وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسن‌ها چگونه وارد دنیا شدند؟

  • کد خبر: ۸۲۶۶۱
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
واکسن‌ها چگونه وارد دنیا شدند؟
داستان کشف اولین واکسن برمی گردد به ادوارد جنر انگلیسی در ۲۸۰سال پیش. ادوارد که پزشک حاذقی بود در کودکی مبتلا به بیماری آبله می‌شود.

راستگو | شهرآرانیوز؛ در این روز‌ها که همه مردم جهان درگیر بیماری ناشی از ویروس منحوس کرونا هستند، بین مردمان کشورها، دو قطبی بر سر اعتقاد به واکسینه شدن و نشدن به وجود آمده است. عده‌ای موافق واکسیناسیون و بعضی مخالف سرسخت آن هستند و معتقدند که سیستم ایمنی شان از پس این ویروس به طور طبیعی برخواهد آمد. همین موضوع باعث شد تا به این سؤال پاسخ دهیم که واکسیناسیون از چه زمانی رواج یافته؟ چه کسی آن را کشف کرده؟ و واکنش‌های ابتدایی مردم در مقابل آن چه بوده است؟

داستان کشف اولین واکسن برمی گردد به ادوارد جنر انگلیسی در ۲۸۰سال پیش. ادوارد که پزشک حاذقی بود در کودکی مبتلا به بیماری آبله می‌شود. سال‌ها از عوارض آن رنج می‌برد. همین موضوع باعث شده بود تا به فکر پیدا کردن راهی برای مبارزه و مقاومت در برابر این بیماری خطرناک باشد. او بعد از دریافت مدرک پزشکی اش، زمانی که پس از سال‌ها دستیاری در کلینیک جراحی توانسته بود در طبابت مهارت خوبی به دست بیاورد، توانست شنیده هایش از دوران کودکی درباره این بیماری را پیگیری و مایعی تولید کند که امروز از آن به عنوان واکسن یاد می‌شود. کشفی که به نجات جان میلیارد‌ها انسان منجر شد. ادوارد در کودکی شنیده بود که شیردوشان پس از ابتلا به آبله گاوی، هرگز به بیماری آبله مبتلا نمی‌شوند و همین موضوع نیز باعث شد تا حس کنجکاوی اش برانگیخته شود.

پس از اینکه جنر پزشک شد به بی فایده بودن تلاش هایش برای درمان این بیماری با روش‌های کلاسیک پی برد و به این فکر افتاد که به نوعی از بروز این بیماری خطرناک پیشگیری کند. او تحقیق کرد و متوجه شد حتی وقتی شیردوشان از مبتلایان به آبله، پرستاری می‌کنند دچار آبله نمی‌شوند. به همین دلیل تصمیم گرفت ویروس آبله گاوی را به شکل خفیف تری، خودش به بیماران انتقال دهد تا مردم را از ابتلا به بیماری مرگبارتر آبله مصون سازد که البته در آن دوران مثل هر پدیده علمی دیگری با آن به شدت مخالفت شد.

عده‌ای معتقد بودند که تزریق پادتن حیوانی به انسان، شیطانی و شوم است، اما سرانجام پس از تلاش‌های مستمر، ادواردجنر توانست به پسربچه هشت ساله‌ای که فرزند باغبان خانه شان بود، واکسن تزریق کند.
او در نهایت پس از چندین سال توانست پادشاه آن زمان را راضی کند و خیلی زود واکسیناسیون در سراسر جهان اتفاق افتاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->