مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آیا چای سرطان‌زاست؟

  • کد خبر: ۸۳۵۷۸
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۶
  • ۱
آیا چای سرطان‌زاست؟
نوشیدن چای بیش از حد به همراه چند عادت غلط مربوط به آن می‌تواند خطراتی جدی را به دنبال داشته باشد. این در حالی است که چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از کشور‌های مهم در زمینه تولید و صادرات چای، هندوستان است؛ در هند، مخصوصا مردم عصر‌ها و صبح‌ها با نوشیدن چای تفریح ​​می‌کنند. اکثر کارمندان اداری نیز عاشق چای هستند و اغلب برای حفظ روحیه خود در دفتر از چای لذت می‌برند، اما این نوشیدنی به همان اندازه که دلچسب است می‌تواند مضر باشد.

نوشیدن چای تبدیل به یک عادت شده است تا جایی که برخی اگر چای ننوشند دچار سردرد می‌شوند. برخی هم عادت دارند میان‌وعده‌های خشک و یا هر چیز دیگری را به همراه چای میل کنند، برخی دیگر به همراه چای سیگار می‌کشند، اما باید بدانید مصرف برخی از چیز‌ها با چای می‌تواند به از دست دادن زندگی ختم شود.  

استعمال دخانیات منجر به بیماری‌های بسیاری در بدن ما شود که شاید هر گز فکرش را هم نکنید و این موضوع با زیاده‌روی در مصرف چای نیز می‌تواند صدق کند. نوشیدن چای ممکن است خوشمزه به نظر برسد، اما هنگامی که شاهد از دست دادن عزیزان و اطرافیانمان باشیم، می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد، به همین دلیل است که فرد نباید بیش از دو بار در روز چای بنوشد. در ادامه به برخی از مضرات چای اشاره شده است.  

افرادی که چای بیشتری می‌نوشند دفعات ادرار بیشتری دارند. این منجر به کمبود پتاسیم، سدیم و سایر مواد معدنی ضروری در بدن ما می‌شود. در نتیجه بدن ما به‌تدریج شروع به از دست دادن مواد مغذی خود می‌کند در نتیجه از قدرت آن نیز کاسته می‌شود.

بر اساس یافته‌ها آلومینیوم موجود در چای برای پوست بدن سمی است همچنین باعث ایجاد جوش روی صورت می‌شود. نوشیدن چای بیشتر احتمالا باعث بسیاری از بیماری‌های کلیوی می‌شود.

بسیاری از مردم عادت دارند چای را بسیار داغ بنوشند که اگر از عوارض آن آگاه باشند دیگر هرگز این کار را تکرار نمی‌کنند، زیرا به تمام لوله‌هایی که دهان ما را به معده متصل می‌کند، آسیب می‌رساند. اگر هر روز چای داغ بیشتری بنوشیم، لوله‌های داخل بدن ما نازک می‌شود. آسیب نیز می‌تواند در طول زمان رخ دهد. اگر لوله میرایی شود، زندگی برای فرد دشوار می‌شود.

این مطلب برای کسانی که با چای سیگار می‌کشند، بسیار ویژه است. بسیاری از افراد به این امر معتاد هستند. شما اغلب افرادی را در ملاء عام دیده‌اید که دوست دارند سیگار بکشند و چای بنوشند؛ آن‌ها این کار را هوشمندانه انجام می‌دهند، اما نمی‌دانند که باعث سرطان جدی می‌شود.

این عادت احتمال سرطان را تقریبا ۳۰ درصد افزایش می‌دهد. از آنجا که چای حاوی کافئین است و مهم‌تر از همه، سیگار‌ها نیز حاوی مواد مخدر هستند در بدن به یک ماده سمی تبدیل می‌شوند در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان در حال افزایش است بنابراین هرگز نباید سیگار را با چای بنوشید.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
0
0
بسیار مفید بود ممنون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->