احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازگشت «امید» به جامعه با سیاست‌های جدید دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۸۱۹۱۱
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
بازگشت «امید» به جامعه با سیاست‌های جدید دولت سیزدهم
نگاهی به ارزیابی چهره‌های سیاسی از روز‌های نخست کاری در دولت سیزدهم، آنان معتقدند که رویکرد دولت سیزدهم، امید‌ها را به جامعه باز می‌گرداند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قریب به یک ماه از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد و در همین زمان اندک، رویکرد‌های متفاوت آن نسبت به دولت‌های یازدهم و دوازدهم عیان شده است؛ از سیاست خارجی همسایه محور به جای غرب محور، اولویت زدایی از برجام و گره نزدن همه مشکلات کشور به تصویب لوایح اف‌ای تی اف گرفته، تا مدیریت انقلابی، جهادی و میدانی و حضور شخص رئیس جمهوری و وزرای دولت درمیان عموم مردم و دیدار با شهروندان در دورافتاده‌ترین مناطق کشور در جریان سفر‌های استانی با اولویت مناطق محروم برای شنیدن بدون واسطه مشکلات به دور از هرگونه تشریفات مرسوم و تبلیغات شعارگونه یا بهانه جویی کرونا برای مدیریت به سبک پشت میزنشینی.

تسریع روند واکسیناسیون عمومی در دولت سیزدهم نیز در همین مدت محدود، سبب احیای امید مردم و تحقق سایر وعده‌های رئیس جمهور در ایام انتخابات شده است؛ به ویژه بهبود وضعیت اقتصادی. در این شرایط، برخی چهره‌های سیاسی به ارزیابی عملکرد دولت در روز‌های نخست پرداخته اند؛ اگرچه تأکید می‌کنند هنوز برای ارزیابی عملکرد دولت سیزدهم زود است.

رویکرد دولت سیزدهم، امید‌ها را به جامعه بازمی گرداند

ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا و دبیرکل حزب ایران زمین، در سخنرانی آغازین انتخابات شورای مرکزی و بازرسان در پنجمین مجمع عمومی این حزب، در یک ارزیابی از روز‌های آغازبه کار دولت سیزدهم گفت: در این روز‌ها شاهد حضور رئیس جمهوری، معاون اول او و برخی وزرا درمیان مردم به ویژه مردم استان‌های محروم و سرکشی از مراکز تولیدی و توزیع مایحتاج مردم هستیم.

با این رویکرد می‌توان امیدوار بود که به تدریج امید‌های ازدست رفته به جامعه بازگردد. وی با بیان اینکه بیش از هر بخشی، اقتصاد دولت سیزدهم، کانون توجه داخل و خارج کشور است، افزود: مردم ما منتظر تحقق وعده‌هایی هستند که رئیس جمهوری محترم در زمان تبلیغات انتخاباتی بیان و بعد از آن همواره بر آن‌ها تأکید کرد. در تیم اقتصادی دولت نیز برنامه‌های بسیار خوبی دیده می‌شود.

رئوفیان گفت: دولت سیزدهم، پس از ابلاغ «بیانیه گام دوم انقلاب» کار خود را آغاز کرده است؛ بیانیه‌ای که با مأموریت «خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی»، حکمرانان را موظف ساخته است تا از مسیر مدیریت و برنامه ریزی بر سرفصل‌های اساسی هفت گانه مندرج در آن که علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد و معیشت، عدالت و مساوات، مبارزه با فساد و تبعیض، به دست آوردن استقلال و آزادی همه جانبه، عزت و اقتدار ملی، دیپلماسی فعال و برقراری روابط خارجی مبتنی برسه اصل عزت، حکمت و مصلحت، مرزبندی با دشمنان و سبک زندگی درست است، حرکت کنند.

ضرورت نظرسنجی دولت از کارشناسان

امیررضا واعظ آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا و عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، نیز در گفتگو با «ایلنا»، در تحلیل وضعیت سیاسی کشور در روز‌های آغاز به کار دولت سیزدهم گفت: تجربه نشان داده هر دولتی که سر کار آمده است، نیرو‌های نزدیک به خودش را در مسئولیت‌های مختلف به کار گمارده و کمتر دیده ایم که دولتی، جناح‌های مختلف نیرو‌ها را برای اداره کشور به کار بگیرد.

وی افزود: دولت تازه شروع به کار کرده و تنها کمی بیشتر از یک ماه از شروع به کار دولت سپری شده است. اطمینان دارم که از ماه‌های پنجم و ششم به بعد تشکل‌ها و شخصیت‌های سیاسی، چه از موضع انتقاد و چه در موضع دفاع از دولت، وارد عرصه خواهند شد و این سکوتی که اکنون مشاهده می‌شود، به معنای سکوت مطلق نیست؛ بلکه همه دارند کار‌های دولت را ارزیابی و تحلیل می‌کنند.

واعظ آشتیانی گفت: دولت سیزدهم باید آستانه تحمل خود را در مقابل انتقادات بالا ببرد. چقدر خوب است که مرکزی را برای جمع آوری انتقاد‌ها و اظهارنظر‌های کارشناسی توسط صاحب نظران در حوزه‌های مختلف تشکیل دهند که از طریق آن بتوانند نظرها، دغدغه‌ها و راهکار‌های پیشنهادی را دریافت و احصا کنند و به سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه منتقل و حتی بازخورد آن را دریافت کنند.

رئیس جمهور، فردی کاملا انتقادپذیر است

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا، نیز در گفتگو با «باشگاه خبرنگاران جوان»، با تحلیل روز‌های نخست فعالیت دولت سیزدهم گفت: آنچه تا الان از مجموعه رفتار آقای رئیسی متوجه شدیم، این است که او فرد کاملا انتقادپذیری است و نه الان، بلکه در طول مدتی که در قوه قضاییه حضور داشت، نیز فرد انتقادپذیری بوده است.

وی همچنین با اشاره به برخی انتقادات مبنی بر حضور برخی وزرای کابینه حسن روحانی در دولت آیت ا... رئیسی گفت: معتقدم که این انتقاد‌ها چندان جایی ندارد؛ زیرا آن دولت، دولت پیش از انقلاب که نبوده است! دولت آقای روحانی هم افرادی را داشته است که در کار خود خبره و دلسوز بوده اند و این دلیل مناسبی نیست که، چون افراد در دولت قبل حضور داشتند، دیگر نباید در این دولت باشند! این مرزبندی‌های غیرواقعی باید کنار گذاشته شود. همچنان که از برخی وزرای آقای احمدی نژاد هم استفاده شده است و این امر بدی نیست، بلکه مهم، شاخص‌ها و صلاحیت‌ها یعنی مدیر بودن، کارآمدبودن و انقلابی بودن است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->