آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعریف مدل‌های سرمایه گذاری جدید در اقتصاد شهری مشهد

  • کد خبر: ۸۰۹۹۷
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۱
تعریف مدل‌های سرمایه گذاری جدید در اقتصاد شهری مشهد
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: شرایط را به نحوی فراهم می‌آوریم که مشهد به بهشت سرمایه‌گذاری تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان در نشست مشترک با رئیس و اعضای هیئت مدیره بانک ملل و مجموعه اقتصادی جوانمرد که با حضور شهردار مشهد برگزارشد، اظهارکرد: در نگاه متفاوتی که بنا است در حوزه اقتصادی مدیریت شهری اجرایی شود از شهردار خواهیم خواست تا با تعریف مدل‌های جدیدی در قراردادها تلاش شود مشکلی برای سرمایه‌گذاران به وجود نیاید.

وی اضافه کرد: اگر قرار است در حوزه سرمایه‌گذاری با شهرداری تعامل شود، ابتدا باید خودمان را جای سرمایه گذار ببینیم و منافع آنها را نیز در نظر بگیریم.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با بیان اینکه اگر سرمایه‌گذار نباشد اقتصاد این شهر هم نخواهد چرخید، اظهارکرد: دراین راستا باید شرایطی را فراهم کنیم تا به گفته شهردار، شهر مشهد تبدیل به بهشت سرمایه‌گذاران شود.

دبیریان تصریح کرد: با نگاهی که اکنون در شهرداری مشهد در حوزه اقتصادی وجود دارد، انتظار داریم سرمایه‌گذاران به ویژه مجموعه‌های اقتصادی بزرگ نیز نگاه متفاوتی به سرمایه‌گذاری در مشهد داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر صرفا هدف از سرمایه‌گذاری تنها گذاشتن آجر و سیمان روی هم باشد معتقدیم اینگونه سرمایه‌گذاری‌ها امروزه پاسخگو نخواهد بود.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->