روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شهرداری، تنها متولی بازآفرینی شهری

  • کد خبر: ۸۰۵۳
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۲
شهرداری، تنها متولی بازآفرینی شهری
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر از تعریف ۳ پروژه الگوی «محرک توسعه» برای محلات مشهد خبر داد
مبحث بازآفرینی در مشهد به عنوان یکی از ۵ شهر منتخب برای اجرای این طرح در کشور، به جا‌های خوبی رسیده و به همت شهرداری مشهد، گام‌های اثربخشی در این زمینه برداشته شده است. پنجشنبه گذشته نیز سیدمحمد پژمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران که روزگاری سکان این شهر را بر عهده داشت، سری به برخی دفاتر تسهیلگری و محلات هدف بازآفرینی مشهد زد تا از روند کمی و کیفی کار مدیران اطلاع حاصل کند. او از دفاتر تسهیلگری محلات طرق و در وی بازدید کرد و در گود پرماجرای فخار در منطقه ۵ شهری حضور یافت.
پژمان در حاشیه این بازدید‌ها این خبر خوب را به خبرنگاران داد که بر اساس دستورالعملی که از سوی وزارت راه و شهرسازی به استانداری‌ها و دیگر دستگاه‌ها ارسال شده است، از این به بعد، شهرداری ها، دریچه واحد ارتباط با مردم در بازآفرینی شهری شناخته می‌شوند و کار ایجاد دفاتر تسهیلگری محله فقط در چارچوب وظایف این مجموعه‌ها تعریف می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد به دلیل ورود به موضوع بازآفرینی، افزود: مهم‌ترین نمود این توجه مدیریت شهری مشهد را می‌توان در تأسیس دفاتر تسهیلگری دانست که می‌توانند نقش بسزایی در جریان بازآفرینی شهری داشته باشند. وی ادامه داد: با این حال هنوز انتظارات این محدوده‌های شهری و حجم کاری که باید در این عرصه‌ها صورت پذیرد، زیاد است و باید اقدامات متناسب با سازوکار‌های تعریف شده اجرایی شود.
پژمان با اشاره به ایجاد مکانیزم هیئت‌های اجرایی برای تسریع در روند بازآفرینی بیان کرد: با این حال هنوز از این ظرفیت استفاده نشده است و باید به این موضوع نیز توجهی ویژه شود. وی تولید مسکن پشتیبان را یکی از مهم‌ترین بخش‌های موضوع بازآفرینی دانست و بیان کرد: این واحد‌ها می‌تواند به طور موقت یا دائم از طریق تهاتر با ذی نفعان این موضوع در اختیار مردم قرار بگیرد که در این زمینه تاکنون کار ۲۳۰۰ واحد آغاز شده است. پژمان به بازدید‌های خود از محلات طرق و گود فخار نیز اشاره کرد و گفت: شهرداری مشهد انگیزه بسیار خوبی درزمینه بازآفرینی دارد و در همین راستا ایجاد دفاتر تسهیلگری می‌تواند کمک بسیار خوبی به مجموعه مدیریت شهری باشد.

تعریف ۳ پروژه الگوی «محرک توسعه» برای محلات مشهد
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد نیز در حاشیه این بازدید‌ها از تعریف ۳ پروژه الگوی «محرک توسعه» برای محلات مشهد خبر داد و گفت: گود حاج محمدعلی فخار، شهرک شهید بهشتی و محور طبرسی به رسالت، در زمره این پروژه هاست که به شهرداری اعلام کرده ایم و پیگیر تأمین اعتبار آن هستیم. رمضانعلی فیضی اظهار کرد: چندی است علاوه بر تأسیس دفاتر تسهیلگری محلات، رویکردی را نیز درراستای تعریف پروژه‌های الگوی محرک توسعه پی گرفتیم تا فرایند بازآفرینی محلات مشهد تسریع یابد. وی با اشاره به راه اندازی ۲۰ دفتر تسهیلگری در محلات مورد هدف بازآفرینی شهری در مشهد ادامه داد: این دفاتر با هدف تهیه سند محله و بهبود امور بازآفرینی محلات با مشارکت خود شهروندان فعالیت می‌کند.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد، گود حاج محمدعلی فخار را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های الگوی معرفی توسعه شهر دانست و افزود: به دلیل اختلاف ۱۰ متری این گود با سطح زمین، نیازمند تغییرات اساسی هستیم که از اعتبارات و امکانات مدیریت شهری خارج است و باید چند دستگاه به همت خود ساکنان، مشکل پیش رو را حل کنند. وی با بیان اینکه بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل جدید شرکت بازآفرینی شهری ایران از این گود نیز در همین راستا صورت پذیرفته است، ابراز امیدواری کرد با مشارکت بخش خصوصی و همت خود شهروندان و همچنین کمک‌های دولت، این پروژه به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->