به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از ما هر چند وقت یکبار دچار سردرد میشویم. این دردها در اغلب موارد یا به خودی خود از بین میروند و یا با مصرف مسکنهای مختلف رفع میشوند. اما برخی از افراد به طور طولانی مدت و مکرر سردرد را تجربه میکنند و یا هنگام تجربه سردرد، درد زیادی میکِشند. دلیل سردرد میتواند بسیار پیچیدهتر از آن چیزی باشد که عموم افراد فکر میکنند. انواع مختلف سردرد میتوانند علائم مختلفی داشته باشند و به همین دلیل به درمانهای مختلفی نیاز دارند. هنگامی که از نوع سردرد خود مطلع شوید، پزشک میتواند در درمان آن و جلوگیری از اینکه دوباره اتفاق بیفتد به شما کمک کند. اما شمار اندکی از موارد سردرد نیاز به مراجعه پزشکی دارند، زیرا اغلب موارد سردرد نسبتا خفیف هستند و به خودی خود و یا به کمک داروهای مسکن بدون نسخه، استراحت یا خواب خوب شبانه بهبود پیدا میکنند.
اما درباره سردردهایی شدید که به طور مکرر رخ میدهند و مسکنهای معمول پاسخ نمیدهند، چه باید کرد؟
گرچه سردردها ندرتا نشانه بیماری وخیمی هستند، اما اگر دچار سردردهای مکرر هستید، سردردهایتان کارکردتان را مختل کرده است یا اگر الگوی معمول سردردتان به شیوهای خاص تغییر کرده است، رفتن به نزد پزشک کار معقولی است.
بهتر است ابتدا به پزشک عمومی یا پزشک خانوادهتان مراجعه کنید تا او در صورت لزوم شما را به متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) یا نورولوژیستی به طور خاص در زمینه سردرد کار میکند، معرفی کند.
اگر این علائم به همراه سردرد شما بروز کند، ممکن است سردردی ساده نداشته باشید و به مشکل وخیمتری دچار شده باشید، بنابراین لازم است فورا به پزشک مراجعه کنید:
- سردرد ناگهانی که که احساسی مانند ضربه خوردن به سر در شما ایجاد میکند.
- سردرد همراه تب
- سردرد همراه تشنج
- سردرد مداوم پس از ضربه خوردن سر
- سردردی که با گیجی و منگی یا از دست رفتن هشیاری همراهی دارد
- سردردی که همراه با احساس درد در چشم یا گوش است
- سردرد مداوم در مواقعی که قبلا در آن دچار سردرد نمیشدید
- سردردی که شما را از کار انداخته است
منبع: همشهری آنلاین