عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

راهکار‌های ساده طب سنتی برای درمان ام اس

  • کد خبر: ۴۰۷۶۶
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۱:۴۷
راهکار‌های ساده طب سنتی برای درمان ام اس
پزشکی جدید برای ام اس درمانی ندارد، اما این بیماری در طب سنتی تعریف ساده‌ای دارد و می‌توان با راهکار‌های ساده آن را درمان کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، ام اس یک بیماری التهابی است که در آن غلاف‌های میلین سلول‌های عصبی در مغز و نخاع آسیب می‌بینند. این آسیب‌دیدگی می‌تواند در توانایی بخش‌هایی از سیستم عصبی که مسئول ارتباط هستند اختلال ایجاد کند و باعث به وجود آمدن مشکلات جسمی شود.
 
راهکار‌های ساده طب سنتی برای درمان ام اس

این بیماری به چند شکل ظاهر می‌شود و علائم جدید آن یا به صورت عود مرحله‌ای (به شکل برگشتی) یا در طولِ زمان (به شکل متناوب) اتفاق می‌افتد. امکان دارد در عود مرحله‌ای، نشانه بیماری به کلی از بین برود؛ اما وجود مشکلات عصبی دائمی به ویژه با پیشرفت بیماری در مراحل  بعدی به‌طور مداوم اتفاق می‌افتد.

اگرچه علت این بیماری هنوز  مشخص نیست، اما مکانیزم اصلی آن آسیب زدن توسط سیستم ایمنی بدن یا اختلال در سلول‌های تولیدکننده غلافِ میلین است.

ام اس به‌طور معمول در سنین ۲۰ تا ۵۰ سالگی اتفا می‌افتد و در زنان حدود ۳ برابر بیشتر از مردان رخ می‌دهد.
 

علائم بیماری ام اس

 
فرد دارای ام‌اس همه علائم یا نشانه‌های عصب شناختی را دارد که رایج‌ترین این نشانه‌ها مشکلات دستگاه عصبی خودگردان، دیداری، حرکتی و حسی است. علائم خاص از طریق محل‌های زخم در سیستم عصبی مشخص می‌شوند و شامل کم بساوایی یا خواب‌رفتگی مانند مور مور شدن، اسپاسم، ضعف عضلات، واکنش‌های غیرارادی، گرفتگی عضلات یا ناتوانی در حرکت، ناتوانی در هماهنگی و تعادل، ناهماهنگی عضلات، مشکل در صحبت کردن یا دیسفازی، مشکلات دیداری، احساس خستگی، درد شدید یا درد مزمن و مشکل در کنترل ادرار و مدفوع است.

این بیماری در کشور و جوامعی که بیشتر از فلفل و گرمی مصرف می‌کنند خیلی کم به چشم می‌خورد؛ چراکه ام اس بیماری سردی و پیشرونده است. این بیماری گاهی زمینه بلغمی و گاهی زمینه صفراوی دارد. زمانی که سرده رسوب کرده و تبدیل به سودا می‌شود ماده بلوری ایجاد می‌کند که به آن پلاک می‌گویند. این ماده مثل آبی است که یخ زده شده است و اگر اعصاب چشمی را درگیر کند اختلالات چشمی بروز می‌کند اگر اعصاب حرکتی را درگیر کند اختلال حرکتی رخ می‌دهد، اما باید این پلاک را ذوب کنیم.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند افراد برای درمان بیماری صبح‌ها ارده با شیره انگور میل کنند. همچنین مصرف روزانه ۵ الی ۷ عدد خرما، شربت عسل و شربت زنجبیل برای بیماران متبلا به ام اس مفید خواهد بود.

به طور معمول افرادی  که دارای طبع سردی هستند بیشتر مستعد ابتلا به بیماری ام اس خواهند بود و درمان این افراد با خوردن گرمی حاصل می‌شود. وقتی که گرمی به بدن آن‌ها وارد شد بهتر است در مرحله بعد ترکیبی از سودازا‌ها مانند سکنجبین را صبح و شب مصرف کنند.

برای درمان این دسته از افراد خوردن گرمی‌ها، روغن مالی ملاج سر با روغن کنجد یا سیاه دانه، بادکش گرم کمر یک روز در میان،   ماساژ مداوم سر، دو تا چهار ماه حجامت گرم  و حجامت عام پیشنهاد می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->