سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم
سرخط خبرها

وضعیت پارک‌های آبی مشهد بعد از ۱۸ماه تعطیلی

  • کد خبر: ۸۳۶۹۴
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
وضعیت پارک‌های آبی مشهد بعد از ۱۸ماه تعطیلی
پارک‌های آبی مشهد بعد از ۱۸ماه تعطیلی تحت‌تأثیر کرونا، دوباره فعالیتشان را آغاز کردند؛ اما به‌گفته فعالان این حوزه، سرپاشدنشان زمان می‌برد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، مجموعه‌های آبی و استخر‌های شنا در استان خراسان‌رضوی بعد از ۱۸ماه تعطیلی هم‌زمان با واکسیناسیون گسترده و سیر نزولی مبتلایان به کرونا در مشهد فعالیتشان را آغاز کردند. این مجموعه‌ها فقط با ظرفیت مشخص در هر نوبت و فاصله‌گذاری ۴مترمربع برای هر نفر مجاز به فعالیت هستند.

باتوجه‌به سیر نزولی کرونا و قرارگرفتن بیشتر شهرهای استان در وضعیت زرد، فعالیت استخرهای عمومی شنا با ظرفیت محدود و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی بلامانع است؛ اما به‌گفته فعالان این حوزه ۱۰سال زمان می‌برد سرمایه موجود در این صنعت به بازدهی دل‌خواهشان برسد.
علیزاده، رئیس هیئت‌مدیره یکی از پارک‌های آبی مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره مشکلات این صنعت اظهار کرد: مجموع سرمایه پارک‌های آبی ساحلی آفتاب، موج‌های خروشان و پارک آبی ایرانیان بیش از ۵هزار میلیارد است که در این ۱۸ماه و‌ تحت‌تأثیر کرونا راکد بود. بعد از اجازه بازگشایی پارک‌های آبی در مشهد در دهه آخر صفر، به‌لطف حضور زائران استقبال خوبی از مجموعه‌ها شد، اما بعد از دهه آخر صفر با وجود بازگشایی‌ها دیگر هیچ خبری از مراجعه‌کنندگان نیست.
به‌گفته این فعال صنعت گردشگری، از زمان شیوع کرونا تا الان هزینه‌های ما ده‌برابر شده است و این صنعت را رو به نابودی برده است؛ اما به‌نسبت این هزینه‌ها بلیت‌ها با نرخ مصوب و مشخص عرضه می‌شود.
علیزاده در ادامه یادآور شد: تقریبا ۷۰درصد کارکنان ما به کارشان برگشتند، اما نتوانستیم بقیه افراد را جذب کنیم، چون هنوز به وضعیت مطلوب در این حوزه نرسیده‌ایم. اگر شاهد موج دیگر کرونا نباشیم و ‌همه‌چیز سیر نزولی داشته باشد، شاید مردم استقبال کنند و وضع بهتر شود.
به‌گفته وی، قیمت بلیت‌ها نسبت به هزینه‌های ما خیلی ارزان است. باید بلیت‌ها حداقل ۳۰۰هزار تومان باشد که این اجازه را به ما نمی‌دهند. ما از قبل کرونا تاکنون قیمت‌ها را دوبرابر کردیم، ولی هزینه‌ها ده‌برابر شده است. تا زمانی که ۸۰درصد جامعه واکسیناسیون نشوند، حضور مردم به‌دلیل ترسشان از سرایت، کم خواهد بود.
‌علیزاده درباره هزینه‌ها اظهار کرد: هزینه فاضلاب مجموعه پارک‌های آبی از قبل کرونا تا الان ده‌برابر شده است، درحالی‌که در این ۱۸ماه با وجود مکاتباتی که انجام دادیم، ریالی حمایت نشدیم.
رئیس هیئت‌مدیره یکی از پارک‌های آبی مشهد در ادامه تصریح کرد: اکنون در این مجمو‌عه ۵۳۰نیرو ‌داریم و در مجموع با سایر مجموعه‌ها حدود ۱۵۰۰نیرو در این حوزه مشغول‌اند که در این ۱۸ماه بیکار بودند ‌و کارهای متفرقه انجام می‌دادند. همچنین، مجبور بودیم برای استانداردسازی، تجهیزات را به‌روز نگه داریم و هزینه کنیم. با این اتفاقات، سرمایه این صنعت تا ۱۰سال دیگر هم برنمی‌گردد و با این حجم نیرو، اکنون روزانه ۴۰مراجعه‌کننده داریم که برای ما توجیه اقتصادی ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->