حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم تأکید شورای ششم بر توسعه پروژه‌های راهبردی و زیرساختی مشهد ناصحی: سهم بودجه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲ به ۱۰ درصد افزایش یافت+ویدئو تامین برق و پایداری خدمت‌رسانی در تقاطع‌های سطح مشهد | ضرورت همکاری شهروندان و پلیس راهور در هنگام قطعی برق سرگذشت یکی از قدیمی‌ترین مزارع شمال مشهد | خاطرات خفته در «چاهش» اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند محکم پای «روز مشهد» بمانید! کاهش ۵۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در مشهد افزایش عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در پی قطع برق و ازکارافتادن آسانسور‌ها (۲۲ آبان ۱۴۰۳) سهم شهرداری مشهد از عوارض آلایندگی، تقریباً هیچ! درباره یکی از کوچه‌های فرعی بازار سرشور مشهد | سراسرِ کوچه «سراسر»، پر از داستان «دکتر شیخ» است آیا مازوت‌سوزی در مشهد متوقف می‌شود؟ آغاز صدور صورت‌وضعیت الکترونیکی مسافری در خراسان رضوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن شهری با شهرفروشی محقق نمی‌شود تهیه طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با نظر مردم یدالله بشکنی سرپرست فرمانداری طرقبه شاندیز شد مشهد، رتبه نخست ایجاد زیرساخت حمل و نقل درون شهری در کشور + فیلم درباره عبدالقدیر سبزواری، مؤسس روزنامه «آزاد» در مشهد | مدیر همیشه در بند روزنامه آزاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۲۰ آبان ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه
سرخط خبرها

بهره برداری از ۴ سلامتکده طب سنتی در مشهد

  • کد خبر: ۸۴۶۴
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۴
بهره برداری از ۴ سلامتکده طب سنتی در مشهد
رئیس دانشکده طب مکمل و ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آعاز بهره برداری ۴ سلامتکده طب سنتی در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی یوسفی گفت: با هدف دسترسی عموم مردم به خدمات تخصصی طب سنتی و مکمل ۴ سلامتکده طب سنتی با مدل مشارکت بخش خصوصی و دانشکده طب مکمل و ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده است.
وی خاطر نشان کرد: در کلینیک‌ها و سلامتکده‌های طب ایرانی و مکمل تمامی خدمات مورد نیاز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه می‌شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات طب ایرانی و مکمل در دو کلینیک واقع در بیمارستان امام رضا (ع) و قائم (عج) و چهار سلامتکده با حضور دانش آموختگان این رشته و اعضای هیات علمی ارائه می‌شود خاطر نشان کرد: تلاش می‌شود به منظور گسترش خدمات و افزایش دسترسی مردم به خدمات استاندارد، تعداد سلامتکده‌های طب سنتی در مشهد افزایش یابد.
دکتر مهدی یوسفی در خصوص سابقه فعالیت دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این دانشکده از سال ۸۹ با مصوبه شورای دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود و در این مدت ۱۰ دوره پذیرش دانشجو برگزار شده است و در حال حاضر ۶۰ دانشجو در حال تحصیل و ۸ نفر نیز دانش آموخته شده اند.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دانش آموختگان مقطع پزشکی عمومی می‌توانند برای ادامه تحصیل وارد این دانشکده شده و در یک مدت ۴ تا ۵ ساله در مقطع دکترای تخصصی طب ایرانی دانش آموخته شوند اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳۰ دانش آموخته طب سنتی در کشور فعالیت می‌کنند و ۶۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته محل نیز در حال تحصیل هستند.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->