گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: هماهنگی و هم‌افزایی باید در دستور کار قرار گیرد

  • کد خبر: ۸۵۷۲۲
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
استاندار خراسان رضوی: هماهنگی و هم‌افزایی باید در دستور کار قرار گیرد
استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان، «رصد لحظه‌ای، تصمیم لحظه‌ای، هماهنگی و هم‌افزایی» را چهار اقدام موثر برای فرمانداران در رویارویی با موضوعات گوناگون عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان، «رصد لحظه‌ای، تصمیم لحظه‌ای، هماهنگی و هم‌افزایی» را چهار اقدام موثر برای فرمانداران در رویارویی با موضوعات گوناگون عنوان کرد.

یعقوبعلی نظری روز جمعه در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان که در سالن اجتماعات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی استانداری برگزار شد، افزود: فرمانداران در مواجهه با مردم و دستگاه‌های اجرایی، تشریفات اداری را کنار بگذارند تا کارها به سهولت انجام شود.

وی ادامه داد: ما نمی‌خواهیم یک مدیریت مبتنی بر روزمرگی و عادی انجام بدهیم و باید گفت که درک اهداف بلند در عرصه مدیریت بسیار مهم است و تفاوت در درک وضعیت و نگاه و اهداف بلند نباید داشته باشیم.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید ملاحظات عمده در برنامه‌ها و حرکت‌های خود داشته باشیم، گفت: ما رابطه اتصال مردم با حاکمیت هستیم و شما فرمانداران باید این امر مهم را مدیریت کنید.

وی با اشاره به اینکه باید جریان اشتغال و اقتصاد را فعال کرد، افزود: فرمانداران باید از ظرفیت مردم در همه بخش‌های شهرستان خود استفاده کنند تا این مهم تحقق یابد.

نظری با تاکید بر اینکه فرمانداران باید ارتباط خود را با مردم حفظ کنند، ادامه داد: فرمانداران دستگاه‌های اجرایی شهرستانی را به حرکت درآورند و موانع را برطرف کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ساختارهای ابلاغ شده به شهرستان‌ها باید چابک شود و در این بین فرمانداران باید با تغییر رویکرد در مدیریت خود، اقدامات خوبی در قالب این ساختارها از خود بر جای بگذارند.

استاندار خراسان رضوی خطاب به فرمانداران تاکید کرد: تا زمانی که رسالت خدمت به مردم را بر دوش دارید، نباید زمان موجود را از دست بدهید.

وی با اشاره به اهمیت تداوم واکسیناسیون گسترده در استان، گفت: فرمانداران موضوع واکسیناسیون و ترویج مدام دستورالعمل‌های بهداشتی را در شهرستان‌ها با جدیت دنبال کنند. همچنین ضرورت دارد آمادگی از قبل وجود داشته باشد که در صورت روبه رو شدن با موج بعدی کرونا، توجیهی پذیرفته نیست.

نماینده عالی دولت در خراسان رضوی به برنامه سفرهای شهرستانی خود اشاره کرد و افزود: در سفرهای شهرستانی که طی روزهای آینده آغاز خواهد شد، بر روی موضوع پیشرفت مصوبات متمرکز خواهیم شد و نگاه ما در سفرهای شهرستانی کاملا عملیاتی است.

نظری تاکید کرد: در سفرهای شهرستانی با یک مفاهمه مشترک، به دنبال برنامه عملیاتی برای هر شهرستان متناسبت با ظرفیت‌های آن منطقه هستیم.

استان خراسان رضوی ۳۳ شهرستان و ۶ میلیون ۸۷۰ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->