واردات برنج یک نوع هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

پیش بینی قیمت‌ها در بازار خودرو | سرنوشت قیمت خودرو در نیمه دوم سال

  • کد خبر: ۸۲۴۸۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۴
پیش بینی قیمت‌ها در بازار خودرو | سرنوشت قیمت خودرو در نیمه دوم سال
دو ماه از شروع کار دولت رئیسی می‌گذرد، اما خودرو‌های خارجی و داخلی آنچه که انتظار می‌رفت، ارزان نشد. یک کارشناس بازار خودرو می‌گوید: وعده‌هایی که دولت مبنی بر افزایش میزان تولید یا واردات خودرو داد، محقق نشده است؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود قیمت خودرو در نیمه دوم سال روند افزایشی داشته باشد!

به گزارش شهرآرانیوز، دولت آب پاکی را روی دست مردم ریخت. روز گذشته سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت گفته بود «در شرایطی که تراز تجاری و ارزی کشور متعادل است، واردات خودرو می‌تواند مفید باشد، اما تا پایان سال جاری و تا زمانی که ما به یک توازن در تراز خارجی برسیم، اشتباه است.»

او پیش از این درباره مساله واردات خودرو سکوت کرده بود. این در حالی که دو ماه پیش او در مجلس به نمایندگان مردم وعده ساماندهی بازار خودرو را داده بود، اما به نظر می‌رسد که منظور او صادرات خودرو بوده و قرار نیست واردات خودرو را آزاد کند!

حالا گمانه‌زنی‌های فروشندگان خودرو نشان می‌دهد خودرو از فردا شنبه دوباره روند افزایشی پیدا می‌کند.

یک کارشناس بازار خودرو با اشاره به پیش‌بینی خود از روند بازار توضیح داد: روند افزایشی قیمت خودرو با رد مصوبه مجلس از سوی شورای نگهبان قابل پیش‌بینی بود، چرا که درآمد دولت به دلیل تحریم‌ها نه تنها افزایش پیدا نکرده بلکه در این میان کسری بودجه هم داریم.

فربد زاوه گفت: دو ماه از شروع کار دولت می‌گذرد، اما وعده‌ها هنوز اجرا نشده است. تورم روند افزایشی دارد و برنامه غیر تورمی در برنامه دولت رئیسی دیده نمی‌شود. همچنین بحث مذاکرات هسته‌ای نیز مسکوت مانده است.

او ادامه داد: تنش‌های منطقه میان تهران و باکو هم زیاد شده و این مسائل برای اقتصاد کشور نا امیدکننده است. به نظر می‌رسد تا زمانی که دولت روند اصلاحی را در بخش سیاست خارجی و داخلی در نظر نگیرد تورم همچنان زیاد می‌شود.

آنچه مشخص است واردات خودرو به کشور منتفی شده است. هم‌اکنون به گفته آمار‌ها حداقل ۱۴۰ هزار دستگاه خودروی ناقص در انبار خودروسازان دپو شده و امکان تکمیل و تحویل آن را ندارند. وزارت صمت اعلام کرده که خط تولید پنج محصول ایران خودرو متوقف شده و یکی از علت‌های این مساله هم کمبود قطعه است.

زاوه گفته است برای اینکه بازار خودرو سامان یابد باید عرضه خودرو زیاد شود و این مستلزم آن است که خودروسازان از دولت تسهیلات سنگینی دریافت کنند که چنانچه تسهیلات بگیرند تورم زیاد می‌شود و اگر برای کنترل تورم دولت از سمت بانک‌ها تسهیلاتی به آن‌ها اختصاص ندهد، عرضه خودرو کم می‌شود.

یعنی در هر دو صورت بازار خودرو در سال ۱۴۰۰ با بحران‌های عجیبی رو به رو می‌شود. هر چند کارشناسان درباره بحران جدید در بازار خودرو هشدار داده بودند.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->