۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

برنج ایرانی ارزان شد

  • کد خبر: ۸۳۳۶۴
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶
برنج ایرانی ارزان شد
قیمت برنج خارجی بسیار به برنج پر محصول ایرانی نزدیک بوده و فاصله‌ای اندک هم با برنج های برداشت آخرِ دوره دارد که خود به عنوان یک فرصت تلقی می شود و موجب رقابت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبریان،عضو هیئت‌مدیره انجمن برنج ایران، با بیان اینکه وارات برنج باید در زمان برداشت، ممنوع شود، گفت: مقدار مصرف برنج ۸۰ میلیون ایرانی مشخص است و تولیدات نیز معلوم است و واردات، جزئی اجتناب ناپذیر در بازار است.

وی با بیان اینکه امسال از خرداد ماه بر طبل افزایش واردات و فزونی گرفتن قیمت ها کوبیدند، گفت: خشکسالی را نیز بهانه کردند ولی جهاد کشاورزی اعلام کرد ۱۰ تا ۱۵ درصد خشکسالی در مزارع برنج داشتیم که در قیمت برنج تاثیر گذار نیست.

اکبریان سال های طلایی برنج را در سال های پر باران ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ عنوان و در عین حال اظهار کرد: با وجود کرونا و بسته شدن رستوران و تالار، اگر ۱۵ درصد کاهش تولید داشتیم بالغ بر ۲۵ درصد هم مصرف برنج در ۱۴۰۰ کاهش یافت.

وی تصریح کرد: جوی را ایجاد کردند که برنج در حالت عادی افزایش قیمت پیدا کرد و عده ای از این مسئله سود بردند.

اکبریان گفت: ما دو نوع برنج ایرانی داریم یکی کیفی و دیگری پر محصول است که اولی در خرداد ماه تا قیمت ۴۳ هزار تومان در فروشگاه ها به فروش می رسید و برنج پر محصول ۲۵ هزار تومان فروخته می شد که افزایش بسیار بالا پیدا کرد.

وی ادامه داد: در ۱۵ روز قبل بازار به طور کلی خوابیده است و برنج در مازندران و گیلان ۱۰ تا ۱۵ درصد افت قیمت داشته و عنبر بوی خوزستان نیز هنوز در نیامده است.

اکبریان با اشاره به افت قیمت ها در بازار اظهار کرد: برنج هاشمی تا ۲۰ روز قبل، ۴۲ هزار تومان به فروش می رسید؛ البته این قیمت در مرکز گیلان است ولی همان برنج امروز در بازار با افت قیمت رو به رو شده است.

عضو هیئت مدیره انجمن برنج ایران با اعتقاد بر اینکه افزایش قیمت ها بر اثر هجمه رسانه ای بوده است، گفت: تمام مشکلات توسط سازمان برنج کشور حل می شود؛ البته اگر چنین سازمانی تشکیل شود!

نزدیکی قیمت برنج وارداتی و پرمحصول ایرانی

همچنین مسیح کشاورز، دبیر انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه درباره قیمت هر روز در رسانه ها به مسئله برنج پرداخته است، اظهار کرد: بنده به بخشی از سخنان مهمان دیگر برنامه انتقاد دارم چون برخی از توزیع کنندگان یا وارد کنندگان، خود تولید کننده برنج هستند.

وی با بیان اینکه برنج یا توسط کشاورز گران اعلام می شود که ناشی از قیمت تمام شده‌ی صعودی است و یا اینکه برنج با گران فروشی در بازار رو به رو است، گفت: گران فروشی توسط واسطه های برنج ایرانی و خارجی اتفاق می افتد.

کشاورز در خصوص لزوم نظارت بر بازار و گران فروشی‌ها اظهار کرد: بارها خدمت وزیر اعلام کرده ایم که به طور متوسط ماهی ۱۰۰ تن برنج با ارز نیمایی وارد کردیم و تاکید داشتیم که از ناحیه افزایش بی رویه واردات برنج هیچ تهدیدی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: از طرفی با این قیمت‌ها، باید توجه می داشتیم که هیچ ذخیره ای نخواهیم داشت تا برنج برای دوره مصرف دپو شود.

کشاورز افزود: قیمت برنج خارجی بسیار به برنج پر محصول ایرانی نزدیک بوده و فاصله‌ای اندک هم با برنج های برداشت آخرِ دوره دارد که خود به عنوان یک فرصت تلقی می شود و موجب رقابت می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->