برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟ ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
سرخط خبرها

آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟

  • کد خبر: ۸۴۱۲۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟
یک متخصص طب سنتی گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

دکتر غلامرضا حقیقی، افزود: در بررسی منابع پزشکی طب سنتی ایرانی، مشاهده می‌کنیم بهاء الدوله رازی از جمله پزشکانی است که در قرون ۹ و ۱۰ هجری در مکتوباتش، نوعی واکسیناسیون خوراکی برای آبله را معرفی می‌کند و یا اینکه کرمانی نویسنده کتاب دقایق العلاج که حدود ۲۰۰ سال قبل می‌زیسته از آبله کوبی در پیشگیری از ابتلا به فرم‌های شدید آبله بحث می‌کند.

وی ادامه داد: در سده‌های قبل در بعضی مناطق ایران مثل سیستان و بلوچستان با استفاده از ترشحات و مواد ناشی از آبله گاوی برای مبتلا کردن انسان به فرم خفیف آبله و پیشگیری از ابتلا به فرم شدید و عارضه دار یا مرگ آور به روش آبله کوبی استفاده شده است.

این متخصص طب سنتی ایرانی در ادامه گفت: پس از اختراع واکسن در سال ۱۷۹۸ توسط ادواردجنر، امید انسان به غلبه بر بیماری‌های عفونی افزایش یافت و اجرای برنامه‌های توسعه واکسیناسیون در قرن بیستم، شیوع و بیماری‌زایی و ایجاد معلولیت و بیماری‌های متعددی مانند کزاز نوزادی و کزاز کودکان و بالغین، دیفتری، سرخک، فلج اطفال، سیاه سرفه و ... را کاهش داده یا جلوگیری کرده است، اما هم‌چنان بیماری‌های زیادی هستند که نیاز به واکسن موثر دارند.

دکترحقیقی با اشاره به شیوع کرونا در سال‌های اخیر، گفت: شیوع ویروس کرونا انسان را متوجه به لزوم ساختن واکسن موثری بر علیه این بیماری کرده است.

وی ادامه داد: گرچه هنوز واکسنی که از ابتلا به کرونا بطور کامل جلوگیری کند ساخته نشده است، اما واکسیناسیون با واکسن‌های تولیدی می‌تواند به میزان قابل توجهی از پیشرفت کرونا به سمت اشکال شدید بیماری و فوت ناشی از آن جلوگیری کرده و از نیاز به بستری در بیمارستان و بخش‌های ویژه بکاهد.

وی اضافه کرد: از راه‌های دیگر محافظت از خود در مقابل کرونا به استفاده از ماسک و بهداشت دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی میشود نام برد.

متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: هم واکسیناسیون و هم رعایت این حداقل‌های بهداشتی از مواردی است که توسط متخصصین طب سنتی هم توصیه می‌شود.

دکتر حقیقی گفت: اگر گاهی بنام طب سنتی مطلبی مبنی بر بی نیازی به واکسیناسیون و رعایت موارد بهداشتی گفته شده یا نوشته می‌شود این‌ها به هیچ وجه مورد تایید متخصصین طب سنتی ایرانی نیست.

وی ادامه داد: گرچه واکسن دارای عوارضی است، اما مقایسه سود و ضرری که به بدن می‌رساند ما را متقاعد به واکسینه شدن می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->