دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است معاون وزیر کشور: جامعه بین‌الملل درقبال پناهندگان افغانستانی، مسئولیت خود را انجام نداده است دیدار نمایندگان ایران و پاکستان در آستانه نشست «فرمت مسکو» | تأکید بر مقابله با تروریسم و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای آمار خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق مرز دوغارون به یک میلیون نفر رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۴) بررسی آخرین وضعیت مناسبات ایران و افغانستان در دیدار عراقچی با بیکدلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه چهاردهم مهرماه ۱۴۰۴) افغانستان، محور دیدار نمایندگان ۴ کشور مهم منطقه در مسکو شکاریم یکسر همه پیش مرگ | یادی از استاد محمدیونس طغیان ساکایی سرپرست سفارت ایران در کابل: تحریم‌ها تأثیری بر همکاری‌های اقتصادی ایران با افغانستان ندارد با اتصال دوباره اینترنت در افغانستان، مشکل کامیون‌های ایرانی برای ورود به اسلام‌قلعه حل شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه دوازدهم مهرماه ۱۴۰۴) گرامی‌داشت از علامه سعادتملوک تابش در مشهد نماینده مردم مشهد در مجلس: اقدام طالبان در ممنوعیت آثار ۹ نویسنده ایرانی اقدامی ضدفرهنگی است
سرخط خبرها

۱۶۰هزار تبعه خارجی در خراسان رضوی واکسن کرونا دریافت کردند

  • کد خبر: ۸۷۲۱۵
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
۱۶۰هزار تبعه خارجی در خراسان رضوی واکسن کرونا دریافت کردند
مدیر کل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی از واکسیناسیون بیش از ۱۶۰ هزار تبعه خارجی علیه کرونا در خراسان رضوی خبر داد.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ محمد تقی هاشمی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با اعلام این خبر افزود: تا ۱۶ آبان ماه برای ۱۶۶ هزار و ۱۰۰ نفر از اتباع شامل اتباع دارای کارت آمایش و اتباع غیرمجاز در استان دز اول واکسن کرونا تزریق شده است.

وی ادامه داد: در مجموع ۷۴ هزار نفر از اتباع نیز دز دوم واکسن را دریافت کرده اند. اتفاق خوبی از سوی تهران ابلاغ شد و به دنبال آن استان ما پیشتاز در اجرای آن است، موضوع ارائه برگه معرفی برای تزریق واکسن برای اتباعی است که به صورت غیرمجاز در استان ساکن اند.

همه اتباع غیرمجاز هم برای واکسیناسیون مجاز هستند

وی بیان کرد: بر این اساس و برای حفظ سلامت عمومی شهروندان، همه اتباع غیرمجاز هم می‌توانند با مراجعه به دفتر‌های این اداره کل برای دریافت معرفی نامه تزریق واکسن در مراکز بهداشتی اقدام کنند.

هاشمی اضافه کرد: نامه‌هایی که از سوی دفتر‌های خدمات و اشتغال اداره کل اتباع به اتباع ارائه می‌شود صرفا برای تزریق واکسن است و برگه هویتی برای این افراد محسوب نمی‌شود و داشتن این برگه حضور این افراد را قانونی نخواهد کرد.
وی بیان کرد: این اتباع بدون مجوز وارد کشور و استان شده اند در هر حال باید به کشور خود برگردند و مراحل قانونی کار خود را دنبال کنند.

آخر آبان، آخرین فرصت تمدید کارت آمایش

مدیر کل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی افزود: اتباع خارجی تا آخر این ماه برای تمدید کارت آمایش خود فرصت دارند و چنانچه در این مدت برای تمدید مراجعه نکنند در آینده برای گرفتن خدمات در شهر با مشکل مواجه می‌شوند.
هاشمی بیان کرد: از مجموع اتباع خارجی مستقر در استان ۹۶ درصد در مشهد ساکن هستند؛ بنابراین اتباع باید هر چه سریع‌تر برای تمدید کارت آمایش مرحله شانزدهم خود مراجعه کنند تا با پرداخت هزینه مصوب حضور قانونی خود را تمدید کنند.

افزایش اتباع غیرقانونی در استان

مدیر کل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری در پاسخ به این پرسش که آیا اتفاقات اخیر در افغانستان آمار اتباع غیرمجاز را در استان افزایش داده است یا خیر؟ گفت: متأسفانه پاسخ مثبت است و به تعداد اتباع غیرمجاز در استان اضافه شده است.

هاشمی بیان کرد: برخی از این اتباع افغانستانی مثلا در تیر و مرداد با ویزای توریستی وارد استان و مشهد شدند، اما بعد از اتفاقات کشورشان برنگشتند. این افراد به صورت قانونی و با ویزای توریستی به صورت یک ماهه وارد شدند، اما با اتمام مهلت ویزا برای تمدید روادید خود اقدام نکردند و تمایل به برگشت ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->