رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان بلاتکلیفی نصب مجسمه فردوسی در مشهد بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است توقیف محموله ۴۰ تنی گوشت تنظیم‌بازاری در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گام تازه مدیریت آرامستان‌های مشهد برای ارتقای خدمات تشریفات با همکاری بخش خصوصی کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بازسازی و بهسازی سالن ورزشی اسکواش «امید و زندگی» در بوستان برکت مشهد شهردار مشهد مقدس: از ابتدای سال ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت توسط شهرداری تولید شده است مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشرف به اسلام جوان انگلیسی از طریق ارتباط مجازی با حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۸۵۹۱
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳
تشرف به اسلام جوان انگلیسی از طریق ارتباط مجازی با حرم مطهر رضوی
رئیس اداره امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی گفت: یک جوان اهل انگلیس از طریق شبکه جهانی وب و ارتباط در فضای مجازی با کارشناسان مذهبی حرم مطهر امام رضا (ع) و ادای شهادتین، به دین مبین اسلام مشرف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین غلامپور، فرد نومسلمان را "علی مورو" ۲۹ ساله ساکن لندن، مسیحی و دارای مدرک تحصیلی دکترای رباتیک معرفی و بیان کرد: وی شخصا طی ارتباط از طریق فضای مجازی با آستان قدس رضوی متقاضی تشرف به دین مبین اسلام شده بود.
وی افزود: مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی با بهره‌گیری از فضای مجازی امکان ارتباط همگان را از مکان‌های مختلف داخل ایران و یا خارج کشور با حرم مطهر امام رضا (ع) میسر نموده است. این ارتباطات شامل ارسال بسته‌های فرهنگی برای متقاضیان، حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی، گفتگو‌های متقابل و همچنین برپایی همایش‌های مجازی صورت می‌گیرد.
رئیس اداره امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی ادامه داد: جوان انگلیسی در پی مطالعاتش پیرامون اسلام، معاشرت با مسلمانان ایرانی و ارتباطاتی که از طریق وب با کارشناسان مذهبی حرم مطهر رضوی برقرار کرده بود مشتاق تشرف به دین مبین اسلام شد تا اینکه در نهایت با هدایت کارشناسان اداره امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی توفیق ادای شهادتین و گرویدن به اسلام را یافت.
وی گفت: تشرف به دین مبین اسلام یک فرآیند عقیدتی است که طی آن فرد آیین جدیدی را می‌پذیرد لذا نیاز به ثبت آن در مکان خاصی نیست، اما آستان قدس رضوی فقط طی حضور فیزیکی افراد در حرم مطهر و اظهار شهادتین آنها، گواهی تشرف به دیم مبین اسلام را به آنان تقدیم می‌کند.
غلامپور افزود: خدمات مدیریت امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی به افراد مشتاق تشرف به دیم مبین اسلام در دو بخش خدمات پیش و پس از تشرف ارایه می‌شود. این مرکز موظف می‌باشد به فردی که متقاضی تشرف به اسلام است مشاوره اعتقادی اراه نموده و وی را در جریان اهمیت و پیامد‌های تصمیمی که درصدد اتخاذ آن است قرار دهد تا بستری برای وی فراهم آید که در کمال آرامش و امنیت همه موارد ابهام ذهنی خود را از بین برده و با دیدی باز و شفاف تصمیم به گرویدن به اسلام را اتخاذ کند.
وی ادامه داد: در همین چارچوب نشست‌های مشاوره به صورت حضوری یا از طریق شبکه وب، بر اساس نیاز فرد متقاضی از یک ساعت تا چند روز طول می‌کشد و تا زمانی که همه پرسشها، ابهامات و تردید‌های وی در تشرف به اسلام بطور کامل و شفاف پاسخ داده شود ادامه می‌یابد. بر همین اساس زمانی که فرد تصمیم خود را نسبت به اسلامآوردن قطعی می‌کند، موارد ضروری شامل اصول دین برایش تبیین و راه‌های ارتباطی به منظور مطالعه و شناخت فروع دین اسلامی نیز به وی معرفی می‌شوند.
رئیس اداره امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی گفت: این اداره همچنین با ملاحظه اینکه ممکن است فرد متقاضی گرویدن به دین مبین اسلام در کشور محل زندگی خود با محدودیت‌هایی مواجه باشد، از هرگونه اقدامی که وی را با چالش مواجه نماید اجتناب می‌کند، اما بستر لازم را برای تداوم ارتباط وی با حرم مطهر امام رضا (ع) بازگذاشته و تسهیل فراهم می‌نماید.
اداره امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی از ابتدای امسال تاکنون فرآیند گرویدن به دین مبین اسلام را در حرم حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع) برای ۱۲ نفر از ملیت‌های گوناگون جهان فراهم آورده و این افراد به دین اسلام مشرف شده‌اند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->