هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

۳ مشکل عمده دندان عقل | راهکار‌های مراقبت پس از کشیدن آن

  • کد خبر: ۸۷۱۵۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰
۳ مشکل عمده دندان عقل | راهکار‌های مراقبت پس از کشیدن آن
در طول زندگی دندان‌های ما طی مراحل مختلفی به رشد خود ادامه می‌دهند آخرین دندانی که این روند را تکمیل می‌کند دندانی است به نام دندان عقل که مسلما اسم آن هیچ ارتباطی با عقل و کامل شدن آن ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دندان‌های عقل آخرین دندان‌هایی هستند که می‌رویند و برای لثه و دندان‌های دیگر مشکلاتی ایجاد می‌کنند که برای جلوگیری از آن‌ها باید این دندان‌ها را بکشید.

با مشکلات و معضلات دندان عقل چکار کنیم؟

دندان‌های عقل، دندان‌های آسیابی کمیابی هستند که معمولا در اواخر ۲۰ سالگی جوانه می‌زنند. بطور معمول دو دندان عقل در فک فوقانی و دو دندان در فک پایینی وجود دارد. از آن جایی که این دندان آخرین دندان است، تصور همگان بر این است که این دندان زیاد مهم نبوده و باید سریعا آن را کشید، اما برخی می‌گویند که این کار اشتباه است.

اغلب اوقات این دندان دوام نمی‌آورد و پوسیده خواهد شد. دندان‌های عقل باعث ایجاد مشکلات و معضلاتی می‌شوند و به همین دلیل توصیه می‌شود که این دندان‌های عقل مشکل ساز کشیده شوند.

مشکلات رایج دندان عقل

۱- عفونت دندان عقل:

گاهی اوقات پیش میاید که در فک فضای کافی برای دندان عقل وجود ندارد و این امر مسواک زدن و نخ دندان کشیدن را بسیار مشکل می‌کند.  مواد غذایی و باکتری‌ها بین دندان عقل و آسیاب گیر می‌کنند بنابراین احتمال پوسیدگی دندان و لثه را بیشتر خواهد کرد. علائم عفونت ناشی از دندان عقل شامل موارد زیر می‌باشد:

لثه‌های قرمز و ملتهب، ورم، درد، تب، چرک کردن لثه و خونریزی آن و درد زیر غدد لنفاوی.

عفونت‌های ناشی از دندان عقل قابل درمان هستند، ولی این عفونت‌ها مجددا باز خواهند گشت مگر آنکه دندان عقل کشیده شود. افراد مبتلا به مشکلات بهداشتی دهان و دندان عوارض جدی ازاین عفونت‌ها را تحمل می‌کنند. اگر احساس کردید که به عفونت دندان عقل مبتلا شده اید به نزدیک‌ترین کلینیک دندان پزشکی مراجعه کنید.

۲- مشکلات در جویدن و خرد کردن غذا:

دندان‌های عقل چسبیده به هم ممکن است باعث ایجاد زخم لثه هنگام جویدن و خرد کردن غذا شوند.

۳- بهم فشردگی دندان‌ها:

بهم فشردگی دندان‌ها زمانی اتفاق میافتد که یک دندان عقل در زاویه‌ای شروع به روییدن کند که به دندان‌های مجاور و لثه فشار وارد کند. دندان عقلی که از این زاویه رشد می‌کند باعث اختلال در جویدن نیز خواهد شد. همچنین وجود آن بی فایده است و درد زیادی را با خود به همراه دارد.

کشیدن دندان عقل

کشیدن دندان عقل در صورت لزوم بهتر است سریعا انجام شود. دندان پزشک با استفاده از اشعه ایکس می‌تواند تعیین کند که آیا لزوم به کشیدن وجود دارد یا خیر. بعضی اوقات ممکن است فرد به این دندان‌های عقل نیاز داشته باشد.

بسته به پیچیدگی مشکل ممکن است این عمل جراحی بصورت سرپایی و یا با استفاده از بی حسی موضعی در تخت بیهوشی عمومی انجام شود. فک و لثه بعد از عمل جراحی ممکن است تا چند روز دچار درد، تورم و خونریزی شود.

یکی از عوارض احتمالی بعد از جراحی `` کام خشک `` می‌باشد که این مورد توسط دندان پزشک با موفقیت قابل معالجه است.

علائمی برای کشیدن دندان عقل

اگر در این قسمت درد داشتید.
اگر بافت نرم قسمت‌های دندان عقل دچار التهاب شد.
اگر در قسمت‌های مجاور دندان عقل پوسیدگی رخ داد و باعث شکسته شدن آن‌ها شد.
اگر لثه‌ها ملتهب شوند.
اگر برای رویش کامل دندان عقل جای کافی وجود نداشت.

مراقبت های بعد از کشیدن دندان عقل

بعد از کشیدن دندان، بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت کنید:بعد از عمل جراحی دندان پزشک دستورالعمل‌های مراقبت را به شما توصیه خواهد کرد، اما پیشنهادات کلی پس از کشیدن دندان به شرح زیر می‌باشد:

درصورت لزوم و طبق توصیه دندان پزشک از دارو‌های مسکن استفاده کنید.

بصورت منظم بعد از غذا و طبق دستور پزشک محلول آب ولرم همراه نمک را در دهانتان قرقره کنید؛ و فقط در نظر بگیرید که این کار را بعد از ۲۴ ساعت پس از جراحی انجام دهید.

از خوراکی‌ها و غذا‌های نرم استفاده کنید تا جویدن آن آسان باشد.

منبع: نمناک 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->