آخرین آمار غربالگری افراد دارای علائم بیماری در مرز‌ها از مرز ۲۴۰۰ نفر گذشت (اسفند ۱۴۰۲) مهر تردد دانشجویی به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟ اسکان موقت نوروزی فرهنگیان در ۴۲۴ مرکز آموزشی رفاهی مدیریت غیرعلمی زباله‌ها خسارت ۸۷ هزار میلیارد تومانی به محیط‌زیست وارد کرد توماج صالحی از اتهام نشر اکاذیب تبرئه شد نجات نوزادی بی پناه در یک شب زمستانی در پارک مشهد + فیلم بخشی از معوقات فرهنگیان تا انتهای سال و بخشی دیگر تا ۶ فروردین ۱۴۰۳ واریز می‌شود شیر باغ وحش وکیل‌آباد مشهد احتمالا سرطان دارد اعتراض۲۷۲ هزار معلم به رتبه‌بندی پذیرفته شد | معلمان هر ۳ سال یک‌بار ارزیابی می‌شوند مشهد و کربلا رکورد دار پروازهای نوروزی ضرورت محدودیت ورزش‌های هوازی از امروز تا فردا در مشهد مقدس (۲۸ اسفند ۱۴۰۲) معدوم‌سازی ۵۰۰ تُن غذای فاسد در طرح سلامت نوروزی ۳ شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی از فروش بلیت منع شدند + اسامی قتل هولناک زن گمشده به خاطر یک گردنبند و ۶ النگوی طلا در تهران چرا نباید برای سفره هفت‌سین ماهی قرمز بخریم؟ واریز ۳ میلیون تومان به حساب خانواده زندانیان تهران تیراندازی در یک عروسی ۱۳ نفر را راهی بیمارستان کرد آب و هوای شهرستان‌های خراسان رضوی در ۱۰ روز اول تعطیلات چه وضعیتی دارد؟ (۲۸ اسفند ۱۴۰۲) ۲۹ اسفند آخرین مهلت بخشودگی جرایم فاقد بیمه شخص ثالث موتورسیکلت اعلام زمان ثبت‌ نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۴
سرخط خبرها

این ۷ روش خطرناک برای یخ زدایی گوشت را هیچ‌گاه انجام ندهید

  • کد خبر: ۸۴۶۲۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
این ۷ روش خطرناک برای یخ زدایی گوشت را هیچ‌گاه انجام ندهید
یخ‌زدایی از گوشت و مواد غذایی منجمد بخش مهمی در حفظ ارزش غذایی این مواد است. بسیاری از ما هنگامی که عجله داریم از روش‌های نامتعارفی در یخ زدایی گوشت استفاده می‌کنیم، که بسیار اشتباه است و به گوشت آسیب وارد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از ما برای یخ زدایی گوشت از روش‌هایی استفاده می‌کنیم که ممکن است برای سلامت مضر و حتی خطرناک باشد. بعضی از این روش‌ها می‌تواند ما را در معرض برخی از باکتری‌های بالقوه کشنده قرار دهد.

موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آن‌ها خودداری کنید.

گوشت را در آب داغ قرار می‌دهید

این کار باعث می‌شود محلی مناسب برای رشد باکتری‌های خطرناک ایجاد شود. به جای این کار بهتر است گوشت را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا روند ذوب یخ گوشت را به شیوه‌ای ایمن سرعت ببخشید.

قبل از بازشدن یخ گوشت ادویه و چاشنی‌ها را به آن اضافه می‌کنید

با این کار ممکن است باعث بیمارشدن خود و اعضای خانواده‌تان شوید. توجه داشته باشید پیش از افزودن هرگونه چاشنی به گوشت، یخ آن باید کاملا باز شده باشد.

گوشت را برای یخ‌زدایی روی پیشخوان آشپزخانه قرار می‌دهید

رایج‌ترین اشتباه، قراردادن گوشت منجمد در دمای اتاق برای یخ‌زدایی است، اما این کار شوک حرارتی ایجاد می‌کند که می‌تواند برای گوشت مضر باشد.

بهترین کار این است که گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید یخ گوشت به‌تدریج و بدون آسیب رساندن به آن ذوب شود.

در دمای یخچال، باکتری‌ها دیرتر از زمانی که گوشت را روی پیشخوان آشپزخانه قرار می‌دهید رشد می‌کنند. حتما گوشت را در ظرف یا کیسه فریزر بگذارید تا آب یا خون آن بقیه غذا‌ها را آلوده نکند.

گوشت منجمد را زیر شیر آب می‌شویید

بسیاری از ما عادت داریم برای سرعت بخشیدن به روند ذوب، گوشت منجمد را زیر آب شیر بشوییم، اما دلیلی برای شستن گوشت یخ‌زده وجود ندارد و با این کار فقط باکتری‌ها را به سینک‌ها، میز و اسفنج‌ها منتقل می‌کنید.

گوشت منجمد را مستقیم به قابلمه یا مایکروویو منتقل می‌کنید

این روش بی‌خطر است، اما ممکن است نتیجه خوبی به دنبال نداشته باشد. به خاطر داشته باشید که وقتی گوشت منجمد در تماس با حرارت مستقیم قرار می‌گیرد، سفت می‌شود.

گوشت منجمد را با سشوار یخ‌زدایی می‌کنید

این روش ذوب نه‌ تنها بسیار وقت‌گیر است، بلکه یخ گوشت را به‌طور یکنواخت ذوب نمی‌کند و می‌تواند باعث افزایش تکثیر باکتری‌ها شود.

بعد از دست‌زدن به گوشت منجمد دست‌هایتان را نمی‌شویید

یخ‌زده‌بودن گوشت به این معنی نیست که مقدار زیادی باکتری در سطح آن وجود ندارد. همیشه دست‌های خود را بعد از دست‌زدن به گوشت منجمد بشویید.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->