نائب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گلایه کامیونداران مشهدی از طرح محدودیت ترافیکی/شورای همتا دوباره بررسی می‌کند

  • کد خبر: ۸۷۶۲
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳
گلایه کامیونداران مشهدی از طرح محدودیت ترافیکی/شورای همتا دوباره بررسی می‌کند
معاون امنیتی انتظامی فرماندار مشهد گفت: با توجه به گله مندی برخی رانندگان خودرو‌های سنگین و نیمه سنگین فعال در سطح شهر مشهد مقرر شد کمیته فنی شورای هماهنگی حمل و نقل و ترافیک خراسان رضوی (همتا) محدودیت‌های ترافیکی این ناوگان را بررسی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا دانشورنیا افزود: به تازگی شورای همتای خراسان رضوی تردد ناوگان یاد شده در سه محدوده سبز، زرد و قرمز مشهد را محدود کرده است که این مساله برای برخی اصناف از جمله کامیون‌های حمل نخاله ساختمانی، بونکر سیمان و دیگر فعالان حمل و نقل بار شهری مشکلاتی ایجاد کرده است.
وی گفت: ساعات ممنوعیت تردد این خودرو‌ها از شش صبح تا ۲۳ است که قرار شد برای کاستن از برخی مشکلات این رانندگان امروز دوشنبه با تشکیل کمیته فنی شورای همتا این مسایل بررسی شود.
او ادامه داد:دیروز حدود ۱۰۰ کامیون دار در اعتراض به محدودیت‌های ترافیکی در انتها و حاشیه خیابان فدائیان اسلام و مقابل اداره حمل و نقل بار شهری شهرداری مشهد پارک کرده بودند که با تصمیم‌های اتخاذ شده این رانندگان محل را ترک کردند.
معاون امنیتی، انتظامی فرماندار مشهد از رفع مشکل دیگر رانندگان در خصوص نحوه انجام تغییرات فنی در ناوگان یاد شده خبر داد و گفت: این تغییرات موجب تغییر سیستم سوخت این خودرو‌ها و ابطال کارت سوخت آن‌ها می‌شد که با هماهنگی‌های انجام شده این مشکل نیز حل شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->