حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: هماهنگی و هم‌افزایی باید در دستور کار قرار گیرد

  • کد خبر: ۸۵۷۲۲
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
استاندار خراسان رضوی: هماهنگی و هم‌افزایی باید در دستور کار قرار گیرد
استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان، «رصد لحظه‌ای، تصمیم لحظه‌ای، هماهنگی و هم‌افزایی» را چهار اقدام موثر برای فرمانداران در رویارویی با موضوعات گوناگون عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان، «رصد لحظه‌ای، تصمیم لحظه‌ای، هماهنگی و هم‌افزایی» را چهار اقدام موثر برای فرمانداران در رویارویی با موضوعات گوناگون عنوان کرد.

یعقوبعلی نظری روز جمعه در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان که در سالن اجتماعات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی استانداری برگزار شد، افزود: فرمانداران در مواجهه با مردم و دستگاه‌های اجرایی، تشریفات اداری را کنار بگذارند تا کارها به سهولت انجام شود.

وی ادامه داد: ما نمی‌خواهیم یک مدیریت مبتنی بر روزمرگی و عادی انجام بدهیم و باید گفت که درک اهداف بلند در عرصه مدیریت بسیار مهم است و تفاوت در درک وضعیت و نگاه و اهداف بلند نباید داشته باشیم.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید ملاحظات عمده در برنامه‌ها و حرکت‌های خود داشته باشیم، گفت: ما رابطه اتصال مردم با حاکمیت هستیم و شما فرمانداران باید این امر مهم را مدیریت کنید.

وی با اشاره به اینکه باید جریان اشتغال و اقتصاد را فعال کرد، افزود: فرمانداران باید از ظرفیت مردم در همه بخش‌های شهرستان خود استفاده کنند تا این مهم تحقق یابد.

نظری با تاکید بر اینکه فرمانداران باید ارتباط خود را با مردم حفظ کنند، ادامه داد: فرمانداران دستگاه‌های اجرایی شهرستانی را به حرکت درآورند و موانع را برطرف کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ساختارهای ابلاغ شده به شهرستان‌ها باید چابک شود و در این بین فرمانداران باید با تغییر رویکرد در مدیریت خود، اقدامات خوبی در قالب این ساختارها از خود بر جای بگذارند.

استاندار خراسان رضوی خطاب به فرمانداران تاکید کرد: تا زمانی که رسالت خدمت به مردم را بر دوش دارید، نباید زمان موجود را از دست بدهید.

وی با اشاره به اهمیت تداوم واکسیناسیون گسترده در استان، گفت: فرمانداران موضوع واکسیناسیون و ترویج مدام دستورالعمل‌های بهداشتی را در شهرستان‌ها با جدیت دنبال کنند. همچنین ضرورت دارد آمادگی از قبل وجود داشته باشد که در صورت روبه رو شدن با موج بعدی کرونا، توجیهی پذیرفته نیست.

نماینده عالی دولت در خراسان رضوی به برنامه سفرهای شهرستانی خود اشاره کرد و افزود: در سفرهای شهرستانی که طی روزهای آینده آغاز خواهد شد، بر روی موضوع پیشرفت مصوبات متمرکز خواهیم شد و نگاه ما در سفرهای شهرستانی کاملا عملیاتی است.

نظری تاکید کرد: در سفرهای شهرستانی با یک مفاهمه مشترک، به دنبال برنامه عملیاتی برای هر شهرستان متناسبت با ظرفیت‌های آن منطقه هستیم.

استان خراسان رضوی ۳۳ شهرستان و ۶ میلیون ۸۷۰ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->