مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳) هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟
سرخط خبرها

آیا خوردن بال و گردن مرغ برای بدن مضر است؟

  • کد خبر: ۸۱۹۳۵
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
آیا خوردن بال و گردن مرغ برای بدن مضر است؟
بال و گردن مرغ محل تجمع چربی‌های اشباع‌شده است که به‌گفته متخصصان خوردن آن برای مردان و زنان مضر و بیماری‌زاست.

طنین همتی|شهرآرانیوز،یک  متخصص تغذیه درباره اینکه آیا خوردن بال و گردن مرغ برای بدن مضر است یا نه، اظهار کرد: نواحی پرچرب مرغ بیشتر در پاچین و بال و گردن مرغ متمرکز شده است. این نواحی پرچرب دو مشکل برای ما دارد؛ اینکه چربی ارزش غذایی کمتری دارد و باعث چاقی می‌شود و دیگر اینکه منبع آلودگی‌هاست. در نتیجه ‌توصیه می‌کنیم این قسمت‌ها به‌دلیل چربی زیادشان کمتر استفاده شوند.
به‌گفته دکتر مجید غیور، در مقطعی چاقی بین اقشار مرفه جامعه شایع بود، اما اکنون به اقشار ضعیف و ‌کم‌درآمد نیز منتقل شده است. دلیلش این است که عده‌ای از مردم از ضایعات مرغ که چربی زیاد و ارزش غذایی کمی دارد، به‌علت قیمت کم برای سوپ و طعم غذا استفاده می‌کنند، ولی مطلع نیستند که این استفاده در بلندمدت به بدن آسیب می‌زند و ‌مضر است.
پوست مرغ آلودگی‌های محیطی زیادی را می‌تواند منتقل کند. همچنین چربی‌های اشباع‌شده‌اش می‌تواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند. اگر زندگی سالم می‌خواهید یا می‌خواهید خودتان را در برابر بسیاری از بیمار‌ی‌ها بیمه کنید، بهتر است از خوردن چربی‌ حیوانی در حد امکان پرهیز کنید.
به‌گفته این استاد دانشگاه، ضعف مالی یک بعد موضوع است و آسیبی که به بدن وارد و باعث بیماری می‌شود هم بعد دیگر مصرف این مواد است.
وی گفت: محل تجمع چربی‌ها معمولا زیر پوست است و این چربی‌ها اشباع‌شده و برای بدن انسان مضر است. هورمون‌هایی که برای رشد ‌مرغ تزریق می‌شود، از طریق همین چربی‌ها وارد بدن می‌شود که بسیار مضر است.
همچنین به افرادی که در سن بلوغ هستند به تأکید توصیه می‌شود که پوست مرغ و ماهی مصرف نکنند. بدن دخترهای نوجوان قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی با پسرها یکسان است، ولی به‌محض اینکه به مرحله بلوغ می‌رسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه می‌کنند، مقدار چربی انباشته‌شده بدن‌ آن‌ها تا ۳۰درصد افزایش می‌یابد و به این دلیل خانم‌ها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند.
وی درباره خاصیت پای مرغ که در بین عموم رواج دارد، تصریح کرد: این موضوعات در علم نوین تأیید نشده است. به‌عنوان مثال گفته می‌شود پای مرغ برای تقویت استخوان‌های پا مفید است؛ ما نمی‌توانیم مفید یا مضربودن آن را قطعی قبول و رد کنیم.
دکتر غیور درباره مواد پروتئینی جایگزین برای مرغ و گوشت گفت: معمولا مصرف گوشت سفید به گوشت قرمز اولویت دارد و ماهی در اولویت نخست است. ‌بهتر است از فراورده‌های دریایی مصرف کنیم و ‌اگر این گوشت‌ها تازه‌تر هم استفاده شود، خاصیت بیشتری دارد. گوشت سفید در بازار متنوع است و ‌مردم می‌توانند مصرفشان را از انحصار گوشت مرغ خارج کنند و از گوشت بوقلمون و... نیز استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->