رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در غالب نقاط کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیماران کرونایی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۸۳۸۹۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷
بیماران کرونایی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟
کاوه کاظمیان، داروساز گفت: چند روز حیاتی را که پزشکان می‌توانند از آن به بهترین نحو برای مهار ویروس کرونا در بدن استفاده کنند، بیماران به خوردن داروهای خانگی بسنده می‌کنند که همین موضوع ممکن است برای درمان دیر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاوه کاظمیان، داروساز و فعال در حوزه درمان سرطان  در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم، با اشاره تاثیرات استرس بر روی سلامتی،گفت: استرس نقش به سزایی در کاهش سطح ایمنی بدن دارد که می‌تواند خطر ابتلا به کرونا یا حتی سرطان را افزایش  دهد.

وی با اشاره به اینکه برخی از بیماری‌ها مثل کرونا و سرطان پیامدهای روحی و ناراحتی‌های روانی را برای انسان به همراه دارد، تصریح کرد: وقتی به بیماری دچار می‌شویم علاوه بر درمان دارویی، برای درمان وضعیت روحی خودمان از مراجعه به روانپزشک نترسیم.

این داروساز بیان داشت:در دوران کرونا که استرس زیادی کشیده‌ایم و نگران ابتلای خودمان و اطرافیانمان به این ویروس بوده‌ایم یا با دیدن زجر بیماران اطرافمان ناراحت شده‌ایم؛ لازم است با روانپزشک صحبت کنیم تا کمی به سلامت روحمان کمک کرده باشیم.

کاظمیان افزود: چند سالی هست در بحث سرطان فرضیه‌ای برای درمان سلول‌های سرطانی مطرح شده که این سلول‌ها را توسط سیستم ایمنی خود بدن درمان کنند که با همین رویکرد واکسن کووک ۱ ساخته شده است.

وی گفت: این واکسن قرار است علاوه بر پروتئین‌های خود ویروس کرونا، به وسیله سیستم ایمنی فرد، بر همه جهش‌ها و انواع کرونا تاثیر گذاشته و آنها را بی اثر کند. مطالعات بالینی کووک1 در فاز اول و دوم انجام شده است.

این داروسازبیان کرد:سرطان در اصل یک بیماری ژنتیکی تعریف می‌شود و عوامل محیطی هم در آن نقش به سزایی دارد؛بنابراین می‌توان این بیماری را متاثر از مجموعه عوامل دانست.وقتی تکثیرهای بی رویه سلولی داشته باشیم باعث ایجاد غده‌هایی در بدن می‌شود که به سرطان می‌انجامد.

کاظمیان یادآور شد: اختلالی داریم که سیستم های تامین کننده، DNA را برای این تکثیرها فراهم می‌کند، وقتی در این تامین مشکل ایجاد می شود سلولها سرطانی می‌شوند.
وی با اشاره به ضرورت تحت درمان قرار گرفتن در دوران طلایی بیماری،اظهار داشت: دیر مراجعه کردن بیماران به پزشک و مراکز درمانی مشکل مهم در درمان کرونا است. اگر بیمار زود مراجعه کند درمان بیماری اش راحت تر است.

این داروساز خاطرنشان کرد: عموما چندروز حیاتی را که پزشکان می‌توانند از آن به بهترین نحو برای مهار ویروس یا بیماری در بدن استفاده کنند، بیماران به خوردن داروهای خانگی و جوشانده بسنده می‌کنند و به همین دلیل وقتی ویروس به همه ارگان‌های بدن سرایت کرد به پزشک مراجعه می‌کنند که همین ممکن است برای درمان دیر شده باشد.

کاظمیان ادامه داد: برای مقابله با استرسی که ممکن است ابتلا به کرونا برای افراد به همراه داشته باشد باید بدانیم که این ویروس بیماری لاعلاجی نیست و درمان دارد، اطلاعاتی که در تلویزیون منتشر می‌شود هم نشان دهنده این است که بسیاری از افراد پس از ابتلا به این ویروس درمان شده‌اند پس نباید نگران باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->