تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

دستگاه‌های متولی در حق بیماران جذامی کوتاهی کرده‌اند

  • کد خبر: ۸۶۶۲۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۸
دستگاه‌های متولی در حق بیماران جذامی کوتاهی کرده‌اند
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: مجذومین، بخش فراموش شده جامعه ما هستند که تامین ابتدایی‌ترین نیاز‌های خود درمانده‌اند و باید نهاد‌های دولتی و تشکل‌های مردمی و ... به یاری آن‌ها بیایند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: مجذومین، بخش فراموش شده جامعه ما هستند که تامین ابتدایی‌ترین نیاز‌های خود درمانده‌اند و باید نهاد‌های دولتی و تشکل‌های مردمی و ... به یاری آن‌ها بیایند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، هاشم دائمی در حاشیه بازدید از شهرک جذامیان مشهد با بیان اینکه جذامیان بخشی از جامعه ما هستند که فراموش شده‌اند، اظهارکرد: این بازدید بسیار متاثرکننده بود چراکه این عزیزان با ضعیف‌ترین، بدترین و نامناسب‌ترین وضعیت ممکن درحال زندگی کردن هسند.

وی افزود: دستگاه‌های متولی تاکنون در بحث ارائه خدمات به جذامیان این شهرک بسیار کوتاهی کرده‌اند و باید فکری اساسی برای آن‌ها کرد؛ همشهریانی که بیم تخلیه منزل دارند و در تامین ابتدایی‌ترین نیاز‌های خود اعم از خوراک و بهداشت و ... با مشکل مواجهند و چشم آن‌ها به دست خیرین است.

دائمی گفت: شورای شهر، شهرداری و دستگاه‌های مسئول در حوزه‌های اجتماعی باید به معنی واقعی کلمه پای کار این عزیزان بیایند تا بتوانیم خدماتی درخور شان آن‌ها و با رعایت کرامت انسانی ارائه دهیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با بیان اینکه در دو بازه زمانی کوتاه‌مدت و بلندمدت باید برای جذامیان تدابیر لازم اندیشیده شود، تصریح کرد: در وهله نخست باید در جهت التیام درد‌های روحی و روانی آن‌ها گام برداریم و تسهیلاتی را در اختیارشان قرار دهیم.

دائمی گفت: بسیار خرسندیم که با هماهنگی‌های صورت گرفته و پیش‌بینی اتوبوس، این عزیزان موفق شدند پس از ۲ سال محدودیت، به زیارت بارگاه منور رضوی مشرف شوند.

وی با تاکید بر لزوم پای کار آمدن خیرین و تشکل‌های مردمی و دستگاه‌های مختلف در جهت تامین بسته‌های کمک معیشتی که به صورت مداوم در اختیار آن‌ها قرار گیرد، تصریح کرد: یکی از معضلات اصلی جذامیان مشکل مسکن آنهاست؛ مجموعه‌های مختلف باید مجموعه‌ای مسکونی برای آن‌ها احداث کنند تا یک بار برای همیشه مشکلشان برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->