افزایش خطر ابتلا به آسم در زنان شب‌کار عدم تولید برخی مواد غذایی و آرایشی باعث قاچاق این محصولات شده است کشف روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه در فرودگاه! برای سیاه نشدن دندان کودک پس از مصرف قطره آهن چه کنیم؟ افزایش ۲ درصدی آمار تلفات جاده‌ای خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ شیوه های ساده و هوشمندانه صرفه‌جویی آب در منزل | چطور قطره ها را دریابیم؟ ازسرگیری پرواز‌های عراق به ایران از فردا سه‌شنبه (۲۴ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رویداد دانشجویی «هکاتون» در مشهد برگزار می‌شود | الگویی تازه برای حل مسئله با خلاقیت نسل جوان بازگشت تنها زن ایرانی محبوس در زندان‌های عمان، به کشور بازداشت زورگیر فضای مجازی در تهران (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: مرحله جدید برنامه‌های اجتماع‌محور در بیش از ۵ هزار محله کشور آغاز خواهد شد بررسی ابهامات والدین درباره سوءمدیریت آزمون سمپاد | آزمون پر حاشیه اعضای باند اعطای تسهیلات بانکی با کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند، دستگیر شدند لغو پروازهای ترکیش‌ ایرلاین به کشور تکذیب شد تکذیب شایعات درباره انفجار در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دود مشاهده‌شده، ناشی از سوزاندن علف‌های هرز بود هشدار رئیس مرکز حراست سازمان سنجش در خصوص عضویت در کانال‌های متخلف کنکور نشانه‌های تخم‌مرغ فاسد کدام‌اند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر دمای ۴۰ درجه باشند پاداش پایان‌خدمت و حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ کف و سقف آن چقدر است؟ سهم تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ چند درصد است؟ چرا پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی به تأخیر افتاده است؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ تیر ۱۴۰۴) توزیع ابهام‌آمیز انسولین در داروخانه‌های مشهد | کمبود انسولین در سایه بدهکاری‌ بیمه‌ها به داروخانه‌ها ۳۷ هزار زوج در ۱۲ روز جنگ تحمیلی به خانه بخت رفتند ناسالم‌ترین نوع روغن برای سلامت قلب کارگران و بازنشستگان در نامه‌ای سرگشاده به قالیباف: استقلال تأمین اجتماعی را برگردانید داوطلبان نوبت دوم کنکور در خراسان رضوی برای دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی چگونه و چقدر کمک‌هزینه ازدواج دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟

  • کد خبر: ۸۴۱۲۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟
یک متخصص طب سنتی گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

دکتر غلامرضا حقیقی، افزود: در بررسی منابع پزشکی طب سنتی ایرانی، مشاهده می‌کنیم بهاء الدوله رازی از جمله پزشکانی است که در قرون ۹ و ۱۰ هجری در مکتوباتش، نوعی واکسیناسیون خوراکی برای آبله را معرفی می‌کند و یا اینکه کرمانی نویسنده کتاب دقایق العلاج که حدود ۲۰۰ سال قبل می‌زیسته از آبله کوبی در پیشگیری از ابتلا به فرم‌های شدید آبله بحث می‌کند.

وی ادامه داد: در سده‌های قبل در بعضی مناطق ایران مثل سیستان و بلوچستان با استفاده از ترشحات و مواد ناشی از آبله گاوی برای مبتلا کردن انسان به فرم خفیف آبله و پیشگیری از ابتلا به فرم شدید و عارضه دار یا مرگ آور به روش آبله کوبی استفاده شده است.

این متخصص طب سنتی ایرانی در ادامه گفت: پس از اختراع واکسن در سال ۱۷۹۸ توسط ادواردجنر، امید انسان به غلبه بر بیماری‌های عفونی افزایش یافت و اجرای برنامه‌های توسعه واکسیناسیون در قرن بیستم، شیوع و بیماری‌زایی و ایجاد معلولیت و بیماری‌های متعددی مانند کزاز نوزادی و کزاز کودکان و بالغین، دیفتری، سرخک، فلج اطفال، سیاه سرفه و ... را کاهش داده یا جلوگیری کرده است، اما هم‌چنان بیماری‌های زیادی هستند که نیاز به واکسن موثر دارند.

دکترحقیقی با اشاره به شیوع کرونا در سال‌های اخیر، گفت: شیوع ویروس کرونا انسان را متوجه به لزوم ساختن واکسن موثری بر علیه این بیماری کرده است.

وی ادامه داد: گرچه هنوز واکسنی که از ابتلا به کرونا بطور کامل جلوگیری کند ساخته نشده است، اما واکسیناسیون با واکسن‌های تولیدی می‌تواند به میزان قابل توجهی از پیشرفت کرونا به سمت اشکال شدید بیماری و فوت ناشی از آن جلوگیری کرده و از نیاز به بستری در بیمارستان و بخش‌های ویژه بکاهد.

وی اضافه کرد: از راه‌های دیگر محافظت از خود در مقابل کرونا به استفاده از ماسک و بهداشت دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی میشود نام برد.

متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: هم واکسیناسیون و هم رعایت این حداقل‌های بهداشتی از مواردی است که توسط متخصصین طب سنتی هم توصیه می‌شود.

دکتر حقیقی گفت: اگر گاهی بنام طب سنتی مطلبی مبنی بر بی نیازی به واکسیناسیون و رعایت موارد بهداشتی گفته شده یا نوشته می‌شود این‌ها به هیچ وجه مورد تایید متخصصین طب سنتی ایرانی نیست.

وی ادامه داد: گرچه واکسن دارای عوارضی است، اما مقایسه سود و ضرری که به بدن می‌رساند ما را متقاعد به واکسینه شدن می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->