آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از جلوخان پایانه مسافربری مشهد در تابستان ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۸۶۳۸۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
بهره‌برداری از جلوخان پایانه مسافربری مشهد در تابستان ۱۴۰۱
عملیات بازپیرایی جلوخان پایانه امام رضا (ع) مشهد از تاریخ ۱۹ فرودین ۱۴۰۰ با برآورد اولیه اعتباری ۸۵ میلیارد تومان آغاز شد و اکنون این پروژه در حال انجام است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛عملیات بازپیرایی جلوخان پایانه امام رضا (ع) مشهد با هدف زیباسازی یکی از اصلی‌ترین مبادی ورودی شهر مشهد و درعین حال روان سازی رفت وآمد مسافران و شهروندان از تاریخ ۱۹ فرودین امسال با برآورد اولیه اعتباری ۸۵ میلیارد تومان آغاز شد و اکنون این پروژه در حال انجام است و آن گونه که معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد اعلام کرده است، جلوخان پایانه مسافربری مشهد تا تابستان سال آینده آماده بهره برداری خواهد شد.

خلیل ا... کاظمی در گفتگو با شهرآرا، اظهار کرد: اجرای طرح جلوخان پایانه مسافربری امام رضا (ع) با هدف بهبود و افزایش کارایی ساختار و ارتقای کیفیت خدمات برای رفع نیاز‌های مختلف بهره برداران در حوزه‌های گوناگون که به تولید فضای شهری در چارچوب هویت شهری مشهد منجر می‌شود، در دستورکار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ایجاد ساختار خاص توان یابان برای دسترسی به خدمات پایانه، راه اندازی سازوکار‌های رویدادی در جلوخان، زمینه سازی برای انعطاف پذیری فضا، کاهش آلودگی منظر، ایجاد ابنیه و شکل گیری کانون اجتماعی، شکل گیری ایستگاه‌های ورود و خروج قطارشهری و شکل گیری کاربری خدمات محدوده از دیگر اهداف این پروژه هستند.

کاظمی افزود: اجرای این پروژه به ۲ فاز تقسیم شده است که در فاز نخست بازپیرایی محوطه جلوخان پایانه مسافربری تا پایان سال آماده بهره برداری و در فاز دوم و نهایی نیز تا انتهای تابستان۱۴۰۱ پروژه ساختمان توسعه، اجرا و تکمیل می‌شود و به بهره برداری کامل می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای ساخت جلوخان پایانه، ۷۰هزار مترمکعب خاک برداری، ۳۵۰۰ مترمکعب زیرسازی، حصارکشی به طول ۹۰۰متر، کانال‌های جمع آوری آب‌های سطحی به طول ۴۰۰متر، خاک ریزی، تسطیح، رگلاژ و کوبیدن بستر ۲۵هزار مترمربع و ۱۷هزار مترمربع کف سازی اجرا می‌شود.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه عملیات ساخت این جلوخان توسط سازمان عمران شهرداری و با همکاری سازمان پایانه‌های مسافربری در حال انجام است، افزود: با توجه به برنامه زمانی جدید و تغییر در فازبندی جدیدی که برای این پروژه تعریف شده است، این پروژه در مجموع دارای پیشرفت فیزیکی ۸ درصدی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای این پروژه نیز امکان بازدید مجازی فراهم شده است، ادامه داد: یکی از اقدامات شهرداری ایجاد بستری بوده است تا شهروندان بتوانند از پروژه‌های ما بازدید کنند؛ از این رو برای بیشتر پروژه‌ها امکان بازدید مجازی فراهم شده است که عملیات ساخت پروژه جلوخان پایانه مسافربری امام رضا (ع) نیز دارای این امکان است و شهروندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.360city.ir/omran/terminal از مراحل ساخت این پروژه بازدید کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->