برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده به افراد مسن که واکسن سینوفارم زده‌اند، دوز سوم تزریق شود

  • کد خبر: ۸۳۸۸۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده به افراد مسن که واکسن سینوفارم زده‌اند، دوز سوم تزریق شود
سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه کرده است افراد با سیستم ایمنی ضعیف و بالای ۶۰ سال که دو دوز واکسن سینوفارم و سینوواک را دریافت کرده‌اند، یک تا سه ماه بعد از دریافت دوز دوم، با دوز تقویتی واکسینه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز - سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می‌کند افراد با سیستم ایمنی ضعیف و بالای ۶۰ سال که دو دوز واکسن چینی سینوفارم و سینوواک را دریافت کرده‌اند، یک تا سه ماه بعد از دریافت دوز دوم، بهتر است با دوز تقویتی واکسینه شوند.

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید با توجه به اینکه این افراد با سطح ایمنی پایین‌تر در معرض ابتلا به عفونت شدید قرار دارند، بهتر است دوز تقویتی را دریافت کنند.

گروه مشاوره راهبردی متخصصان در مورد ایمن‌سازی می‌گوید دوز سوم واکسن کرونا باید به عنوان بخشی از برنامه واکسیناسیون در نظر گرفته شود و خصوصا این موضوع برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف که در معرض خطر ابتلا به نوع شدید کرونا هستند، توصیه می‌شود.

کیت اوبراین، مدیر بخش واکسن WHO با اشاره به افراد دارای ایمنی پایین به دلیل شرایطی که دارند، می‌گوید شواهد نشان می‌دهد که برای داشتن سطح ایمنی بالاتر لازم است تزریق دوز سوم در برنامه واکسیناسیون چنین گروه‌هایی درنظر گرفته شود.

این هیئت همچنین به افراد بالای ۶۰ سال توصیه می‌کند که یک تا سه ماه پس از دریافت دوز دوم واکسن کرونا چینی سینوفارم و سینوواک، دوز تقویتی را دریافت کنند. مستندات مربوط به مطالعات انجام شده در این زمینه نشان می‌دهد که کارایی این واکسن در طول زمان کاهش پیدا می‌کند و باید به این طریق به اثربخشی بالاتر آن کمک کرد.

یواخیم هومباخ، دبیر هیئت مستقل متخصصان در جلسه پنج روزه‌ای که پشت در‌های بسته برگزار شد اعلام کرد:

«داده‌های آماری براساس مشاهدات میدانی نشان می‌دهند که واکسن‌های سینوفارم و سینوواک پس از دوز دوم و با گذشت زمان اثربخشی کمتری خواهند داشت. با توجه به اینکه تزریق دوز سوم می‌تواند پاسخ ایمنی قوی‌تری ایجاد کند، بنابراین توصیه می‌کنیم برای حفاظت بیشتر این کار انجام شود.»

در حال حاضر حدود ۳.۵ میلیارد دوز واکسن کرونا در جهان تزریق شده است. ماهانه حدود ۱.۵ میلیارد دوز واکسن در سراسر جهان در دسترس قرار می‌گیرد که برای واکسیناسیون ۴۰ درصد از جمعیت هر کشور تا پایان سال کافیست، اما توزیع نابرابر است.

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->