زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده به افراد مسن که واکسن سینوفارم زده‌اند، دوز سوم تزریق شود

  • کد خبر: ۸۳۸۸۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده به افراد مسن که واکسن سینوفارم زده‌اند، دوز سوم تزریق شود
سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه کرده است افراد با سیستم ایمنی ضعیف و بالای ۶۰ سال که دو دوز واکسن سینوفارم و سینوواک را دریافت کرده‌اند، یک تا سه ماه بعد از دریافت دوز دوم، با دوز تقویتی واکسینه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز - سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می‌کند افراد با سیستم ایمنی ضعیف و بالای ۶۰ سال که دو دوز واکسن چینی سینوفارم و سینوواک را دریافت کرده‌اند، یک تا سه ماه بعد از دریافت دوز دوم، بهتر است با دوز تقویتی واکسینه شوند.

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید با توجه به اینکه این افراد با سطح ایمنی پایین‌تر در معرض ابتلا به عفونت شدید قرار دارند، بهتر است دوز تقویتی را دریافت کنند.

گروه مشاوره راهبردی متخصصان در مورد ایمن‌سازی می‌گوید دوز سوم واکسن کرونا باید به عنوان بخشی از برنامه واکسیناسیون در نظر گرفته شود و خصوصا این موضوع برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف که در معرض خطر ابتلا به نوع شدید کرونا هستند، توصیه می‌شود.

کیت اوبراین، مدیر بخش واکسن WHO با اشاره به افراد دارای ایمنی پایین به دلیل شرایطی که دارند، می‌گوید شواهد نشان می‌دهد که برای داشتن سطح ایمنی بالاتر لازم است تزریق دوز سوم در برنامه واکسیناسیون چنین گروه‌هایی درنظر گرفته شود.

این هیئت همچنین به افراد بالای ۶۰ سال توصیه می‌کند که یک تا سه ماه پس از دریافت دوز دوم واکسن کرونا چینی سینوفارم و سینوواک، دوز تقویتی را دریافت کنند. مستندات مربوط به مطالعات انجام شده در این زمینه نشان می‌دهد که کارایی این واکسن در طول زمان کاهش پیدا می‌کند و باید به این طریق به اثربخشی بالاتر آن کمک کرد.

یواخیم هومباخ، دبیر هیئت مستقل متخصصان در جلسه پنج روزه‌ای که پشت در‌های بسته برگزار شد اعلام کرد:

«داده‌های آماری براساس مشاهدات میدانی نشان می‌دهند که واکسن‌های سینوفارم و سینوواک پس از دوز دوم و با گذشت زمان اثربخشی کمتری خواهند داشت. با توجه به اینکه تزریق دوز سوم می‌تواند پاسخ ایمنی قوی‌تری ایجاد کند، بنابراین توصیه می‌کنیم برای حفاظت بیشتر این کار انجام شود.»

در حال حاضر حدود ۳.۵ میلیارد دوز واکسن کرونا در جهان تزریق شده است. ماهانه حدود ۱.۵ میلیارد دوز واکسن در سراسر جهان در دسترس قرار می‌گیرد که برای واکسیناسیون ۴۰ درصد از جمعیت هر کشور تا پایان سال کافیست، اما توزیع نابرابر است.

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->