی برای حمل ونقل آن وجود دارد. درنتیجه مردم نباید فریب بخورند.

 

بدتر اینکه بسیاری از کشور‌های جهان ازجمله جمهوری چک، اتریش، آرژانتین و کلمبیا اعلام کرده اند که دولت هایشان با پیشنهاد‌های واکسن تقلبی روبه رو شده اند. این دولت‌ها پیشنهاد‌های واکسن‌های تقلبی مربوط به برند‌های آسترازنکا، فایزر و جانسون اند جانسون را داده اند و حتی در برخی موارد تا پای قرارداد هم رفته اند. هرچند حالا با ورود میلیون‌ها دز واکسن در کشور و واکسیناسیون رایگان برای همه سنین، این موارد به حداقل رسیده است، اما همچنان عده‌ای دنبال زدن واکسن‌های دیگر برند‌ها هستند و همین باعث می‌شود سرشان کلاه برود!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->