تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

نقشه تدقیق گسل‌های مشهد به طرح‌های تفصیلی افزوده می‌شود

  • کد خبر: ۸۰۶۲۰
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۱
نقشه تدقیق گسل‌های مشهد به طرح‌های تفصیلی افزوده می‌شود
وحید اکلملی، رئیس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد: نقشه تدقیق گسل‌های شهر مشهد به عنوان نقشه اولیه برای اجرا ابلاغ شده است و اکنون این نقشه چه در موضوعات مربوط به سند برای تهیه نقشه‌های دقیق‌تر و چه در عمل در حال اجراست.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ زلزله ۵.۲ ریشتری ساعت ۸ و ۳۲ دقیقه صبح دیروز در شهرستان قوچان، با لرزشی نسبتا کوچک مشهدی‌ها را از خواب دیروز بیدار کرد و دوباره زنگ هشدار زلزله را در کلان شهر مشهد به صدا درآورد.

 

آخرین اقدام مسئولان درباره مشکلات پیش روی مشهد، ابلاغ نقشه تدقیق گسل‌های شهر در سال گذشته بود که پس از ابلاغ این نقشه به استانداری خراسا ن رضوی، این نقشه برای اجرا به شهرداری مشهد هم ابلاغ شده است و آن گونه که رئیس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد گفته است، علاوه بر اینکه این نقشه به مرحله اجرا در شهر رسیده است اقدامات برای تهیه نقشه‌های دقیق‌تر لایه‌های زمین در مشهد وهمچنین پیگیری‌ها برای اضافه شدن این نقشه به طرح‌های تفصیلی نیز در حال انجام است.


براساس مصوبه ابلاغ شده از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری در سال ۹۹ احداث ساختمان در سه گروه ساختمان‌ها با درجه اهمیت بالا شامل بیمارستان ها، ایستگاه‌های آتش نشانی، مراکز و تأسیسات آب رسانی، ساختمان‌های نیروگاه‌ها و تأسیسات برق رسانی، برج‌های مراقبت فرودگاه ها، مراکز مخابرات، رادیو و تلویزیون، تأسیسات نظامی و انتظامی و مراکز کمک رسانی، ساخت مدارس، پمپ‌های بنزین، پمپ‌های گاز (CNG) و ایستگاه‌های اصلی مترو و در نهایت ساخت ساختمان‌های بلندمرتبه بر روی پهنه‌های گسلی و حرایم آن‌ها ممنوع است.

نقشه ارزیابی رسیک مشهد تدوین می‌شود

پس از اینکه غلامرضا نعیمی، رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره کل راه وشهرسازی خراسان رضوی، به خبرنگار شهرآرا اعلام کرد که نقشه تدقیق گسل‌های شهر مشهد در سال ۹۹ پس از تصویب در شورای عالی شهرسازی و معماری و ابلاغ آن به استان، از سوی استانداری برای اجرا به شهرداری مشهد هم ابلاغ شده است، وحید اکلملی، رئیس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد، هم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: نقشه تدقیق گسل‌های شهر مشهد به عنوان نقشه اولیه برای اجرا ابلاغ شده است و اکنون این نقشه چه در موضوعات مربوط به سند برای تهیه نقشه‌های دقیق‌تر و چه در عمل در حال اجراست.


وی تأکید کرد: نقشه فوق یک نقشه اولیه است و هرچه در این زمینه پیشرفت داشته باشیم، باز هم نیازمند مراحل تحقیقاتی بعدی هستیم. دراین باره طرحی را با موضوع نقشه ارزیابی ریسک شهر مشهد در دست تهیه داریم و امیدواریم پس از تهیه و در نهایت تصویب آن در شورای شهر مشهد، پایه خوبی برای فعالیت‌های ما باشد.

انجام مطالعات نقشه ارزیابی ریسک مشهد

اکلملی ادامه داد: در سال گذشته مطالعات اولیه نقشه ارزیابی ریسک مشهد انجام و پهنه‌های امن‌تر نسبت به دیگر پهنه‌ها درباره ریسک حوادث مختلف در شهر شناسایی شده است و امسال هم برنامه داریم این مطالعات جامع‌تر و تخصصی‌تر انجام شود و همه لایه‌ها اعم از لایه‌های گسل ها، آب گرفتگی‌ها و فرونشست‌ها را شناسایی کنیم.


وی افزود: تهیه این نقشه نیازمند همراهی و تعامل گسترده دیگرنهاد‌های شهری، استانی و کشوری است.
رئیس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد با بیان اینکه در مشهد ۴ گسل کشف رود در شمال، گسل طوس، گسل سنگ بست-شاندیز و گسل جنوبی داریم که ۳ گسل در بیرون شهر و تنها بخشی از گسل جنوبی در شهر واقع شده است، گفت: برای اجرای کامل‌تر نقشه ابلاغی تدقیق گسل‌های مشهد نیازمند برخی اصلاح قوانین، انجام اقدامات مربوط به راه و شهرسازی و نظام مهندسی در موارد مربوط به برخورد‌های ساختمانی و داشتن نقشه‌های دقیق‌تر از لایه‌ها مختلف زمین است که این اقدامات هم در حال انجام است.

 

به طور قطع این اقدام به یکباره انجام نمی‌شود و نیازمند زمان است. وی درباره جای گذاری نقشه تدقیق گسل‌های شهر مشهد در طرح‌های تفصیلی هم گفت: این کار نیز در دست اقدام است و در حال پیگیری هستیم تا این نقشه در طرح‌های تفصیلی هم گنجانده شود.


اکلملی تأکید کرد: نقشه تدقیق گسل‌های شهر مشهد یک نقشه اولیه است و قابل اتکا نیست؛ بنابراین برای اجرای دقیق‌تر این نقشه‌ها به صورت عملی باید نقشه‌های دقیق‌تر هم تهیه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->