جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هنگام آلودگی هوا این میوه‌ها را حتما بخورید

  • کد خبر: ۸۴۶۸۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۷
هنگام آلودگی هوا این میوه‌ها را حتما بخورید
رضایی‌پور متخصص طب ایرانی درباره آلودگی هوا و راهکار‌های طب سنتی برای تقویت اندام تنفسی گفت

به گزارش شهرآرانیوز، رضایی پور، متخصص طب ایرانی هوای تهران بسیار آلوده است و ما که در تهران زندگی می‌کنیم باید به وضعیت مزاجی، تعادل هورمونی و خواب خود توجه بیشتری داشته باشیم. وقتی شب‌ها خوب نمی‌خوابیم و صبح‌ها هم دیر بیدار می‌شویم، سیستم ایمنی کاهش می‌یابد و ما بیشتر در معرض عوارض هوای بد قرار می‌گیریم.

وی بر لزوم نرمش روزانه تاکید کرد و گفت: اگرچه به خاطر کرونا و آلودگی هوا نمی‌توانیم در فضای عمومی و یا باشگاه‌ها ورزش کنیم، اما می‌توانیم در منزل نرمش منظم روزنه داشته باشیم و از ورزش‌های آنلاین استفاده کنیم و پیاده‌روی منظم روزانه داشته باشیم.

رضایی‌پور تاکید کرد: استفاده از قلیان و سیگار و خوشبوکننده‌ها و حشره‌کش‌ها می‌تواند عوارض بدی برای بدن داشته باشد. با استفاده از یک بخور ساده اکالیپتوس یا آب خالی می‌توان ظرفیت تنفسی را بالا برد. تهویه منزل به‌ویژه آشپزخانه مورد بسیار مهمی است.

وی توصیه کرد: باید از مواد غلیظ‌کننده خون مثل چیپس و پفک، مصرف زیاد بادمجان و گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، پاستیل و ژله و تمامی مواد غذایی که آب بدن را می‌کِشند و ایجاد یبوست می‌کنند، دوری کنیم. یبوست ام‌الامراض است و در شرایط آلودگی هوا باید بیشتر به آن توجه کرد.

رضایی‌پور یادآور شد: در عین اینکه رژیم گیاهخواری و حذف مطلق گوشت را توصیه نمی‌کنیم، مصرف زیاد گوشت را هم توصیه نمی‌کنیم و مصرف سه وعده گوشت در هفته کافی است.

وی افزود: سیب، گلابی، انار شیرین و پرتقال و خیار و لیمو از میوه‌هایی هستند که بوییدن و خوردنشان در آلودگی هوا به بدن کمک کند. بوییدن گیاهانی مثل شمعدانی، رزماری و بهارنارنج در کاهش آلودگی بدن بسیار مهم است.

متخصص طب ایرانی نوشیدن دمنوش آویشن و عناب را برای افرادی که آسم و خلط پشت حلق و سرفه‌های خلط‌دار و غلظت خون دارند توصیه کرد و گفت: افرادی که دارو‌های رقیق‌کننده خون می‌خورند، قبل از استفاده از دمنوش‌ها باید با پزشک متخصص مشورت کنند. اما نوشیدن روزانه یک فنجان دمنوش آویشن یا عناب مصرف سوء آنچنانی ندارد، ولی باید توجه داشته باشیم هر گیاهی یک دارو است و مصرف روزانه آن می‌تواند بر معده، روده یا تیروئید و دیگر ارگان‌های بدن اثر بگذارد. دمنوش‌ها را نباید به صورت مکرر و در مقادیر زیاد استفاده کرد.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->