خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی
سرخط خبرها

چالشی جدید به نام ساروی در مسابقات جهانی کشتی

  • کد خبر: ۸۱۸۰۶
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
چالشی جدید به نام ساروی در مسابقات جهانی کشتی
اتحادیه جهانی کشتی از مدال‌آور المپیک ایران به عنوان چالش جدید ورزشکار روسی برای کسب مدال طلا خبر داد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، اتحادیه جهانی کشتی در ادامه تحلیل اوزان شرکت کننده در مسابقات جهانی نروژ به بررسی وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی پرداخت.


اتحادیه جهانی کشتی در این خصوص نوشت: موسی اولوف روسی به دلیل قهرمانی در المپیک توکیو هنوز در حال دریافت هدایا و جوایز است اما این فرنگی‌کار روسیه در حال آماده‌سازی برای حضور در مسابقات جهانی اسلو در وزن ۹۷ کیلوگرم و کسب عنوان قهرمانی است.


اتومبیل، خانه، جوایز نقدی و افتخار ملی به این کشتی گیر روسی اهدا شد و حالا اگر او بتواند در مسابقات جهانی اسلو برنده شود، می تواند انتظار بیشتری داشته باشد.


در طول ۴ سال گذشته، اولوف پس از کسب عنوان قهرمانی جهان در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ با شکست دادن آرتور الکسانیان قهرمان وقت جهان از ارمنستان، خود را به عنوان کشتی‌گیر برتر جهان معرفی کرد.


پس از پیروزی‌های بیشتر اولوف در جام جهانی ۲۰۲۰ و همین طور المپیک توکیو، در رقابت با الکسانیان، او بیشترین موفقیت را داشت. این ۲ کشتی‌گیر در فینال المپیک توکیو به مصاف هم رفتند که در آن اولوف با نتیجه ۵ بر یک به پیروزی رسید تا رکورد رودرروی او مقابل الکسانیان به ۴ برد مقابل یک پیروزی برسد.


اما چالشی غیرمنتظره می‌تواند از سوی محمدهای ساروی دارنده مدال برنز المپیک توکیو مطرح شود. این دو در دو سوی جدول المپیک توکیو بودند. ساروی در نیمه نهایی المپیک با نتیجه ۴ بر یک در مصاف با الکسانیان مغلوب شد.


ساروی نخستین حضور خود را در مسابقات قهرمانی جهان در اسلو خواهد داشت. قهرمان سابق نوجوانان جهان می‌تواند اولوف را در جستجوی طلای سوم جهان به چالش بکشد.


کشتی بدون توقف ساروی استقامت اولوف را روی تشک آزمایش می‌کند این در حالیست که ایرانیان اگر بخواهند قهرمان المپیک را ناراحت کنند باید روی دفاع خود کار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->