شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تفاهم برای احیای کشف‌رود

  • کد خبر: ۸۲۱۵
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۵۹
تفاهم برای احیای کشف‌رود
معاون شهردار از توافقات انجام شده برای شفافیت وظایف دستگاه‌ها درباره رودخانه تاریخی شهر می‌گوید
شهرداری مشهد از زمانی که فرماندهی کشف رود را برعهده گرفته است، درصدد است تا همه سازمان‌ها و نهاد‌های دخیل در این رابطه را با هم متحد کند و با تفکیک کردن وظایف هر بخش، وضعیت این رود تاریخی را سامان دهی کند. در این راستا رایزنی‌ها برای انعقاد تفاهم نامه‌هایی بین شهرداری و سایر دستگاه‌ها در حال انجام است و تاکنون مدیریت شهری توانسته با محیط زیست و آب وفاضلاب استان به مفاهمه‌ای مناسب درباره شرح وظایف دستگاهی برای کشف رود دست یابد.
در این زمینه معاون خدمات شهری شهردار مشهد در گفتگو با شهرآرا با اشاره به تفاهم نامه امضاشده بین شهرداری و سایر دستگاه‌های دخیل در موضوع کشف رود، گفت: در راستای تفکیک وظایف و شفاف شدن تعهدات دستگاه‌های مرتبط با موضوع کشف رود، شهرداری مشهد که راهبری سامان دهی این رودخانه را بر عهده گرفته است، با برگزاری جلسات مختلف با این دستگاه ها، سعی بر مشخص شدن وظایف هر بخش دارد.
مهدی یعقوبی افزود: روز شنبه در جلسه‌ای با مدیران محیط زیست و دیروز در نشستی با مدیران آب وفاضلاب استان درباره سامان دهی کشف رود به تفاهم‌های لازم رسیدیم.
وی ادامه داد: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور مدیران آب منطقه‌ای استان در دفتر شهردار مشهد برگزار شد و البته هنوز با این شرکت تفاهم نامه‌ای امضا نشده است. دلیل برگزاری این جلسات و امضای تفاهم نامه این است که درصورتی که تفاهم نامه‌ای بین شهرداری و استانداری درباره سامان دهی کشف رود به امضا برسد، وظایف هر بخش مشخص شود و نقطه نظرات دستگاه‌های مختلف به هم نزدیک شده باشد. معاون خدمات و محیط زیست شهرداری مشهد همچنین در گفتگو با ایرنا از درخت کاری شهرداری در ۱۸۰هکتار از حریم و محدوده کشف رود خبر داد و بیان کرد: در این راستا ۱۶۰هکتار از محدوده پل التیمور تا پل رسالت و کلات و همچنین ۲۰هکتار خارج از بستر کشف رود درخت کاری شده است.
وی افزود: ۶۵هکتار نیز بین پل کلات تا محدوده خین عرب در صورت آزادسازی بستر و تحویل به شهرداری درخت کاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای درخت کاری کمربند شمالی بیش از ۲۰میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: امسال برای درخت کاری و سامان دهی کشف رود حدود ۱۰میلیارد ریال اختصاص یافته است که در صورت تحویل مدیریت واحد سامان دهی کشف رود به شهرداری، مابه التفاوت اعتبار مورد نیاز در اصلاح بودجه در نظر گرفته خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->