دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

آیا در زندگی مشترکتان احساس امنیت می کنید؟

  • کد خبر: ۸۴۵۳۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۲
آیا در زندگی مشترکتان احساس امنیت می کنید؟
رابطه عاطفی یکی از مهمترین بخش های زندگی مشترک زوج ها است، اینکه چقدر و چطور می توانید چالش ها را رفع کرده و در بهبود روابطتتان بکوشید، به همان میزان در زندگی تان احساس امنیت می کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، امنیت در یک رابطه زناشویی به این معنا است که چطور هر زوج می‌توانند چالش‌ها را رفع کنند و در بهبود روابطشان بکوشند، هیچوقت برای بهبود بخشیدن به روابط دیر نیست، اگر نشانه‌های ناامنی در روابط خود را می‌بیندید، می‌بایست با شریک زندگی تان مشورت کنید و در صورت نیاز از زوج درمانگر نیز کمک بگیرید.

در اکثر مواقع بزرگسالان، ناامنی‌های دوران کودکیشان را با خود به دوران بزرگسالی می‌آورند و چالش‌هایی را از این رهگذر تجربه می‌کنند. در این گزارش ویژگی‌های یک رابطه عاطفی امن را با هم بررسی می‌کنیم.

۱-اعتماد دو طرفه

از مهمترین نشان‌های امنیت در یک زندگی مشترک، وجود اعتماد است. اعتماد یعنی احساس اطمینان به شریک زندگی در همه حوزه‌های زندگی. زمانی که احساس نیاز می‌کنید تا همسرتان را درباره کار‌های مختلف مثل رفت و آمدها، رفتار‌های مالی و ارتباطات و مسائل دیگر، مورد سوال‌های مکرر قرار دهید یا دائما در این موارد نگرانی دارید، ممکن است که احتیاج به کمک داشته باشید چرا که قطعا امنیت در رابطه شما کمرنگ شده است.

۲-احساس پذیرفته شدن

احساس پذیرفته شدن یعنی بتوانید با شریک زندگی تان درباره افکار، احساسات، آرزو‌ها و ... خود صحبت کنید. بدون اینکه از قضاوت بترسید و بدانید که موجودیت ما برای او پذیرفته شده است حتی اگر با تمامی افکار و احساسات ما موافق نباشد.

به طور مثال شما به همسرتان می‌گویید که امروز به رفتار مادرم با خواهرم حسودی کردم. در یک رابطه عاطفی امن همسرتان از شما می‌پرسد که چی شده؟ حتما موضوعی خیلی ناراحتت کرده که این حسو داشتی، برام تعریفش کن.

البته به یاد داشته باشید که امنیت به این معنا نیست که یک زوج هیچ افکار یا احساسات شخصی برای خود نداشته باشند.

۳-احساس شنیده شدن

در یک رابطه امن، دو طرف می‌توانند با هم به قصد «شنیدن» صحبت کنند نه به قصد پاسخ دادن. برای مثال اگر زوجی با هم اختلاف نظر دارند قبل از اینکه سعی کنند به همدیگر اثبات کنند که چه کسی درست می‌گوید، ابتدلا استدلال طرف مقابل را باید بشنوند، احساسات هم را ببینند و از هم حمایت کنند و گاهی هم همدل باشند، حتی در شرایط بحرانی مثل مشاجره!

مثال برای احساس شنیده شدن نادرست این است که شما به همسرتان برای دیر آمدنش می‌گویید: مگه قرار نبود رسیدی هتل خبر بدی؟ من منتظر تماس تو بودم. نمی‌گی من نگران میشم؟ اصن برات مهمه؟ دلم هزارجا رفت. او هم دراینجا پاسخ می‌دهد که «باز تو می‌خوای یه گیری به من بدی؟ برای چی انقدر الکی نگران می‌شی؟».

اما نحوه صحبت درست درباره دیر کردن همسرتان اینطور است. شما به او می‌گویید: «مثل شما به همسرتان می‌گویید که «وقتی با من تماس نگرفتی احساس بدی پیدا کردم. نگران شدم که اتفاق بدی افتاده باشه، انتظار داشتم طبق حرفت، عمل کنی و حالا از دستت ناراحتم» و پاسخ صحیح او هم این است که: «معذرت می‌خوام که نگرانت کردم، حواسم به خاطر کار زیاد پرت شده بود. حتما خیلی اذیت شدی.

۴-کنار هم بودن، نه رو به روی هم بودن

یک زوج در یک رابطه امن، در کنار هم هستند و مثل یک تیم عمل می‌کنند. مانع پیشرفت اهداف همدیگه نمی‌شن و در کنار هم اهداف مشترکی تدوین می‌کنند. درباره کار‌های مختلف (چه در زندگی مشترک و چه در ابعاد شخصی زندگی) با هم مشورت می‌کنند و راه حلی را انتخاب می‌کنند که برای هر دوشان مناسب باشد.
یک مثال برای کنار هم بودن این است که به طرز نادرستی شما به همسرتان می‌گویید: «قرارمون این نبود که جلوی پسرمون، با هم دعوا کنیم. بهت گفتم بذار برای بعد، بچه اضطراب می‌گیرد». او هم پاسخ می‌دهد که: «این بچه دیگه بزرگ شده، نه پس بذارم اخلاقای تو رو پیدا کنه و لوس و حساس بشه؟ باید مرد بار بیاد!»، اما درستش این است که شما به همسرتان بگویید:

«یه مطلب درباره فرزندپروری می‌خوندم نوشته بود مشاجره در حضور فرزندان باعث اضطراب بچه‌ها میشه. یادمون باشه حتما اگر اختلاف نظری داریم، تنها صحبت کنیم.». او هم پاسخ می‌دهد که آره اتفاقا من هم یه مطلب مهم درباره اضطراب بچه‌ها دیدم. برات می‌فرستم.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->