گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

وضعیت پارک‌های آبی مشهد بعد از ۱۸ماه تعطیلی

  • کد خبر: ۸۳۶۹۴
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
وضعیت پارک‌های آبی مشهد بعد از ۱۸ماه تعطیلی
پارک‌های آبی مشهد بعد از ۱۸ماه تعطیلی تحت‌تأثیر کرونا، دوباره فعالیتشان را آغاز کردند؛ اما به‌گفته فعالان این حوزه، سرپاشدنشان زمان می‌برد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، مجموعه‌های آبی و استخر‌های شنا در استان خراسان‌رضوی بعد از ۱۸ماه تعطیلی هم‌زمان با واکسیناسیون گسترده و سیر نزولی مبتلایان به کرونا در مشهد فعالیتشان را آغاز کردند. این مجموعه‌ها فقط با ظرفیت مشخص در هر نوبت و فاصله‌گذاری ۴مترمربع برای هر نفر مجاز به فعالیت هستند.

باتوجه‌به سیر نزولی کرونا و قرارگرفتن بیشتر شهرهای استان در وضعیت زرد، فعالیت استخرهای عمومی شنا با ظرفیت محدود و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی بلامانع است؛ اما به‌گفته فعالان این حوزه ۱۰سال زمان می‌برد سرمایه موجود در این صنعت به بازدهی دل‌خواهشان برسد.
علیزاده، رئیس هیئت‌مدیره یکی از پارک‌های آبی مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره مشکلات این صنعت اظهار کرد: مجموع سرمایه پارک‌های آبی ساحلی آفتاب، موج‌های خروشان و پارک آبی ایرانیان بیش از ۵هزار میلیارد است که در این ۱۸ماه و‌ تحت‌تأثیر کرونا راکد بود. بعد از اجازه بازگشایی پارک‌های آبی در مشهد در دهه آخر صفر، به‌لطف حضور زائران استقبال خوبی از مجموعه‌ها شد، اما بعد از دهه آخر صفر با وجود بازگشایی‌ها دیگر هیچ خبری از مراجعه‌کنندگان نیست.
به‌گفته این فعال صنعت گردشگری، از زمان شیوع کرونا تا الان هزینه‌های ما ده‌برابر شده است و این صنعت را رو به نابودی برده است؛ اما به‌نسبت این هزینه‌ها بلیت‌ها با نرخ مصوب و مشخص عرضه می‌شود.
علیزاده در ادامه یادآور شد: تقریبا ۷۰درصد کارکنان ما به کارشان برگشتند، اما نتوانستیم بقیه افراد را جذب کنیم، چون هنوز به وضعیت مطلوب در این حوزه نرسیده‌ایم. اگر شاهد موج دیگر کرونا نباشیم و ‌همه‌چیز سیر نزولی داشته باشد، شاید مردم استقبال کنند و وضع بهتر شود.
به‌گفته وی، قیمت بلیت‌ها نسبت به هزینه‌های ما خیلی ارزان است. باید بلیت‌ها حداقل ۳۰۰هزار تومان باشد که این اجازه را به ما نمی‌دهند. ما از قبل کرونا تاکنون قیمت‌ها را دوبرابر کردیم، ولی هزینه‌ها ده‌برابر شده است. تا زمانی که ۸۰درصد جامعه واکسیناسیون نشوند، حضور مردم به‌دلیل ترسشان از سرایت، کم خواهد بود.
‌علیزاده درباره هزینه‌ها اظهار کرد: هزینه فاضلاب مجموعه پارک‌های آبی از قبل کرونا تا الان ده‌برابر شده است، درحالی‌که در این ۱۸ماه با وجود مکاتباتی که انجام دادیم، ریالی حمایت نشدیم.
رئیس هیئت‌مدیره یکی از پارک‌های آبی مشهد در ادامه تصریح کرد: اکنون در این مجمو‌عه ۵۳۰نیرو ‌داریم و در مجموع با سایر مجموعه‌ها حدود ۱۵۰۰نیرو در این حوزه مشغول‌اند که در این ۱۸ماه بیکار بودند ‌و کارهای متفرقه انجام می‌دادند. همچنین، مجبور بودیم برای استانداردسازی، تجهیزات را به‌روز نگه داریم و هزینه کنیم. با این اتفاقات، سرمایه این صنعت تا ۱۰سال دیگر هم برنمی‌گردد و با این حجم نیرو، اکنون روزانه ۴۰مراجعه‌کننده داریم که برای ما توجیه اقتصادی ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->