شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خواب رفتگی انگشتان دست نشانه کدام بیماری است؟ + راه‌های درمان آن

  • کد خبر: ۸۴۳۵۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
خواب رفتگی انگشتان دست نشانه کدام بیماری است؟ + راه‌های درمان آن
یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که برای دست به وجود می‌آید خواب رفتن آن می‌باشد که این موضوع نشانه افتادن اعصاب دست می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، احساس خواب رفتگی و گز گز در انگشتان دست مشکل شایعی است که در سن میانسالی و به ویژه در خانم‌ها بیشتر مشاهده می‌شود. عوامل مختلفی مانند بعضی از اختلالات هورمونی، برخی بیماری‌های روماتیسمی یا کم خونی باعث ایجاد خواب رفتگی و گزگز انگشتان می‌شود، اما شایع‌ترین علت احساس خواب رفتگی انگشتان دست، تحت فشار بودن رشته‌های عصب در مسیر گردن تا دست است. یکی از شایع‌ترین این موارد تحت فشار بودن رشته‌های عصب در ناحیه مچ دست یا همان سندروم کانال کارپال است.

در این موارد بیمار از احساس خواب رفتگی و گزگز در انگشتان خصوصا انگشت شصت حلقه و میانه شکایت دارد. این خواب رفتگی در زمانی که فرد کار ظریفی انجام می‌دهد مانند نوشتن، کار‌های هنری یا حمل کردن اجسام یا در دست گرفتن گوشی تلفن بروز می‌کند. گاهی این خواب رفتگی بیمار را در نیمه شب از خواب بیدار می‌کند و گاهی با درد مبهم در ناحیه کف، مچ و انگشتان همراه می‌شود. در موارد شدید گز گز با احساس ضعف در دست‌ها تجربه می‌شود و بیمار ابراز می‌کند که اگر جسمی در دستش باشد ناخودآگاه و غیرارادی می‌افتد که این امر نیز نشانه تحت فشار بودن رشته‌های عصبی مچ دست یا سندروم کارپال باشد.

وقتی فرد از خواب رفتگی و گز گز شکایت دارد باید به پزشک مراجعه کند. در صورت تشخیص سندروم کارپال بعد از معاینه، تست نوار عصب و عضله دست تجویز می‌شود تا میزان درگیری و آسیب دیدگی رشته‌های عصب، محل درگیری و شدت آن را بررسی کند.

اگر فشار روی رشته‌های عصبی متوسط یا خفیف باشد با روش‌های غیرجراحی مانند "تجویز بریس"، "استراحت دادن به مچ دست و اجتناب از خم و راست کردن"، "پرهیز از انجام کار سنگین با دست"، "تجویز داروی ضد التهابی"، "تجویز فیزیوتراپی"، "تزریق داروی ضد التهاب در ناحیه مچ دست"، "ورزش درمانی" و" تجویز ورزش جهت تقویت و افزایش انعطاف پذیری عضلات اطراف مچ دست" و نهایتا "اصلاح الگوی رتفاری روزانه" می‌توان این بیماری را درمان کرد.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->