به گزارش شهرآرانیوز، سمنو سرشار از آنتیاکسیدان است به همین دلیل مصرف آن سبب کاهش احتمال ابتلا به سرطان نیز خواهد شد! مواد مغذی موجود در سمنو به رشد جسمی و ذهنی و تقویت استخوانهای کودک و نوجوان کمک میکند.
مصرف سمنو برای زنان باردار بهویژه در سه ماه نخست بارداری برای تکامل سیستم عصبی جنین ضروری و مفید است و از نقص سیستم عصبی جنین پیشگیری میکند؛ مصرف سمنو در بارداری سبب میشود که جنین بهخوبی رشد نماید و استخوانهای جنین را تقویت میکند و باعث رشد بهتر آن میشود؛ سمنو سرشار از آهن است و مصرف آن توسط خانمهای باردار برای درمان کمخونی آنها نیز مفید است همچنین ویتامینهای E و B و مواد مغذی موجود در سمنو به درمان نازایی هم کمک میکند.
مصرف سمنو برای زنان در دوران یائسگی نیز فوایدی دارد و باعث در امان ماندن آنها از عوارض یائسگی و سلامت استخوانهایشان میشود؛ فیبر بالای سمنو سبب میشود که این غذای مقوی برای لاغری مفید باشد؛ سمنو حاوی ویتامین C فراوانی است و بنیه و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ مصرف سمنو برای بهبود افراد دچار سرماخوردگی مفید است.
بتاکاروتن موجود در سمنو از آسیبهای بینایی و عصبی در چشم جلوگیری میکند و به سلامت چشم کمک میکند؛ سمنو حاوی آهن، اسید فولیک و ویتامینهای گروه B است و برای خونسازی و تنظیم هورمونها مفید است و میتواند در رفع خستگی تأثیرگذار باشد.
ویتامین C و E موجود در سمنو به شادابی پوست کمک میکند و سبب جوانسازی پوست خواهد شد؛ ویتامینهای گروه B موجود در سمنو و اسید فولیک موجود در آن نیز به پرپشت و خوشنما شدن موها کمک میکند.
مصرف کم سمنو برای مبتلایان به دیابت هم توصیه میشود؛ استفاده از سمنو باعث کاهش کالری بدن و کلسترول خون میشود و استفاده از این ماده غذایی در درمان عوارضی مانند ریوی، کمبود وزن، وجود فسفات در ادرار، سوءهاضمه، پادرد، مخملک، تب برفکی، نامنظم شدن ضربان قلب و زخمهای قرنیه مفید است.
مصرف سمنو سبب درمان مشکلاتی مانند واریس، بیخوابی، پرکاری تیروئید، وجود خون در ادرار، زخمها، فلج شدن، عفونت در بدن، بریبری، سرگیجه، آرتروز، زخم یا تورم زبان، آرتریت پا و شبکیه، پارکینسون، حالات روحی و روانی، هپاتیت و یرقان میشود.
این موارد تنها بخشی از اثرات سمنو بود که در این مطلب به مرور آن پرداختیم.
منبع: تسنیم