گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تشکیل کارگروهی ویژه‌ برای تسهیل امور ایران و پاکستان

  • کد خبر: ۸۶۱۶۶
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
تشکیل کارگروهی ویژه‌ برای تسهیل امور ایران و پاکستان
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان از تشکیل کارگروه ویژه ای به ریاست معاون اول رییس جمهوری برای تسهیل امور دو کشور خبر داد و گفت که به زودی وزیر تجارت پاکستان به ایران سفر می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه وزیر تجارت و سرمایه گذاری پاکستان در آبان سفری به کشورمان خواهد داشت، گفت که در این سفر ملاقاتی با مقامات مختلف و وزرای اقتصادی در زمینه تسهیل روابط تجاری و اقتصادی دو کشور صورت می گیرد.

به گفته وی، راه اندازی و فعال شدن اتاق تهاتر و تبادل کالا با بخش خصوصی دو کشور در دستور کار فعالان اقتصادی در حاشیه این سفر قرار دارد.

امیرآبادی با اینکه کارگروه ویژه برای تسهیل امور ایران و پاکستان تشکیل می شود، گفت: در جلسه ای با رئیس جمهور پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای توسعه و تسهیل روابط سیاسی اقتصادی و توسعه روابط دوکشور مطرح شد لذا در اولین گام موضوع انتقال گاز ایران به پاکستان در آن مطرح و مقرر شد این کارگروه به ریاست معاون اول تشکیل شود.

امیر آبادی به ابعاد سیاسی روابط دو کشور اشاره و اظهار کرد: سفر هیئت پارلمانی ایران همزمان با سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان و ملاقات های ایشان با مقامات دولتی و نظامی این کشور بود که توافقاتی در زمینه امنیت مرزها و توسعه گذرگاه ها و بازارچه های مرزی در این چارچوب صورت گرفت.

وی ادامه داد: وزیر کشور پاکستان هم در خصوص راه اندازی گذرگاه های جدید بین دو کشور و برنامه ریزی برای آن با هیئت ایرانی گفت و گو کرد همچنین حل مشکل ایرانیان زندانی شده در پاکستان نیز مسأله ای بود که میان دو کشور قابل پیگیری است و کارگروهی ویژه تشکیل شده که این مسائل را دنبال خواهد کرد.

امیرآبادی در پایان گفت که بحث کمیته کاری میان دو معاون وزیر کشور ایران و پاکستان و تشکیل کارگروه ویژه با تمرکز به موضوع انتقال گاز اقدامات مهمی است که در چارچوب روابط ایران و پاکستان در حال پیگیری است. این کارگروه متشکل از معاون اول، وزرای اقتصادی و رئیس گروه دوستی پارلمانی با سفر وزیر پاکستانی گام های عملی خود را برمی دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->