فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟
سرخط خبرها

آخرین خبر‌ها از ثبت نام جاماندگان یارانه (۳۰ شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۱۴۸۴
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۵
آخرین خبر‌ها از ثبت نام جاماندگان یارانه (۳۰ شهریور ۱۴۰۰)
وزیر کار درباره زمان ثبت نام نهایی جاماندگان یارانه گفت: چون طراحی‌های لازم برای این کار در حال انجام است بگذاریم و زمانی که نهایی شد خبرش را بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح مراکز نوآوری و توسعه تعاون استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، سمنان و گیلان در جمع خبرنگاران درباره یارانه و تغییر مبلغ آن گفت:در مورد یارانه زمان بندی‌ها و نحوه اجرای آن تصمیمی نهایی نشده است و طرح‌ها در دست بررسی است و خبر‌ها در ماه‌های آینده اعلام می‌شود.

وزیر کار در پاسخ به این سوالی درباره زمان ثبت نام نهایی جاماندگان یارانه گفت:، چون طراحی‌های لازم برای این کار در حال انجام است بگذاریم و زمانی که نهایی شد خبرش را بدهیم.

وی گفت: وعده کردیم کمک کنیم بخش تعاون توسعه پیدا کند چند اتفاق خوب دارد میفتد که یک بحث آن اصلاح قانون تعاون است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: لایحه‌ای در کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح بود که ما گفتیم رسیدگی به آن تا ۴۵ روز متوقف شود یکی از محور‌هایی که به آن حتما اضافه خواهد شد بحث تعاونی‌های پلتفرمی خواهد بود به نحوی که بخش اقتصاد دیجیتال و اقتصاد فضای مجازی را بتوانیم به شکل تعاونی برایش تدوین کنیم مدل بسیار عالی است که قرار است اجرا شود، اما قانون فعلی تعاون ما اجازه این کار را نمی‌دهد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در این نمایشگاهی که الان دیدیم واقعا اتفاق بسیار امیدبخشی را به مردم رساند که چقدر تعاونی‌های قوی که محصولات دانش بنیان و صادراتی و محصولاتی که نشان تجاری جهانی کسب کردند داریم و آبرو هستند برای کشور ما تعاونی‌های این چنینی داریم و می‌خواهیم آن‌ها را توسعه دهیم.

عبدالملکی ادامه داد: مسئله آخر این‌که اکوسیستم تعاونی‌های دانش بنیان در کشور ما خیلی زود رشد می‌کند و فکر می‌کنم که مجموعه شتاب‌دهنده‌ها و تمام بازیگران حوزه اقتصاد دانش بنیان کشور ما هرچه توان داریم هر چه منابع داریم می‌آوریم پشت این کار و فکر می‌کنم در ماه‌ها و سال‌های آینده ما یک رشد جهش گونه در بخش تعاونی خواهیم داشت.

عبدالملکی بیان کرد: آنچه که در حوزه‌ی مدیریت صندوق‌های بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی انتظارش را داریم افزایش قابل ملاحضه‌ی بازدهی شرکت‌های تحت مدیریت این مجموعه‌ها و پالایش مدیریتی هست که در این دو مجموعه دارد به سرعت اجرا می‌شود و خبرهایش ان‌شاء‌الله می‌رسد.

وی درباره سود‌دهی این صندوق‌ها افزود: ما فکر می‌کنیم که می‌شود خیلی خوب درآمد و بهره‌وری بیش‌تری از این مجموعه‌ها داشت و الان داریم روی آن کار می‌کنیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره شرکت‌های زیر مجموعه شستا تصریح کرد: به طور کلی ما سیاست ورود به بورس و توسعه در بورس را داریم در دو بخش هم عرضه‌ی شرکت‌هایی که بورسی نیستند در بورس و برای این کار حتما احتیاج به کمک سازمان بورس داریم ما شرکت‌های زیادی داریم که الان آمادگی ورود به بورس را دارند و هم محصولات و کالا‌هایی که بورس پذیر هستند و قابل عرضه در بورس هستند را به زیر مجموعه ابلاغ کردیم و تاکید کردیم هرچه که می‌شود از این کالا‌هایی که وجود دارد در بورس عرضه شود.

وی افزود: این مدیریتی هم که در هفته‌های اخیر در حوزه‌ی سیمان اتفاق افتاد بخشی از آن برای این بود که در یک هفته‌هایی تا ۷۰ درصد سیمانی که در بورس عرضه شد از مجموعه سیمانی تحت مدیریت صندوق‌های وزارت کار بود و ما این سیاست را حتما ادامه می‌دهیم.

وزیر کار اظهار کرد: درخواست‌هایی هم شده که بعضی از کالا‌ها مخصوصا سیمان خارج از بورس به پیمانکاران خاصی ارائه شود که ما با همه‌ی آن‌ها مخالفت کردیم.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->