رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

«دِسر ایرانی» مانع از ابتلا به سرطان

  • کد خبر: ۸۶۰۶۸
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
«دِسر ایرانی» مانع از ابتلا به سرطان
«سمنو» یکی از دسرهای کاملاً ایرانی است که مصرف آن باعث تقویت عمومی بدن به‌ویژه استخوان‌ها می‌شود چرا که سمنو سرشار از کلسیم و پتاسیم است و مانع از پوکی استخوان می‌شود بنابراین افراد میانسال که در معرض پوکی استخوان قرار دارند می‌توانند با مصرف باندازه سمنو از این بیماری جلوگیری و استخوان‌های خود را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سمنو سرشار از آنتی‌اکسیدان است به همین دلیل مصرف آن سبب کاهش احتمال ابتلا به سرطان نیز خواهد شد! مواد مغذی موجود در سمنو به رشد جسمی و ذهنی و تقویت استخوان‌های کودک و نوجوان کمک می‌کند.

مصرف سمنو برای زنان باردار به‌ویژه در سه ماه نخست بارداری برای تکامل سیستم عصبی جنین ضروری و مفید است و از نقص سیستم عصبی جنین پیشگیری می‌کند؛ مصرف سمنو در بارداری سبب می‌شود که جنین به‌خوبی رشد نماید و استخوان‌های جنین را تقویت می‌کند و باعث رشد بهتر آن می‌شود؛ سمنو سرشار از آهن است و مصرف آن توسط خانم‌های باردار برای درمان کم‌خونی آنها نیز مفید است همچنین ویتامین‌های E و B و مواد مغذی موجود در سمنو به درمان نازایی هم کمک می‌کند.

مصرف سمنو برای زنان در دوران یائسگی نیز فوایدی دارد و باعث در امان ماندن آنها از عوارض یائسگی و سلامت استخوان‌هایشان می‌شود؛ فیبر بالای سمنو سبب می‌شود که این غذای مقوی برای لاغری مفید باشد؛ سمنو حاوی ویتامین C فراوانی است و بنیه و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛ مصرف سمنو برای بهبود افراد دچار سرماخوردگی مفید است.

بتاکاروتن موجود در سمنو از آسیب‌های بینایی و عصبی در چشم جلوگیری می‌کند و به سلامت چشم کمک می‌کند؛ سمنو حاوی آهن، اسید فولیک و ویتامین‌های گروه B است و برای خونسازی و تنظیم هورمون‌ها مفید است و می‌تواند در رفع خستگی تأثیرگذار باشد.

ویتامین C و E موجود در سمنو به شادابی پوست کمک می‌کند و سبب جوان‌سازی پوست خواهد شد؛ ویتامین‌های گروه B موجود در سمنو و اسید فولیک موجود در آن نیز به پرپشت و خوش‌نما شدن موها کمک می‌کند.

مصرف کم سمنو برای مبتلایان به دیابت هم توصیه می‌شود؛ استفاده از سمنو باعث کاهش کالری بدن و کلسترول خون می‌شود و استفاده از این ماده غذایی در درمان عوارضی مانند ریوی، کمبود وزن، وجود فسفات در ادرار، سوءهاضمه، پادرد، مخملک، تب برفکی، نامنظم شدن ضربان قلب و زخم‌های قرنیه مفید است.

مصرف سمنو سبب درمان مشکلاتی مانند واریس، بی‌خوابی، پرکاری تیروئید، وجود خون در ادرار، زخم‌ها، فلج شدن، عفونت در بدن، بری‌بری، سرگیجه، آرتروز، زخم یا تورم زبان، آرتریت پا و شبکیه، پارکینسون، حالات روحی و روانی، هپاتیت و یرقان می‌شود.

این موارد تنها بخشی از اثرات سمنو بود که در این مطلب به مرور آن پرداختیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->