پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

برنج ایرانی ارزان شد

  • کد خبر: ۸۳۳۶۴
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶
برنج ایرانی ارزان شد
قیمت برنج خارجی بسیار به برنج پر محصول ایرانی نزدیک بوده و فاصله‌ای اندک هم با برنج های برداشت آخرِ دوره دارد که خود به عنوان یک فرصت تلقی می شود و موجب رقابت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبریان،عضو هیئت‌مدیره انجمن برنج ایران، با بیان اینکه وارات برنج باید در زمان برداشت، ممنوع شود، گفت: مقدار مصرف برنج ۸۰ میلیون ایرانی مشخص است و تولیدات نیز معلوم است و واردات، جزئی اجتناب ناپذیر در بازار است.

وی با بیان اینکه امسال از خرداد ماه بر طبل افزایش واردات و فزونی گرفتن قیمت ها کوبیدند، گفت: خشکسالی را نیز بهانه کردند ولی جهاد کشاورزی اعلام کرد ۱۰ تا ۱۵ درصد خشکسالی در مزارع برنج داشتیم که در قیمت برنج تاثیر گذار نیست.

اکبریان سال های طلایی برنج را در سال های پر باران ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ عنوان و در عین حال اظهار کرد: با وجود کرونا و بسته شدن رستوران و تالار، اگر ۱۵ درصد کاهش تولید داشتیم بالغ بر ۲۵ درصد هم مصرف برنج در ۱۴۰۰ کاهش یافت.

وی تصریح کرد: جوی را ایجاد کردند که برنج در حالت عادی افزایش قیمت پیدا کرد و عده ای از این مسئله سود بردند.

اکبریان گفت: ما دو نوع برنج ایرانی داریم یکی کیفی و دیگری پر محصول است که اولی در خرداد ماه تا قیمت ۴۳ هزار تومان در فروشگاه ها به فروش می رسید و برنج پر محصول ۲۵ هزار تومان فروخته می شد که افزایش بسیار بالا پیدا کرد.

وی ادامه داد: در ۱۵ روز قبل بازار به طور کلی خوابیده است و برنج در مازندران و گیلان ۱۰ تا ۱۵ درصد افت قیمت داشته و عنبر بوی خوزستان نیز هنوز در نیامده است.

اکبریان با اشاره به افت قیمت ها در بازار اظهار کرد: برنج هاشمی تا ۲۰ روز قبل، ۴۲ هزار تومان به فروش می رسید؛ البته این قیمت در مرکز گیلان است ولی همان برنج امروز در بازار با افت قیمت رو به رو شده است.

عضو هیئت مدیره انجمن برنج ایران با اعتقاد بر اینکه افزایش قیمت ها بر اثر هجمه رسانه ای بوده است، گفت: تمام مشکلات توسط سازمان برنج کشور حل می شود؛ البته اگر چنین سازمانی تشکیل شود!

نزدیکی قیمت برنج وارداتی و پرمحصول ایرانی

همچنین مسیح کشاورز، دبیر انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه درباره قیمت هر روز در رسانه ها به مسئله برنج پرداخته است، اظهار کرد: بنده به بخشی از سخنان مهمان دیگر برنامه انتقاد دارم چون برخی از توزیع کنندگان یا وارد کنندگان، خود تولید کننده برنج هستند.

وی با بیان اینکه برنج یا توسط کشاورز گران اعلام می شود که ناشی از قیمت تمام شده‌ی صعودی است و یا اینکه برنج با گران فروشی در بازار رو به رو است، گفت: گران فروشی توسط واسطه های برنج ایرانی و خارجی اتفاق می افتد.

کشاورز در خصوص لزوم نظارت بر بازار و گران فروشی‌ها اظهار کرد: بارها خدمت وزیر اعلام کرده ایم که به طور متوسط ماهی ۱۰۰ تن برنج با ارز نیمایی وارد کردیم و تاکید داشتیم که از ناحیه افزایش بی رویه واردات برنج هیچ تهدیدی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: از طرفی با این قیمت‌ها، باید توجه می داشتیم که هیچ ذخیره ای نخواهیم داشت تا برنج برای دوره مصرف دپو شود.

کشاورز افزود: قیمت برنج خارجی بسیار به برنج پر محصول ایرانی نزدیک بوده و فاصله‌ای اندک هم با برنج های برداشت آخرِ دوره دارد که خود به عنوان یک فرصت تلقی می شود و موجب رقابت می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->