آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟ ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ دستگیری بادیگارد سلبریتی‌ها پس از قتل و گروگانگیری در تهران
سرخط خبرها

نوشیدن مایعات داغ در لیوان کاغذی چه عوارضی دارد؟

  • کد خبر: ۸۲۴۷۶
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴
نوشیدن مایعات داغ در لیوان کاغذی چه عوارضی دارد؟
بر اساس مطالعه‌ای که اخیراً توسط دیلی میل منتشر شده است، یک نوشیدنی داغ در لیوان‌های کاغذی ممکن است فقط در عرض چند دقیقه با مقداری ذرات پلاستیکی آلوده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این ذرات از پوشش داخلی لیوان که برای حفاظت آن در برابر قرار داده شده، گرفته می‌شود و همچنین بازیافت این لیوان‌ها را دشوار می‌کند.

محققان موسسه فناوری هند آزمایشاتی را با قرار دادن آب داغ در لیوان‌های کاغذی انجام دادند تا ببینند چه مقدار میکروپلاستیک آزاد شده است.

محققان آب داغ را در لیوان‌های کاغذی ۱۰۰ میلی لیتری ریختند و آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه رها کردند. بر اساس نظرسنجی‌ها، این زمانی است که اکثر مردم ترجیح می‌دهند نوشیدنی خود را میل کنند. هنگامی که محققان آب گرم را زیر یک میکروسکوپ قوی مورد بررسی قرار دادند، به طور متوسط ​​۲۵۰۰۰ مورد ذره پلاستیکی پیدا کردند.

دکتر سودا گوئل نویسنده اصلی این مطالعه از موسسه فناوری هند می‌گوید: به طور متوسط ​​فردی که روزانه سه لیوان چای یا قهوه را در یک لیوان کاغذی بنوشد، ۷۵۰۰۰ ذره پلاستیک کوچک را که نامرئی هستند، مصرف می‌کند. ذرات پلاستیکی به اندازه میکرون شناسایی شده اند که عرض موی انسان ۲۵ برابر این اندازه است.

دکتر گوئل ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها به عنوان حامل آلاینده‌هایی مانند یون‌ها و فلزات سنگین سمی مانند پالادیوم، کروم و کادمیوم عمل می‌کنند. هنگامی که به طور منظم در طول زمان مصرف شود، اثرات سوء آن‌ها برسلامتی می‌تواند جدی باشد. 

نگرانی فزآینده‌ای در مورد پلاستیک در بسته بندی مواد غذایی وجود دارد، اما شواهد کمی در مورد تأثیر آن بر سلامت انسان وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->