شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران
سرخط خبرها

علائم و راه‌های درمان سردرد سینوسی چیست؟

  • کد خبر: ۸۷۱۴۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
علائم و راه‌های درمان سردرد سینوسی چیست؟
در سردرد سینوسی، فرد فشاری در اطراف چشم ها، گونه‌ها و پیشانی احساس می‌کند و معمولاً این نوع سردرد به صورت ضربانی می‌باشد. با این حال تشخیص سردرد سینوسی آسان نمی‌باشد و با سردرد میگرنی اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردرد‌های سینوسی نیاز به نوع دیگری از درمان دارند. اولین قدم این است که درد خود را تسکین دهید. باید بدانید که استفاده مکرر از دارو‌های بدون نسخه در هنگام سردرد می‌تواند حتی بیشتر باعث ایجاد سردرد شود.

سردرد‌های سینوسی (سینوزیت) چیست؟

سردرد‌های سینوسی یکی از علائم عفونت سینوس است که باعث ایجاد فشار و درد در صورت می‌شود.

سرماخوردگی یا آلرژی خطر عفونت سینوسی و سردرد را افزایش می‌دهد. اما این سردرد‌های سینوسی ممکن است میگرن با علائم بینی باشند. در این صورت، پزشک می‌تواند به شما در درمان کمک کند.

سینوس چیست؟

سینوس‌ها مجموعه‌ای از فضا‌های متصل و توخالی پشت استخوان گونه، پیشانی و بینی شما است. سینوس مخاطی نازک تولید می‌کند.

هنگامی که هوا از طریق سینوس‌ها به ریه می‌رود، مخاط ذرات مضر مانند گرد و غبار، آلاینده‌ها و باکتری‌ها را به دام می‌اندازد. مخاط از طریق بینی شما خارج می‌شود.

سردرد سینوسی چیست؟

تقریباً در ۸۰ درصد موارد، آنچه مردم آن را سردرد سینوسی می‌نامند، در واقع میگرن با علائم بینی است.

یک سردرد سینوسی واقعی به دلیل عفونت سینوس (سینوزیت) ایجاد می‌شود. عفونت باعث درد و فشار در سینوس‌ها می‌شود.

سردرد‌های سینوسی چقدر شایع است؟

سردرد‌های سینوسی با عفونت بسیار شایع است. همچنین ممکن است در هنگام ابتلا به میگرن که ۱۲ درصد از افراد را درگیر می‌کند، احساس کنید که دچار سردرد سینوسی هستید.

چه چیزی باعث سردرد سینوسی می‌شود؟

عفونت‌های سینوسی باعث سردرد سینوسی می‌شوند. هر چیزی که باعث ایجاد مخاط در سینوس‌ها شود می‌تواند منجر به عفونت سینوسی شود، مانند:

بیشتر اوقات سرماخوردگی مقصر است. حساسیت‌های فصلی باعث تولید مخاط می‌شوند.

پولیپ بینی، رشد غیر طبیعی بینی یا سینوس ها. پولیپ بینی می‌تواند از تخلیه مخاط جلوگیری کند.
انحراف تیغه بینی، زمانی است که خط غضروف و استخوان در مرکز بینی مستقیم نیست. انحراف تیغه بینی می‌تواند از تخلیه مناسب مخاط جلوگیری کند.

خلط زیاد به میکروب‌ها فرصت رشد می‌دهد. با تجمع میکروب ها، سینوس‌ها را تحریک می‌کنند. در پاسخ، بافت سینوس متورم می‌شود و مانع عبور مخاط می‌شود. سینوس‌های متورم و تحریک شده پر از مایع باعث می‌شود صورت شما حساس و دردناک شود.

آیا آلرژی باعث سردرد سینوسی (سردرد آلرژی) می‌شود؟

حساسیت‌ها خود باعث سردرد نمی‌شوند. با این حال، آلرژی می‌تواند باعث احتقان سینوس (گرفتگی بینی) شود که می‌تواند منجر به فشار سینوس، درد و عفونت شود. اگر به آلرژی فصلی (رینیت آلرژیک) مبتلا هستید، ۱۰ برابر بیشتر احتمال دارد که از میگرن رنج ببرید.

سردرد سینوسی چه حسی دارد؟ (علائم سردرد سینوسی)

وقتی دچار سردرد سینوسی می‌شوید، صورت شما درد می‌کند. به طور معمول، هنگامی که سر خود را به طور ناگهانی حرکت می‌دهید، درد بدتر می‌شود. بسته به سینوس آسیب دیده، ممکن است یک درد مبهم پشت چشم یا قسمت زیرین آن احساس کنید:

استخوان گونه
پیشانی
پل بینی

سایر علائم سردرد سینوسی چیست؟

علاوه بر درد صورت، سردرد‌های سینوسی علائم دیگری نیز ایجاد می‌کنند، از جمله:

تب
گرفتگی بینی
ترشحات غلیظ و رنگی مخاط از بینی
احساس پری در گوش
صورت متورم یا پف کرده

آیا می‌توانید بدون احتقان دچار سردرد سینوسی شوید؟

اگر احتقان ندارید، احتمالاً سردرد سینوسی نیست. درد در صورت شما بیشتر به دلیل میگرن (سردرد شدید) یا سردرد تنشی است.

تفاوت بین سردرد سینوسی و میگرن چیست؟

اشتباه گرفتن این دو آسان است، زیرا میگرن هم می‌تواند باعث درد صورت، احتقان بینی و آبریزش بینی نیز شود. در میگرن، ترشحات بینی بی رنگ است. اگر از سردرد سینوسی واقعی - ناشی از عفونت سینوسی - رنج می‌برید، تب و مخاط بینی ضخیم و رنگی خواهید داشت.

چگونه می‌توان سردرد سینوسی را از بین برد؟

برای خلاص شدن از شر سردرد سینوسی، باید علت زمینه‌ای را درمان کنید. اما می‌توانید برای کاهش فشار و درد سینوس در خانه اقداماتی را انجام دهید:

کمپرس گرم را روی نواحی دردناک صورت بمالید.
از یک ضد احتقان برای کاهش تورم سینوس و تخلیه مخاط استفاده کنید.
از اسپری بینی نمکی یا قطره رقیق کننده مخاط استفاده کنید.
از دستگاه بخور استفاده کنید یا بخار آب جوش را استنشاق کنید. هوای گرم و مرطوب ممکن است به رفع احتقان سینوسی کمک کند.

درمان عفونت سینوس

ویروس ها، باکتری‌ها و گاهی قارچ‌ها باعث عفونت سینوسی می‌شوند. عفونت‌های ویروسی اغلب خود به خود از بین می‌روند. اما اگر عفونت شما باکتریایی یا قارچی است، به آنتی بیوتیک یا دارو‌های ضد قارچ نیاز دارید. پزشک ممکن است دارو‌های دیگری را برای تسکین ناراحتی توصیه کند، مانند:

آنتی هیستامین‌ها برای جلوگیری از علائم آلرژی
ضد احتقان‌ها برای کاهش تورم بینی و سینوس‌ها
مسکن‌ها برای تسکین سردرد.
استروئید‌ها برای کاهش التهاب

چگونه می‌توان از سردرد سینوسی پیشگیری کرد

با درمان علت اصلی می‌توانید از عفونت‌های مکرر سینوس (سینوزیت مزمن) جلوگیری کنید. برای آلرژی، مراجعه به متخصص آلرژی برای درمان می‌تواند کمک کننده باشد. برای انحراف تیغه بینی، ممکن است ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی شما نیاز به انجام عمل جراحی داشته باشد. اگر پولیپ بینی دارید، ممکن است نیاز به روشی برای برداشتن آن‌ها داشته باشید.

سردرد سینوسی چقدر طول می‌کشد؟

ویروس‌ها بیشتر عفونت‌های سینوسی را ایجاد می‌کنند. عفونت سینوسی ویروسی معمولاً خود به خود برطرف می‌شود. شبیه به این که سرماخوردگی خود به خود برطرف می‌شود، سردرد سینوسی شما باید در عرض یک هفته احساس بهتری داشته باشد. اگر برطرف نشد، به ارائه دهنده خدمات درمانی خود مراجعه کنید. ممکن است دچار عفونت سینوسی باکتریایی یا قارچی باشید که نیاز به دارو دارد.

در مورد تکرار سردرد‌های سینوسی چه می‌توان انجام داد؟

بسیاری از سردرد‌های سینوسی، به ویژه آن‌هایی که عود می‌کنند، در واقع میگرن هستند. اما عاقلانه است که برای تشخیص علت سردرد خود به پزشک مراجعه کنید. ممکن است متوجه شوید که بهترین راه حل بلند مدت این است که بفهمید چه چیزی باعث ایجاد سردرد‌های میگرنی شما می‌شود تا بتوانید از آن‌ها جلوگیری کنید. نوشتن گزارش از سردردهایتان برای ردیابی محرک‌های احتمالی بسیار مفید است. محرک‌هایی که می‌توانید کنترلشان کنید عبارتند از:

الکل
کافئین
غذا‌های خاص مانند: شکلات، شراب قرمز یا پنیر‌های قوی
کمبود خواب
فشار

وقتی دچار سردرد سینوسی می‌شوید، صورت شما درد می‌کند. به طور معمول، هنگامی که سر خود را به طور ناگهانی حرکت می‌دهید، درد بدتر می‌شود. عفونت سینوسی ویروسی معمولاً خود به خود برطرف می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->