قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

توجه شهرآرا به تمامی اقشار

  • کد خبر: ۷۵۵۵
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۵۵
توجه شهرآرا به تمامی اقشار
عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در روزنامه شهرآرا با مدیران و خبرنگاران این رسانه به گپ و گفت پرداخت

علیرضا ظهیری - آیت‌ا... سید احمد حسینی خراسانی، نماینده مردم خراسان‌رضوی در مجلس خبرگان رهبری روز گذشته با حضور در مؤسسه فرهنگی شهرآرا با مدیران، خبرنگاران و کارکنان روزنامه شهر امید و زندگی دیدار و گفتگو کرد. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن بازدید از این روزنامه، دقایقی را پای صحبت خبرنگاران این مؤسسه نشست و پاسخ‌گوی سؤالات آن‌ها بود.
آیت‌ا... حسینی‌خراسانی در این دیدار صمیمانه با تأکید بر اینکه دین ما دین نشاط است، اظهار کرد: نشاط به معنای بالندگی، سرزندگی، امید و تحرک است و باید این مفهوم دینی در جامعه متبلور شود. وی افزود: یکی از مشکلات مسئولان جامعه امروز، دادن شعار‌هایی درباره نقدپذیری است، اما در عمل نقدپذیر نیستند و در این راستا خبرنگاران و اصحاب رسانه می‌توانند با شیوه‌ای درست و یادآوری نقاط قوت مسئولان، نقد‌های خود را به آنان بازگو کنند. وی درباره گمانه‌زنی‌ها برای حضور برخی چهره‌های مشهدی در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: ظاهرا این موضوع تاکنون مسکوت مانده است و بنده هنوز چیزی نشنیده‌ام.


توجه به همه سلایق و علایق
این عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با مدیران مؤسسه فرهنگی شهرآرا، با تأکید بر اینکه این مؤسسه باید به همه اقشار در سطوح مختلف با علایق و سلایق مختلف و با محوریت موازین دینی و اسلامی توجه ویژه داشته باشد، اظهار کرد: روزنامه شهرآرا می‌تواند در ابعاد مختلف و در مناسبت‌های گوناگون ازجمله مناسبت‌های پیش رو در دهه آخر ماه صفر و ایام بعد از آن در ماه ربیع‌الاول با استفاده از اهالی فن ویژه‌نامه‌هایی هدفمند منتشر کند. وی با اشاره به اینکه انتشار مطالب با رویکرد دینی جذابیت و خوانندگان زیادی دارد، ادامه داد: و می‌توان در این راستا در این رسانه احادیثی از این امام همام با محوریت مسائل، مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه منشر کرد. حسینی انتشار ضمیمه‌های مختلف شهرآرا را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بنده نیز ۱۸ سال پیش پیشنهاد مشابهی را مانند شهرآرامترو برای انتشار ویژه‌نامه‌ای مخصوص هواپیما‌هایی که عازم مشهد هستند، به مرکز پژوهش‌های آستان قدس داشتم. خوشبختانه امروز شهرآرا توانسته از فرصت سفر‌های درون‌شهری شهروندان استفاده خوبی کند. وی افزود: در ایام عاشورای امسال شعار‌هایی در مشهد نصب شده بود که مخالفان و موافقانی داشت و در دهه پایانی ماه صفر نیز رویکردی دیگر را در شهر شاهد هستیم. شهرآرا می‌تواند به مدل‌های مختلف به چرایی انجام این اقدامات بپردازد تا مردم در جریان کامل موضوعات قرار گیرند. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ظرفیت جوانی شهرآرا را نقطه قوت این رسانه دانست و افزود: بنده به مدیران تصمیم‌گیر این روزنامه پیشنهاد می‌کنم که از کلیدواژه‌های بیانیه گام دوم انقلاب مانند کلیدواژه طهارت اقتصادی بهره ببرند.

تصورم از شهرآرا این نبود
نماینده مردم خراسان‌رضوی در مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: تصورم از مؤسسه شهرآرا و تولیداتش، این نبود. وسعت کار و تنوع اقدامات این مؤسسه شایسته قدردانی است. شهرآرا می‌تواند با استفاده از ظرفیت جوانی که دارد، در فراهم ساختن فضایی انسانی، اخلاقی و انقلابی در شهر مشهد مؤثر باشد و از نظر فرهنگی، اخلاقی، ادبی و اجتماعی مشهدی را بسازد که حضرت رضا (ع) انتظار دارند. در ادامه مجید خرمی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا اظهار کرد: شهرآرا منعکس‌کننده مشکلات شهری است؛ نمونه بارز دغدغه‌مندی ما به مسائل و مشکلات، توجه چند روز اخیر به موضوعات مربوط به کشف‌رود بوده است، البته در کنار این موضوع، پرداختن به وظیفه اطلاع‌رسانی به‌ویژه در حوزه شهری نیز فراموش نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->