آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

تغذیه مناسب برای دانش‌آموزان در دوران کرونا

  • کد خبر: ۸۲۵۷۹
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
تغذیه مناسب برای دانش‌آموزان در دوران کرونا
در آستانه بازگشایی مدارس، به جهت تقویت سیستم ایمنی دانش‌آموزان در مقابله با بیماری کووید ۱۹ باید به تغذیه آن‌ها توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه تبرایی، کارشناس ارشد تغذیه و ناظر واکسیناسیون، در آستانه بازگشایی مدارس و افزایش احتمال ابتلا به کرونا، راهکار‌هایی را برای تغذیه مناسب دانش‌آموزان در مقابله با بیماری کووید ۱۹ به جهت تقویت سیستم ایمنی ارائه داد.

گروه‌های غذایی باید به صورت منظم در ۳ وعده اصلی و ۲ تا ۳ میان‌وعده استفاده شوند.

صبحانه‌هایی نظیر نان و پنیر و گردو، فرنی، تخم مرغ آب پز، عدسی و ... حتما مصرف شود.

ویتامین C سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند، بنابراین بر مصرف آن که در سبزیجات و میوه‌جات تازه وجود دارد، تاکید می‌شود.

مصرف روزانه ویتامین D فراموش نشود. این ویتامین در گروه‌های غذایی مانند زرده تخم‌مرغ، شیر و لبنیات پاستوریزه و انواع ماهی‌های چرب وجود دارد. همچنین بر اساس پروتکل کشوری کودکان ۲ ـ ۱۲ ساله یک عدد مکمل ویتامین D بادوز ۵۰ هزار واحدی به‌صورت یک ماه در میان و افراد ۱۲ سال به بالا یک عدد مکمل ویتامین D بادوز ۵۰ هزار واحدی به‌صورت ماهانه باید مصرف کنند.

منابع غذایی مانند تخم‌مرغ، گوشت، ماهی، جگر، میوه‌ها مثل موز و مرکبات و سبزی‌های زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، لبو، شلغم، هویج، فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی که سر شار از ویتامین A هستند، باید در سبد غذایی روزانه گنجانده شوند.

مصرف روزانه منابع غذایی آهن و روی که در مغز‌های بی‌نمک مانند گردو و بادام، پسته، فندق، بادام زمینی، تخم‌مرغ، حبوبات، انواع گوشت‌های کم چرب و غلات سبوس‌دار، جگر، ماهی، گروه گوشت و تخم‌مرغ وجود دارد، ضروری است.
طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، قرص فروس سولفات هفته‌ای یک عدد در دبیرستان‌های دخترانه توزیع می‌شود، زیرا دختران در سنین بلوغ نیاز بیشتری به آهن دارند. اما چناتچه مدارس تعطیل شوند، باید این روند توسط خانواده‌ها تداوم داشته باشد. خانواده‌ها باید مکمل آهن را به‌طور هفتگی یک عدد به مدت ۱۶ هفته (۴ ماه) در سال را از داروخانه‌ها تهیه کنند و به نوجوانان دختر و پسر خود بدهند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->