شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بازدید معاون رئیس جمهور از بند زنان زندان مشهد

  • کد خبر: ۸۶۶۹۳
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
بازدید معاون رئیس جمهور از بند زنان زندان مشهد
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری پنجشنبه شب از اندرزگاه زنان زندان وکیل آباد دیدن و با برخی از زندانیان زن گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در بازدید از این اندرزگاه، با زنان سرپرست خانوار، مادران باردار یا شیرده و دختران زیر ۱۸ سالی که به دلایل مختلف مرتکب جرم شده و مجبور به گذراندن دوران حبس بودند دیدار کرد و به سخنانشان گوش سپرد.

وی در گفتگو با تعدادی از زنان زندانی، سوالاتی در خصوص نوع جرم و دلیل زندانی شدنشان، وضعیت زندگی خانوادگی آنان و دلیل ارتکاب به جرمشان مطرح کرد و راه حل‌های مختلف برای تخفیف حبس برخی از زنان زندانی و جلب مشارکت خیرین در تامین بدهی زندانیان جرایم غیرعمد را بررسی کرد.

معاون رییس جمهوری در دیدار با تعدادی از دختران زندانی که کمتر از ۱۸ سال سن داشته و در بخش کانون اصلاح و تربیت زندان به سر می‌بردند یا زنانی که سابقه حبس نداشتند و امکان تخفیف حبس برای آنان میسر بود قول مساعدت داد تا زمینه آزادی مشروط یا ادامه تحصیلشان را فراهم کند.

خزعلی با اشاره به وجود آن دسته از زنان زندانی که هیچ حمایتگری در بیرون از زندان نداشتند گفت: پویشی برای حمایت از این زنان ایجاد خواهد شد تا خانواده‌های مستعد بتوانند این افراد را تحت حمایت قرار دهند.

وی همچنین درباره کمک مالی برای تجهیز سوله ورزشی بند زنان زندانی و پیگیری برای حذف شروط پابند الکترونیکی برای زندانیان قول همکاری داد.

بخش نسوان (زنان) زندان وکیل آباد مشهد علاوه بر زندانیان زن، کانون اصلاح و تربیت دختران زیر ۱۸ سال نیز دارد، فرزندان مادران زندانی هم تا ۲ سال می‌توانند در زندان و نزد مادرشان زندگی کنند.

فراهم کردن بستر ایجاد مهدکودک در زندان، تجهیز سوله ورزشی، تجهیز کتابخانه، زمینه ادامه تحصیل دختران زندانی، حفظ ارتباط عاطفی دختران زندانی با خانواده هایشان، کمک مالی به زندانیان کم برخوردار و محروم از حمایت خانواده از مواردی بود که مسوولان بخش زندان زنان از معاون رییس جمهوری درخواست کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->