طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

بیماران کرونایی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۸۳۸۹۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷
بیماران کرونایی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟
کاوه کاظمیان، داروساز گفت: چند روز حیاتی را که پزشکان می‌توانند از آن به بهترین نحو برای مهار ویروس کرونا در بدن استفاده کنند، بیماران به خوردن داروهای خانگی بسنده می‌کنند که همین موضوع ممکن است برای درمان دیر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاوه کاظمیان، داروساز و فعال در حوزه درمان سرطان  در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم، با اشاره تاثیرات استرس بر روی سلامتی،گفت: استرس نقش به سزایی در کاهش سطح ایمنی بدن دارد که می‌تواند خطر ابتلا به کرونا یا حتی سرطان را افزایش  دهد.

وی با اشاره به اینکه برخی از بیماری‌ها مثل کرونا و سرطان پیامدهای روحی و ناراحتی‌های روانی را برای انسان به همراه دارد، تصریح کرد: وقتی به بیماری دچار می‌شویم علاوه بر درمان دارویی، برای درمان وضعیت روحی خودمان از مراجعه به روانپزشک نترسیم.

این داروساز بیان داشت:در دوران کرونا که استرس زیادی کشیده‌ایم و نگران ابتلای خودمان و اطرافیانمان به این ویروس بوده‌ایم یا با دیدن زجر بیماران اطرافمان ناراحت شده‌ایم؛ لازم است با روانپزشک صحبت کنیم تا کمی به سلامت روحمان کمک کرده باشیم.

کاظمیان افزود: چند سالی هست در بحث سرطان فرضیه‌ای برای درمان سلول‌های سرطانی مطرح شده که این سلول‌ها را توسط سیستم ایمنی خود بدن درمان کنند که با همین رویکرد واکسن کووک ۱ ساخته شده است.

وی گفت: این واکسن قرار است علاوه بر پروتئین‌های خود ویروس کرونا، به وسیله سیستم ایمنی فرد، بر همه جهش‌ها و انواع کرونا تاثیر گذاشته و آنها را بی اثر کند. مطالعات بالینی کووک1 در فاز اول و دوم انجام شده است.

این داروسازبیان کرد:سرطان در اصل یک بیماری ژنتیکی تعریف می‌شود و عوامل محیطی هم در آن نقش به سزایی دارد؛بنابراین می‌توان این بیماری را متاثر از مجموعه عوامل دانست.وقتی تکثیرهای بی رویه سلولی داشته باشیم باعث ایجاد غده‌هایی در بدن می‌شود که به سرطان می‌انجامد.

کاظمیان یادآور شد: اختلالی داریم که سیستم های تامین کننده، DNA را برای این تکثیرها فراهم می‌کند، وقتی در این تامین مشکل ایجاد می شود سلولها سرطانی می‌شوند.
وی با اشاره به ضرورت تحت درمان قرار گرفتن در دوران طلایی بیماری،اظهار داشت: دیر مراجعه کردن بیماران به پزشک و مراکز درمانی مشکل مهم در درمان کرونا است. اگر بیمار زود مراجعه کند درمان بیماری اش راحت تر است.

این داروساز خاطرنشان کرد: عموما چندروز حیاتی را که پزشکان می‌توانند از آن به بهترین نحو برای مهار ویروس یا بیماری در بدن استفاده کنند، بیماران به خوردن داروهای خانگی و جوشانده بسنده می‌کنند و به همین دلیل وقتی ویروس به همه ارگان‌های بدن سرایت کرد به پزشک مراجعه می‌کنند که همین ممکن است برای درمان دیر شده باشد.

کاظمیان ادامه داد: برای مقابله با استرسی که ممکن است ابتلا به کرونا برای افراد به همراه داشته باشد باید بدانیم که این ویروس بیماری لاعلاجی نیست و درمان دارد، اطلاعاتی که در تلویزیون منتشر می‌شود هم نشان دهنده این است که بسیاری از افراد پس از ابتلا به این ویروس درمان شده‌اند پس نباید نگران باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->