شش مرزبان ایرانی آزاد شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک سوم ارزآوری کشور توسط مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود  مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند تحریم‌‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا علیه ایران سردار رادان: حجاب و عفاف موضوع امنیتی و انتظامی نیست استقرار ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد  نشست کمیته اقتصادی مشترک ولایت هرات و استان خراسان رضوی برگزار می‌شود وزیر کشور در مشهد: طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح نشست برگزار کرد وزیر خارجه چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود احمد وحیدی، وزیر کشور وارد مشهد شد (۶ اردیبهشت) اجرای نمایش «تمام نا تمام» در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) عملیات «وعده صادق» و آینده نظم منطقه‌ای صباح زنگنه: اسرائیل به‌دنبال تنش در منطقه است| نیاز به فهم بهتر روابط بین‌الملل داریم صهیونیست‌ها برای سومین روز متوالی به مسجدالاقصی یورش بردند یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه به شهادت رسید همسر شهید سید مصطفی خمینی درگذشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) افکار عمومی جهان مصمم به متوقف‌کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه و کرانه باختری است تأکید فرمانده ارتش بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی و واپایش عملیات ارتش برای اقدام نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
سرخط خبرها

انتظارات سیاسیون از مردان رئیسی

  • کد خبر: ۸۱۲۷۸
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶
انتظارات سیاسیون از مردان رئیسی
بازخوانی توصیه‌ها و پیشنهاد‌های نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی به دولت سیزدهم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امید مردم به عملکرد دولت سیزدهم گره خورده است و طبیعتا انتظار می‌رود که دولت برای حل مشکلات و تأمین مطالبات بحق مردم برنامه ریزی کند. در این بین، نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی به عنوان حلقه واسط بین دولت-ملت، اقدامات دولت سیزدهم را رصد می‌کنند و توصیه‌ها و پیشنهاد‌هایی فراخور نیاز‌های جامعه مطرح می‌کنند. حتی برای انتصاب پست‌های مدیریتی، گزینه معرفی کرده، چنان که زهره الهیان، نماینده تهران در مجلس، در توئیتی ابراز امیدواری کرد که رئیس جمهور، سمیه رفیعی، دیگر نماینده تهران، را به عنوان رئیس سازمان محیط زیست معرفی کند.

در همین حال یک فعال سیاسی با اشاره به انتخاب استانداران در دولت سیزدهم، گفت: در استان‌های محروم استاندارانی انتخاب شوند که تکنوکرات، توسعه گرا و عدالت طلب باشد. جلال جلالی زاده درباره شاخص‌های انتخاب استانداران به «ایسنا» گفت: وزیر کشور باید در انتخاب استانداران به ویژگی‌هایی مانند سابقه شخصی، توان کاری، مقبولیت مردمی، فراجناحی بودن و آشنایی با استان توجه کند. این فعال سیاسی با بیان اینکه نباید با تغییر دولت، همه مدیران از بالا تا پایین جابه جا شوند، تصریح کرد: همه گروه‌ها و جناح‌های سیاسی باید از سعه صدر برخوردار باشند. مدیران میانه در شهرستان‌ها از تجارب زیادی برخوردار هستند و با برکناری آن‌ها و آمدن افراد کم تجربه، کشور در جا می‌زند. با حذف همه مدیران در واقع کشور از مدیران شایسته محروم می‌شود.

تغییر مدیران باید فقط در سطح مدیران عالی انجام شود. این نماینده پیشین مجلس ادامه داد: هر قدر رئیس جمهور و وزیر کشور در انتخاب استانداران دقت ویژه داشته باشند، استانداران موفق تری انتخاب می‌شوند. استانداران در جذب سرمایه گذاری و موضوع بیکاری خیلی مؤثر هستند، اما استاندارانی داشته‌ایم که خودشان مانع از توسعه استان بوده‌اند. رئیس جمهور استاندارانی را انتخاب کند که برای آداب و رسوم مردم و شخصیت‌های برجسته استان احترام قائل باشد و از دیدگاه‌های مختلف برای توسعه استان استفاده کند.

همچنین یک فعــال سیاســـی اصولگـــرا نزدیک به علی لاریجانی درباره چگونگی بازسازی اعتماد عمومی به «ایسنا» گفت: دولت آنچه را در توان دارد، به مردم قول دهد و بیش از آن وعده‌ای ندهد. خیلی راحت هم می‌توان بررسی کرد که حد توان دولت چقدر است. اگر دولت به وعده‌های خود پایبند باشد و در حد توان خود هم وعده بدهد، اعتماد مردم جلب می‌شود. البته اگر دولت وعده‌ای را هم نتوانست محقق کند علتش را صادقانه به مردم بگوید.

عزت ا... یوسفیان ملا درباره وعده ساخت ۴ میلیون مسکن افزود: این کار خیلی سنگین است. کارشناسان می‌گویند بودجه این طرح بیش از درآمد کشور است. یعنی برای تحقق این وعده باید دیگر پروژه‌های کشور کنار گذاشته شود؛ بنابراین دولت به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد و تحقق این وعده تقریبا برای دولت، نشدنی است؛ بنابراین باید دولت دنبال راه‌های دیگری باشد؛ مثلا بانک‌ها را وارد کند تا آن‌ها وام برای ساخت مسکن بدهند.

اکثریت نمایندگان مجلس نیز که همراه و همفکر سیاسی رئیس جمهور هستند، از دولت انتظارات فراوانی دارند. از جمله اینکه سید کریم حسینی، نماینده مردم اهواز، درباره حمایت فوری از قشر آسیب پذیر توسط دولت، به «ایلنا» گفت: یکی از خواسته‌هایی که ما از دولت جدید و به ویژه دو وزیر مربوطه در تک تک کمیسیون‌ها و به ویژه در صحبت‌هایی که در مخالفت و موافقت وزرا در صحن علنی گفته شد داریم، ارائه یک
راه حل فوری و یک برنامه کوتاه مدت برای بهبود وضعیت معیشت مردم و وضعیت اقتصادی کشور است.

همچنین نماینده اردبیل در مجلس با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال جدید تحصیلی از رئیس جمهور خواست وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کند. صدیف بدری با تأکید بر اینکه لازم است رئیس جمهوری در اسرع وقت نسبت به معرفی وزیری توانمند از بدنه آموزش و پرورش کشور به مجلس اقدام کند، به «تسنیم» گفت: رسیدگی به مسائلی همچون تعیین تکلیف نحوه بازگشایی مدارس، پاداش پایان خدمت فرهنگیان و زمان و نحوه اجرای رتبه بندی معلمان و فوق العاده ویژه و موارد دیگر، مستلزم حضور وزیری با کفایت و دارای اختیارات لازم است تا در ابتدای دولت، ریل گذاری مناسبی در جهت رفع دغدغه‌های آموزشی خانواده‌ها و پاسخ به مطالبات بحق جامعه فرهنگیان کشور صورت گیرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->