سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۴ مهر

  • کد خبر: ۸۴۰۸۳
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۸
پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۴ مهر
پیش بینی بورس فردا ۲۴ مهر ۱۴۰۰ از دو اتفاق مهم در بازار خبر می‌دهد. اول اینکه با توجه به نزدیک شدن شاخص بانک‌ها و بیمه به کف کانال حمایتی احتمال برگشت در آن‌ها دیده می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص فلزات امکان نوسان مجدد دیده می‌شود که ضریب همبستگی این گروه معاملاتی با قیمت دلار می‌توان دلیل اصلی آن باشد. در پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ باید به مقاومت‌های پیش روی گروه شیمیایی نیز دقت کرد.

افت ۱۰۰ هزار واحدی شاخص در روز‌های اخیر با توجه به تصمیمات اخیر در خصوص انتشار اوراق و بلاتکلیفی سود بانکی و نوسانات قیمت ارز دو احتمال را در پیش رو قرار می‌دهد اول اینکه با اجرای سیاست انقباضی شاخص گروه‌های تعیین کننده با توجه به بسته پیش رو حرکت مجدد خود را آغاز کنند و دوم اینکه تا براساس حمایت‌هایی که تحت تأثیر این سیاست‌ها قرار میگیرند اصلاح گروه‌های مختلف را شاهد باشیم که این موضوع اصلاح زمانی و بعد اصلا قیمتی را در پی خواهد داشت.
در حال حاضر با توجه به الگو‌های شکل گرفته در اکثر گروه‌ها می‌توان اناتظار داشت که بعد از اتمام اصلاح زمانی شاهد حرکت شاخص باشیم که در این صورت حمایت ۱ میلیون و ۳۴۰ هزار معتبرترین حمایت شاخص خواهد بود.
اما در ادامه یقیناً بازار با توجه به انتشار صورت‌های مالی شش ماهه سیگنال مثبت ارائه می‌دهد که در صورت پرهیز از رفتار هیجانی می‌توان امیدواری‌هایی را در روند حرکتی شاخص مشاهده کرد.
آمار کرونا امروز ۲۳ مهر ۱۴۰۰ / ۱۹۷ فوتی در شبانه روز گذشته
چیزی که در حال حاضر می‌توان از بازار دریافت کرد گمانه‌ها در خصوص از سرگیری مذاکرات برجامی و رفع تحریم از برخی شرکتهاست که در این صورت سهامداران بزرگ نسبت به آن واکنش می‌دهند و نقش نوسانات ارزی را کمرنگ می‌کند. در هفته پیش رو باید منتظر بود تا رفتار سهامداران عمده نسبت به تحولات بین المللی ارزیابی شود.
آنچه که می‌توان در خصوص رفتار فعلی و روند تکنیکالی شاخص گفت این است که با توجه به قرار گرفتن آخرین کندل‌ها در ابر کومو سیگنال بلاتکلیفی و تعلیق بسیار مشهود است که با خارج شدن از ناحیه پتانسیل رشد فراهم می‌شود.
سهامداران گروه‌های پالایشی از وضعیت شفافیت در این گروه و این دسته از نماد‌ها راضی نیستند و یکی از مهمترین رویداد‌های کانال نوسانی در این گروه معاملاتی به همین موضوع بر می‌گردد.
در یک گزاره کلی باید گفت بازار پتانسیل رشد دارد، اما شاخص فعلی متغیر وابسته از تصمیماتی است که در حوزه‌های مختلف گرفته و اجرا می‌شود. به عنوان مثال در گروه صنایع شائبه‌های مختلفی وجود دارد و یا افزایش دوباره هزینه‌های تولید و مسائل مالیاتی از دیگر چالش‌های پیش روی بازار است.
در مدت زمان کوتاهی چند اتفاق مهم در بازار افتاد. تغییر رئیس کل بانک مرکزی، تغییر رئیس سازمان بورس و عدم مشخص بودن سیاست‌های این دو تغییر در بازار سهام به وضعیت فعلی دامن می‌زند.

 

منبع: رصدروز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->